Snart..

2012-08-30 @ 17:48:10
Nu har jag nedräkning till träningsskorna åker fram igen. 
Efter min inte sååå trevliga maginfektion så har orken för träning inte alls funnits, men på måndag tänker jag återvända till mitt tredje hem och det kunde inte kännas bättre!!!

Söndag

2012-08-26 @ 18:04:15
Gårdagen spenderades på stan med Marranparran. Blev dock inga större inköp för min del, men min ekonomi kan behöva lite vila, så det skadade inte. Gårkvällen blev inte alls mycket action då började jobba tidigt idag. 

Fredag

2012-08-24 @ 17:47:44
Det pågår fortfarande ett krig mellan mig och min infektion, och än så länge verkar infektionen starkare och det gör det inte lättare att det är fredagkväll och jag gärna hade hällt upp några glas vin tillsammans med partysugna vänner. Men icket. Istället tröstar jag mig genom ett besök hos min underbara vän.

Roar mig med detta ikväll

2012-08-23 @ 22:07:50

Vilken resa!

2012-08-23 @ 20:29:17
Bloggningen har varit under all kritik dom senaste veckorna. 

En helt oförglömlig resa till Turkiet med allt från sjukhusbesök till spyor i en buss, allt detta i 40 graders värme. En resa vi sen kommer glömma, på gott och ont så att säga!
Ligger dock fortfarande med maginfektion och vissa andra mindre roliga biverkningar. Så det lär nog dröja innan jag återvänder till Turkiet. Men trots allt detta så har jag 3 underbara vänner som tog väl hand om mig i allt kaos, så tusen tack till er tjejer!

24 långa timmar

2012-08-09 @ 23:02:30
Om exakt 24 timmar sitter 4 tjejer på ett plan till Alanya och taggar sönder. Dock ska hälften av Skellefteås alla tjejer födda 94 till samma destination under samma vecka, så att kvällarna ute kommer vara som en vanlig fredagkväll ute på krogen här skulle inte förvåna! Men vad gör det när jag är taggad till tusen och bara vill stänga resväskan och springa till flygplatsen. Ja, jag är så taggad att jag skulle kunna göra det!

En bra helg!

2012-08-06 @ 20:28:56
Har haft en fullspäckad helg med fest hos Lisa, bröllop och ett besök på verandan. 

Med andra ord har det varit en riktigt rolig sista helg, innan vi lämnar Sverige för varmare breddgrader. Inte alls länge kvar nu, vill bara iväääääg!! 

Relax...

2012-08-02 @ 11:30:42
Detta är ungefär vad jag vill säga till livet just nu.

Hon som alltid planerar saker i tid är just nu inte alls så planerad. Bröllop på lördag och min klänning som jag råkade beställa lite för sent kommer inte hinna komma, vilket betyder att jag måste kriga mig ut på stan för att hitta en annan klänning, vilket kommer vara i stort sett omöjligt. Måste även in på Resia då vi kom på igår att vi troligtvis inte ens är försäkrade på vår resa. Skulle kännas tryggt om vi hade den tryggheten att vi faktiskt var försäkrade, då man aldrig vet vad som händer när vi 4 drar ut på äventyr!

Onsdag

2012-08-01 @ 22:34:19
Detta är då vad jag pysslat med dom senast dagarna, förutom jobb då. 

Det vill säga haft årets surströmmingspremiär hos Marika med underbara vänner, ätit middag på Olles med Oscar och Signe,tätt följt av spontanfest. Sen har ju vår Signe också anslutit sig till den vuxna skaran, det vill säga hon har tagit körkort och vi fick en guidad tur i Skelleftehamn av våra skelleftehamnsvänner, och sist men inte minst har jag tagit en liten powerwalk till Jonna i Boviken. En promenad på 1,3 mil och som definitivt känns i mina fötter idag då både skavsår och vätskefyllda blåsor numera pryder mina fötter. Att jag ska spendera störrde delen av lördagen i 14 cm höga klackar är ett framtida problem!