2011

2011-12-30 @ 14:07:15
En liten sumering av 2011 vore väl på sin plats tycker jag.


Januari: Hade en kanontrevlig kväll med tjejerna där det skrattades otroligt mycket. Hängde mycket och ofta med Mathilda, var besatt av Desperate och hade allvarliga sömnproblem.
Februari: Tog skoterkortet tillsammans med Linnea, tränade nästan varje dag och umgicks med samhällstjejerna nästan varje helg. Kämpade med min evigt synliga utväxt och började planerna på att bli blond igen.
Mars: Skellefteå AIK tog sig till SM-final, hade en härlig friluftsdag med Marika, Mathilda och Celina. Hade en oförglömlig helg i fjällen med trevligt sällskap. Och trots viljan att bli blond färgade jag håret ännu mörkare och var ett tag nästintill svarthårig.
April: Hade världens bästa vecka i fjällen, även fast skotern krånglade hela tiden och det var barmark. Vi fick klä oss i kavaj och vara politiker för en dag under vårt FN-rollspel. Hade en galen fest med samällsettorna och överraskade Celina då hon fyllde år.
Maj: Inledde maj månad med trevligt valborgsfirande och festerna under denna månad avlöste varandra. Hade panik över att jag inte hade något sommarjobb och högen av plugg bara växte sig större.
Juni: Blev 17 år och det efterlängtade sommarlovet kom äntligen! Värmen var olidlig och jag levde på smoothies. Fick mig en ordentlig bränna under en dag i boviken som resulterade i att jag inte kunde sova på rygg på 3 dagar. Stadsfesten levererade och jag hade helt plötsligt två jobb.
Juli: Intog Göteborg med Maja och Linnea. Liseberg, massa shopping och ett kraschat hotellrum senare åkte vi vidade mot havet där vi bodde i en stuga som bokstavligen bara rymde tre madrasser. Upplevde en dramatiskt natt i Stockholm som resulterade i ambulans och ett par timmar på södersjukhuset.
Augusti: Spenderade mer och mer tid med Marika och Moa, som fick mig att börja se One Tree Hill. Skolan började om och jag fick känna på hur det är att få dubbel lön och studiebidrag varje månad.
September: Blev Lisa Stressad Melander och hade inte en lugn stund då träning, jobb, fest, skola och plugg skulle hinnas med, helst under samma dag om jag fick välja. Införskaffade mig även en iPhone helt för egna pengar och det är mitt livs bästa köp utan tvekan.
Oktober: Påbörjade på allvar min resa mot det blonda håret. Överraskade Marika då hon äntligen fyllde år och Lisa BEEEM anslöt sig till vårat lilla gäng.
November: Hade halloweenfest med tjejerna med underbar mat. Mådde skit och ville bara sova större delen av dagarna, men tack vare Marika och Moa höll jag humöret uppe och fortsatte kämpa. Åkte till Umeå och hade en heldag med Maja, Linnea, mamma och Åsa.
December: Spenderade ett okänt antal tusen på julklappar och i år förstörde inte ångesten julen. Julklappslekarna avlöste varandra och hade många mysiga kvällar med fina vänner. Kommer förmodligen ha en kung nyårskväll också!

Fredag

2011-12-30 @ 13:46:38

weheartit

Dom senaste dagarna har det varit full fart. Igår var det nyårshandling med Tim, Malin och jesper som gällde, en snabb sväng på stan för att hjälpa mamma att shoppa(dock lyckades jag få med mig lite underkläder också), träning och till sist avslutades kvällen med Gossip Girl.
En natt fylld med 3½ timmes sömn senare var det dags för uppstigning och 8 timmars jobb att se framemot. Gick som på räls, nästan, och nu är jag hemma en stund innan det återigen är dags för träning. Kvällen spenderas hos Maja där det bara blir lugnt framför en film.
Livet snurrar på gränsen för fort nu, men åh vad jag gillar det!

Vows are spoken to be broken

2011-12-28 @ 15:09:55
Att heta Lisa Melander och vara uttråkad kan bli en dyr historia. Den här gången kände jag för att beställa hem en skinnjacka bara för att..
Och för någon dag sen klickade jag hem ett par nya träningsskor. Som sagt, dyrt och onödigt att vara uttråkad!

You know you love me- xoxo Gossip Girl

2011-12-27 @ 22:43:01
Avslutar denna dag med att se lite Gossip Girl med min bror. Ja, ni läste rätt, min bror ska se GG. Behövde inte ens tvinga honom, så jag funderar på att kolla febern på honom, för nått är det som inte står rätt till i alla fall...


Tisdag

2011-12-27 @ 11:38:44
Efter en lång jobbkväll och ordentligt med sömn vässas nu armbågarna för idag blir det att kriga sig in på mellandagsrean. Lite grejer till håret, det sista till nyårsafton och en hockeybiljett ska inhandlas.
Funderar på att med våld(så mycket våld som går att använda genom telefonen) tvinga med Marika också. Har mina aningar om att kvinnan fortfarande sover..vilket känns ytterst troligt. Ska nog slå henne en signal och väcka henne med min underbara stämma!


Vad är det för dag?

2011-12-25 @ 20:09:50

Fick ett litet hjärnsläpp då jag inte minns vad det är för dag idag...ett gott tecken på att lovet satt sina spår.

Har haft en helt okej jul med succébra julklappar!!

Sitter just nu hos Maja och underhåller mig själv med paddan medan Maja ser Glee. Har rätt kul..


GOD JUL!

2011-12-24 @ 14:35:58

Julafton idag alltså. Inleddes med en mysig julfrukost tillsammans med familjen. Vandrade sen vidare till Maja för att byta julklappar. Som väntat fick jag mina underbara silkesdroppar. Tack Majsen!♥
Ikväll kommer släkten hit för traditionsenligt julfirande och det enda att se framemot är julklapparna som, som vanligt, kommer delas ut alldeles för sent då man håller på sprängas av förväntan. Om jag är äldsta barnet ikväll? Jajjemen, men när det kommer till julklappar och julklappsleken finns ingen respekt eller regler, jag ska ha. hehe...

Torsdag

2011-12-22 @ 16:18:37

 

Hade en supertrevlig kväll igår med delar ur klassen. Julklappslek där det krigades om ett hjärta som visade sig vara något helt annat, viskleken där den ena meningen var konstigare än den andra och den avslutades med skrattattacker i soffan. En kanonkväll helt enkelt.

Dock spenderades delar av natten på ett mindre trevligt ställe..

 

Nog om det, ikväll blir det ytterligare en julklappslek med Moa, Marika och Lisa. Åhh vad allt är bra just nu!


You saved my life once

2011-12-21 @ 16:33:18
Sista skoldagen är nu äntligen bortgjord och ikväll blir det träning med Mathilda och sen julklappskväll med folk ur klassen. Kan ju inte bli bättre!


Onsdag

2011-12-21 @ 09:30:41
Dagens första lektion avklarad och ska bädda ner mig i soffan och se Gossip ett tag innan det blir att traska iväg på skolan för att ha idrott. Värd dag?


Hejsan hoppsan

2011-12-19 @ 21:12:20
Moa har nu lämnat mig efter en....ja, vad ska jag kalla det? För jag skulle ju ljuga om jag kallade det pluggkväll. Vi har gjort en uppgift på hälsoarbetet och jag har pluggat spanska i kanske en halvtimme om jag överdriver lite. Resten har spenderats till att kolla gamla bilder, se film, fika och starta en KUNG grupp på facebook. Smoke weed every day, you know..(internskämt)

Sitter just för tillfället och lyssnar på Jespers spellista, som faktiskt är helt okej, och eftersom vi nu har delad vårdnad om mitt spotifykonto så vågar jag väl knappast radera den...

 


Måndag

2011-12-19 @ 18:04:28

Sitter nu at my place med Moa och vi försöker plugga..men med luddiga instruktioner och eftermiddags trötta så har vi inte kommit så långt med vårt hälsopedagogiska arbete. Stackars Fia, 45, som jobbar på rönnskär får nog ingen hjälp av oss ikväll inte. Hon får dras med sin ryggskada till imorgonkväll tror jag.

Söndag

2011-12-18 @ 16:12:22

Inser att jag har spenderat alldeles för mycket pengar på julklappar i år!


Idag har dom allra sista julklapparna inhandlats så nu får julafton gärna komma i morgon! Har även hunnit med att övningsköra lite grann och det gick mycket bättre idag än igår då jag gjorde en halvfarlig omkörning som gjorde lilla pappa lite nervös.

Ikväll blir det myskväll hos Maja, tradition på söndagskvällarna! Men först lite Gossip Girl och lite spanskaplugg ska väl kunna klämmas in också!

Words are very unnecessary

2011-12-17 @ 16:33:42

 

♥♥♥


Our memories will forever remain

2011-12-17 @ 14:29:01

Idag tänkte jag ta fram min kreativa sida och göra klart mitt fotoalbum.

Lördag

2011-12-17 @ 13:33:20
Har vaknat upp efter cirka 12 timmars sömn i bagaget.
Igår var det tempo i 110 igen, men jag gillart! Först skola(nähä?) och direkt efter det for jag och jobbade till 21 men det stoppade inte mig från att fara på klassfest efter det. Dock blev det en snabbvisit då jag var både nykter och trött!
Att jag är definitionen på klantig har nog inte undgått någon i min närhet och nu har jag lyckats ramla, dock inte pågrund av halkan eller alkoholintag, utan i nyktert tillstånd har jag ådragit mig ett svullet och blått knä, ett knytnävsstort blåmärke på låret, en ond höft och ett ytterligare blåmärke på ryggen. Snyggt värre!


Viktigt meddelande!

2011-12-15 @ 18:47:00
Här kommer ytterligare en punkt att lägga till på min önskelista, så till er som är ute i sista minuten vill jag bara påminna: Fri fakt hos Nelly till den 23 december!

699:- på nelly.com


Torsdag

2011-12-15 @ 17:25:29
Hade tänkt ägna denna gråa och trista torsdag till att köra ett ordentligt träningspass, men verkligheten knackade på och påminde mig om att jag har två uppsatser och ett prov som ligger och väntar på mig så nej, träningen får återigen bortprioriteras.
Dock känner jag tyngden i mina ben och hur hjärnan verkligen inte vill anstränga sig och plugga en kväll till. Ligger nog kvar i soffan en stund till och lyssnar på marikas playlist och förbannas över att Justin Bieber titt som tätt dyker upp..

Årets pepparkakshus höll ihop och pryder nu vår hallbyrå!


Längtar efter något som kan rädda mig

2011-12-13 @ 22:16:36

Idag har det rått totalt kaos i mitt huvud. Har sprungit runt på stan som en förvirrad höna i hopp om att hitta julklappar till julklappsleken, slutade med att humöret nådde botten och jag vandrade hem med drygt hälften av julklapparna kvar att inhandla.

Har verkligen lyckats trycka ner mig själv extra mycket, håret är för kort, har fel färg, jag har inga kläder, behöver nya hårprodukter som kostar skjortan, har dålig hy...ja listan kan göras oändlig, men jag ska inte trötta ut er med det utan ska återgå till att plugga in 120 svenska ord till i morgon. Byta, någon?


Måndag

2011-12-12 @ 17:30:11
Vid middagen fick jag helt plötsligt som en uppenbarelse att ikväll borde jag spela The Sims, vilket jag just nu gör och vilka minnen alltså, fick lite problem när jag skulle välja spel eftersom jag har hunnit samla på mig en hel den versioner och prylpaket genom åren. Bestämde mig i alla fall för vanliga hederliga med julprylpaketet, passa ju bra!


3:e advent

2011-12-11 @ 21:15:42


Lördag

2011-12-10 @ 16:25:02
Ikväll blir det hockey med Marika och jag är faktiskt riktigt taggad, speciellt då vi lyxat till det och har sittplats.

Hoppas dock att fröken Larsson är gladare ikväll än vad hon var här! ↑


Blir du aldrig trött på dig själv?

2011-12-09 @ 19:00:03

Sitter för tillfället hos Maja efter att ha krigat mig från 360 i total snöstorm! Blev ett ordentligt träningspass idag där det blev premiär för indoor walking. Otroligt kul, och big Steve var med på ett hörn också, alltid trevligt!


Hör en hemskt kul diskussion nerifrån vardagsrummet:
Majas pappa: men vad gör du, byt inte kanal???
Majas mamma: jo, jag vill ha dosan och bestämma!!
Majas pappa: men jag vill se det här surtant!!

Ååh vad jag älskar den här familjen!


Fredag

2011-12-09 @ 15:02:41
Då var det äntligen fredag och en efterlängtad helg! Eftersom gårkvällen spenderades på 360 i tre timmar med moa så tänkte jag fortsätta i det spåret och starta helgen med ännu mer träning. Kan det bli bättre?

Onsdag

2011-12-07 @ 20:06:02
Börjar bli standard att jag aldrig uppdaterar nu för tiden, detta av 3 anledningar:
1. Lever ett otroligt händelselöst liv just nu
2. Har inte tid, trots att livet är grymt händelselöst så har tusen miljoner saker att göra
3. Är för lat för att orka ladda upp bilder, och hur kul är det med bildlösa inlägg..?
Kvällen har spenderats på 360 för en workshop om hur man kan utveckla sin styrketräning, vilket kändes välbehövligt då jag är rätt less på mina övningar som jag gör dag ut och dag in utan reslutat. Nu har jag lite mer förståelse varför, så nu ska jag inta den delen av gymmet som jag fasat, det vill säga delen med fria vikter. Ska nu trängas med 150 kilos biffar och anabola-knaprande muskelmonster. Och där ska jag stoltsera med mina 5kg vikter. Kommer bli toppen!

Äntligen är snön här!


Söndag

2011-12-04 @ 17:15:57

"Nog börjar jag känna av julmusten lite nog!" - Moa

 


Torsdag

2011-12-01 @ 20:09:12
Nu är det många bollar i luften känner jag. Håller på att ladda upp bilderna som ska framkallas, välja ut bilder som ska förstoras och ramas in, skriva reflektion om hälsa ur ett globalt perspektiv, skriver på min hälsodagbok som ska lämnas in innan jullovet och till sist försöker jag slänga ett öga på hockeyn ibland också. Därför råder tredje världskriget i mitt huvud.

Var den där bilden finare? Eller ska jag redigera den? varför är u-länderna u-länder? Vad påverkar medellivslängden? Vad vill jag med min träning egentligen? Borde jag sova mer? Men vänta nu, tog jag rätt bild nu? Varför har skellefteå tre tränare nu helt plötsligt? Äter jag för lite kolhydrater? Men hallååå, varför ligger ni i en hög på isen när pucken är på andra sidan?
Japp, ungefär så där snurrar mina tankar för tillfället. Tror istället jag lägger bort datorn, värmer en kopp glögg och fokuserar helt och hållet på hockeyn!