nej nej och åter nej..

2010-07-31 @ 15:18:07
Jag fick nått energiryck och fick för mig att städa hela huset. Sagt och gjort, då det var klart skulle jag gå upp och ta en dusch. men vad möter mig? Jo ett väldigt ostädat rum, det vill säga mitt. Bara att börja röja upp från golvet som knapp syntes på grund av alla kläder, väskor, påsar och gud vet vad. 
Hade tänkt lägga upp en före/efter bild men ändrade mig i sista stund. "vill jag verkligen att folk ska få se hur grisigt och ofräscht rum jag har?"
Nog för att en "före-bild" ska vara ofräsch och risig, men nån gräns finns det nog för vad som är tillåtet.

Dessutom hatar jag för tillfället suffle-knappen på spotify. Den har tydligen bestämt sig för att spela dom allra sämsta låtarna på min lista? Vaddå Lars Winnerbäck, då man tydligen hellre vill lyssna på Anna Bergendahl? Shuffle kan ta sig.


pfft, vaddå äggskalle?
Gissa vad som finns under denna vackra mössa? Ett ansikte som är för fult, äckligt och risigt för att visas offentligt!

lördag

2010-07-31 @ 13:13:52
Mina sista stackars dagar som är kvar av sommarlovet regnar bort. Hade hoppats på lite sol så jag har kunnat få lite färg på min fortfarande alldeles för bleka kropp. Men icket, för på måndagmorgon klockan 06.00 stiger jag förmodligen upp, med betoning på förmodligen, och jobbar arslet av mig i tre veckor och sen är det dags för skola. Nog om detta nu.
Det börjar vara dags att kliva upp ur sängen och börja på dagens stora uppdrag: städa.
Varför tar jag initiativet till detta då? Jo för igår då jag gick in i mitt rum för att gå och lägga mig så ser jag något på mitt golv som gör att jag snabbare än blixten hoppar upp i min säng och stirrar skräckslaget på vad jag trodde var en liten mus, men som vid närmare granskning visade sig vara en alldelens vanlig dammråtta som fått ligga och samla damm liiite för länge. Då tog jag beslutet att städning nog var högst aktuellt!


you´re so ugly when you cry

2010-07-27 @ 19:21:49
Tänkte börja det här inlägget med att säga nått så intressant som att jag har muskelryck precis vid näsan. Anledningen till att jag berättar det är för att jag inte kan tänka på nått annat, det är grymt störande och jag kan inte göra något åt saken heller!



Sitter också och funderar över dessa godingar som jag beställt hem från H&M. Dom var inte alls som jag tänkt och i den vita såg jag ut som en kontorsråtta som missbedömt sin klädstorlek med några storlekar. Den svarta var helt okej, snäppet bättre än den vita i alla fall och den kostade ju i princip ingenting heller så whatever.

Nu blir det att kuta upp till duschen innan supersize vs superskinny börjar. Älskar att se på feta människor som inte inser själva att dom verkligen är supersize, sen vräker dom i sig fet mat och blir ännu fetare. Patetiskt. Tänk att mat kan vara som droger för vissa. Otroligt.

tisdag

2010-07-27 @ 13:32:42

I morse vaknade jag ovanligt glad eftersom jag var helt säker på att solen sken utanför mitt fönster, men icket. Istället är det 25 grader och så fuktigt att man inte kan andas och som pricket över iet, mulet!  Vad gör man en sån här dag, då alla andra antingen jobbar eller är bortresta?
Funderar på att ringa min vän Johanna och höra med gullungen när hon slutar, eftersom jag skulle behöva hennes råd. Var in på stan igår för att köpa mig en klocka och kom hem med en tröja och ett armband. Lyckat? Ne. Beslutsånget? Ja.

Nu började det regna också...great!


Ett ansikte som bara en mor kan älska!


måndag

2010-07-26 @ 22:23:30
Sitter just nu och försöker planera mitt och Johannas nyttiga liv som kommer att återupptas då skolan börjar. Då kommer vår tid med myskvällar bestående av godis, chips, glass och läsk vara over and out för vår del. Dessa godsaker kommer då att ersättas med frukt, nötter och måltidsdryck!
Att jag i detta nu sitter och väntar på mina muffinsar som är i ugnen är ju förstås helt oväsentligt eftersom skolan inte börjat än. Men innan skolstarten måste frysen och skafferiet rensas på eventuella onyttigheter och godsaker innehållande för stor mängd socker! Även ett träningskort måste införskaffas!



Nu ska jag ta och trycka i mig en muffins sen ska jag dejta min kärlek, soffan. Jag tror vi ska ta och se en film!

söndag

2010-07-25 @ 15:44:45

Händelserik helg kan man väl säga. Blev inte alls som planerat och igår kväll satt jag hemma hela kvällen. Måttligt kul. Men förmodligen en erfarenhet rikare.

Kvällen kommer bestå av wook and roll och mys med en förmodligen bakis Johanna. Sen har jag bara en vecka kvar av detta sommarlov för sen är det uppstigning klockan 06.00 och jobb fram till 16.00 som gäller vilket känns jävligt tungt. Men money talks!


söndag

2010-07-18 @ 14:13:17

Halvdålig uppdatering, men dom senaste dagarna har jag faktiskt brytit gamla mönster och för en gångs skull gjort något. Fredag och lördag har jag vart i boviken med Ida, Jocke och Ante. Det blev att gå runt på stranden, bada, åka båt och den stora höjdpunkten, se på då Ida försöka sig på att åka vattenskidor. Dock fick hon sig aldrig upp på benen, men hon fick roa oss ett tag i alla fall med sina tappra försök.

Gårkvällen spenderades i yttervik med maja och linnea. Där blev det också bad, grillning och annat mys.
Ikväll blir det att styra mot farmor och farfar för att äntligen få äta rödning som jag tjatat på att få äta i ungefär ett halvår.


Detta är då mitt vackra getingstick som jag fick då jag körde moppe.
Ser ut som att mitt lår är gigantiskt...måste börja träna snart!! No more fat!





torsdag

2010-07-15 @ 21:43:10
Jahap, mina fullspäckade dagar rullar på som vanligt, har så otrooooligt mke att göra att jag funderar på när jag ska hinna göra allt. Fast nää nu ljög jag...mina dagar fortsätter i fläskets tecken dvs sitter hemma vid datorn och nån gång sitter jag ute och solar. Och då jag har tråkigt äter jag vilket i sin tur resulterar i små icke söta valkar, vilker ger mig dåligt samvete över att jag inte tränar ett nå. Enda motionen jag får är då jag går till och från kylskåpet...eller okej så farligt är det inte, men jag borde definitivt rör på flärret lite grann innan skolan börjar. Men då finns det en hake och det är att jag har inte cash nog att köpa träningskortet som kostar fyra tusen. Men efter tre veckor med ogräsrensning och plantering av blommor så har jag förhoppningsvis en nice solbränna och lite mer pengar.

För omväxlingsskull så har jag faktiskt lite planer för morgondagen, ska dra ut till boviken på beach soccer med Julia och Ida. Dock ska det regna, så fort jag planerar nått så kommer detta jävla väder och förstör.

Men nej det här har jag inte tid med, måste ju fortsätta med att göra absolut nada!

tisdag

2010-07-13 @ 19:27:05
Min kväll är räddad! Jag ska nu inte fortsätta göra ingenting utan jag ska ta min räsermoppe och brumma mot boviken där min hjälte är, dvs Jonna, som så underbart räddade min kväll från att sluta med att jag sitter och tycker synd om mig själv.

I morn blir det gummibåt i älven med ida och julia, skiter i vilket väder det är vi ska åka!!

Btw så tog det fem minuter för mig att komma på vilken dag det är i dag.

måndag

2010-07-12 @ 21:46:33
Dålig uppdatering, ja. Men helgen har bjudit på andra roligheter än att blogga. I lördags vart det förfest här med en hel hög älskat folk! Drog sedan ut och gjorde stan osäker. Otroligt trevlig kväll och som grädde på moset, pricken övet iet eller vad ni nu vill kalla det, så fick de som befann sig vid karaoketältet kring halv två höra inte bara en utan två låtar framförda av ett gäng killar. Om dom var bra eller inte kan väl diskuteras, men hördes gjorde dom i alla fall!

Och denna varma dag har spenderats i Boviken i hopp om att inte svettas bort, men vädergudarna hade tydligen bestämt att steka sönder hela stan i dag. Måste inflika att jag för första gången i år badade i havet, dock ingen behaglig upplevelse. Kallt som fan och hala stenar som gjorde att det blev problem att ta sig upp.





lördag

2010-07-10 @ 14:58:29

Håller just nu på att göra mig och resten av huset klar för förfest! Är grymt taggad men det finns bara en liten hake, solen! Den lyser med sin frånvaro. Men enligt yr.no ska den dyka upp vid sex men det ser tveksamt ut. 
Men nu ska jag sluta klaga och fixa till det sista innan jag sticker in på stan för att möta upp julia för att inhandla nått smarrigt att lägga på grillen i kväll.

Ha så kul i kväll allihopa, vi ses i dimman!!


fredag

2010-07-09 @ 17:52:20



Ikväll är det alltså stadsfesten med Johanna som gäller. Känner mig mer och mer taggad. I morse då jag steg upp ösregnade det och mitt festivalhumör sjönk ganska snabbt, men nu börjar jag bli på lite bättre humör.
Men för att ens våga gå utanför dörren måste jag ta och ta bort gårdagens smink som jag glömde ta bort igårkväll. Vad jag ska försöka gör med mitt kråkbo till hår är dock oklart än så länge.
Och min outfit är för tillfället också lite oklar. Den stora frågan är om jag ska ta strumpbyxor under shortsen eller inte. Det får vädret bestämma och just nu kommer det in lite solljus i mitt rum så det kanske blir bara ben ikväll!


onsdag

2010-07-07 @ 21:05:17
Sitter nu i Myckle och njuter av sommaren!
Hela dagen har spenderats med johanna då vi har solat, vart in på stan och kollat in vad stadsfesten har att erbjuda i år och sen drog vi hemåt och lagade tacos. Sen var vi duktiga och cyklade till ica och köpte oss lite godsaker som jordgubbar och choklad och sen cyklade vi vidare till myckle!! Tänk vi cyklade ist för att ta mopparna. Vi känner oss ovanligt duktiga!

Nu ska vi ta och släpa oss ner till älven för att bada, äta och bara njuta!




måndag

2010-07-05 @ 11:02:07
Sitter nu i den stooora staden. Vi kom som sagt hit i fredags och under lördagen och söndagen har vi hunnit med att nästintill avlida i värmen. Det har varit ca 30 grader och stekande sol och vi har gått runt på stan, bland det värsta jag gjort. Men vi har även hunnit med att åka ut till fjäderholmarna och se århundradets sämsta teater, Har ni fest eller? Kan säga såhär en stor del av föreställningen satt jag och granskade mina otroligt kluvna hårtoppar och i mitten av andra akten lyckades jag äntligen sticka hål på min blåsa under stortån. Det bevisar ju att skådespelarna var ganska dåliga på fånga uppmärksamheten på sin publik!

Igår åt vi på världens bästa thairestaurang som ligger på söder. Sedan vandrade vi vidare mot gamla stan för efterrätt, en Ben and Jerrys glass. 

Känner att det här inlägget blev allt annat än intressant så jag tror att jag avslutar inlägget och går och klär på mig så jag är klar innan mamma och pappa kommer tillbaka. Pappa är hos en napprapat och fixar ryggen, han pallar inte tempot vi håller helt enkelt! Orutinerat!

torsdag

2010-07-01 @ 14:12:05

Vilken kväll det blev igår alltså!!
Var ifrån början tänkt att det skulle bli en nykter kväll men killarna behövde inte tjata länge innan vi var övertalade.
Det blev ölspel, misslyckat försök till grillning, promenad till shell, promenad vidare i ungefär 100m innan det formligen öste ner så vi stod under ett litet träd och tryckte tills det regnade så mke att trädet inte längre höll oss torra. Då blev det att springa typ maraton i ösregn och jag sörjer min älskade converse som fortfarande inte återhämtat sig. Sen kom min gulliga mamma och hämtade oss så vi skjutsade hem grabbarna och sen skjutade hon mig och julia till statoil så vi kunde köpa oss nån mat! Ganska konstig kväll egentligen men hyfsat kul i alla fall!

Idag blir det en lugn dag skulle jag tro. Måste packa eftersom vi drar till stockholm i morn! ska vara ca 30 grader där nere under tiden vi är där, så det blir att åka ut till skärgården och njuta eftersom det inte kändes så lockande att gå på stan och typ svettas bort.

Blir kanske nått inlägg innan vi far, vi får se.