måndag

2010-05-24 @ 15:40:41
Ingen idrott idag vilket betyder att vi fick sluta drygt en timme tidigare vilket gillas starkt!
Ska lägga mig och halvsova framför en film tror jag innan det är dags för träning! taggad till tusen, men börjar dock känna av lite yoga abstinens, men jag får hålla mig tills efter sommaren.

Gårdagen var jag i Myckle där jag och fröken Höök försökte sola, men ungevar var tredje minut fick vi bädda in oss i filtar och tjocktröjor för att inte frysa rumporna av oss. Tillslut tog vi våra moppar och brummade mot ica och köpte en hel massa frukt och sen gjorde vi världens godaste fruktsallad.
Kvällen spenderades vid älven med Josef och avslutades i soffan framför Wallander. 

Nähe, nu ringde precis Maja och sa att hon har moppekurs ikväll vilket betyder ingen träning. Men moppekurs för henne är nog mer nödvändigt än träning för allas bästa tror jag! Ska man våga sig ut på vägarna i sommar, vilket jag kommer måsta göra eftersom jag så smått ska börja övningsköra, tror jag det är bäst att kvinnan lär sig lite trafikvett! huvvaligen, känns lite osäkert! Ska på synundersköning i veckan och går den bra så äre bara att tuta och köra!

Nu ska jag se vad jag ska hitta på för annat kul ikväll nu då mina träningsplaner blev kraschade. Kanske se på Norska Hollywoodfruar? Ja, norska inte svenska. Kan nog bli spännande!

Kommentarer
Postat av: puss

hoppas INTE synundersökningen går bra, för då kan du joina mig med glajjer:]

2010-05-24 @ 19:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0