tisdag

2009-12-29 @ 23:51:25

God afton kära vänner!

Tänkte berätta för er söta bloggläsare, som för övrigt bara ökar i antal,  vad tomten kom med för julklappar i år.

  • Ny mobil
  • Träningskort på 360
  • Västerbottensring
  • Parfym
  • Ansiktskrämer och sånna saker
  • Pengar
  • Presentkort på Gina, åhléns och H&M
  • Sminklektion på Make Up Store
  • Platt/locktång (iCurl)


Är som sagt väldigt nöjd över alla julklappar!

I morn äre stan med Ida och Pierre som gäller, blir säkert trevligt!
Sitter och väntar på att jvm ska börja, och jag känner att jag kommer få stora problem med att hålla mig vaken. Ögonlocken börjar redan nu kännas tunga. Om jag får gissa kommer nog kvällen sluta med att lilla lisa somnar i soffan.
Ska ta mig nått kvällsfika nu tror jag så jag är sysselsatt en stund!!

Bild: Google


Den här lilla godbiten tillhör nu mina ägor. Ingick till och med gratis internet och spotify premium fram till påsk. Det gillas!


lördag

2009-12-26 @ 19:28:00

Ja, då var julen över för i år då, och det känns faktiskt riktigt skönt! Men jag ska absolut inte klaga, fick praktiskt taget allt på min önskelista, så jag kan ju inte vara annat än nöjd.
Idag har jag och Maja armbågat oss in på Ginas mellandagsrea och de gick riktigt bra. Fyndade en grå kofta och en bh.

Nu kom just tim, tror vi ska lägga oss i sängen och se jvm. Blir nog mys det också.

Skriver senare vad jag fick i julklapp, lägger upp några bilder nu ist.






Onsdag

2009-12-23 @ 23:46:15
Man ska ju hålla på traditionerna, visst är det väl så? Kanske därför jag är förkyld fjärde året i rad då. Förstår inte hur förkylningen alltid bryter ut sådär lagom till jul/nyår.
På tal om nyår, är det bara jag som inte är ett dugg taggad på nyår? Känner verkligen ingen pepp på det, men det kanske beror på att alla i min omgivning antingen är sjukt oplanerade eller redan har planer, så jag har faktiskt inget inplanerat än. Antingen blir det att fira med Maja, Linnea och Jenny, fara till hamn och vara med Ida och Pierre eller fara på fest med Julia och hennes gäng.

Och tänk, i morn äre julafton, eller faktiskt om 14 minuter! Har inte riktigt fått nån julstämning än, vilket jag inte tror jag kommer få heller.
Men nu ligger alla julklappar under granen och bara väntar på att få öppnas. Har faktiskt inte vart å klämt på nått av de, för då kommer jag fatta vad det är och då blir det ju inge spännande i morn!
Morgondagen kommer, som alla andra år innehålla Kalle Anka, mat (dock inte julmat), julklappar, en massa godis och som det ser ut nu, ännu mera snö!

Jag tror inte jag kommer hinna med att skriva något i morn, eller man vet aldrig. Men om inte så önskar jag er en god jul allihopa!

Tisdag

2009-12-22 @ 15:52:49

Jahap, då var årets julklappar inköpta! Är riktigt nöjd och hoppas även dom som sa få dom blir nöjda! Mitt sällskap på stan var Maja och Johanna, och såhär i efterhand kanske jag borde be om ursäkt för mitt humör i dag. Men jag var stressad och trött och då faller humöret, men tur att Maja och Johanna är så förstående och bara skrattar åt mig!
Köpte även lite presenter åt mig själv i dag, kände att jag var värd det. Det blev en ögonbrynspenna, sminkborttagning, nagellack, ansiktskräm och trosor!



Ska bli spännande och se hur den här krämen funkar på mig. Den är tydligen gjord för ungdomar, den tar bort orenheter, återfuktar och lugnar huden. 69kr på apoteket.

Nu ska jag ta och städa mitt rum så min broder kan dammsuga där, sen blir det att slå in julklapparna och tvätta min klänning. Efter det får vi se om jag hinner iväg till älsklingen ett tag. Får hoppas det!


Tisdag

2009-12-21 @ 19:47:26
Känner att uppdateringen under jullovet kanske inte kommer vara den bästa, men nu äre full rulle! I morn blir det att gå in på stan och inhandla julklappar, men har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa till mamma. På kvällen vare tänkt att jag skulle städa, men jag bytte bort städningen mot att fille ska slippa följa på stan och köpa julklapparna, han ger mig bara pengarna. Så då slipper jag ju som sagt städa, så det blir att fara till Tim skulle jag tro. Blir säkert mys!

Dagen har spenderats med Maja på ladan. Hyfsat kul men kallt! Var och kollade då pj hade träning och just denna träning skulle lillen stå i mål...söt pajk det där!

Nu blir det att klä julgranen och dricka glögg med mi familia!

Älskar dig lillan!<3

old times

2009-12-19 @ 20:25:22


Jaa, vad ska man säga? Går igenom Jonnas bilder och hittar en del gamla godingar!



tack och hej leverpastej!

Lördag

2009-12-19 @ 12:47:07
God morgon kära läsare!
Ja, igår hade jag ju som ni nog märkte en gästbloggare här på bloggen, vilket inte var godkänt av mig, men hon gör ju lite som hon vill, Maja.

Sitter just nu och väntar på att min lilla älskling ska vakna. Han skulle, om han fick chansen, kunna sova bort sitt liv. Förstår inte hur man kan sova så otroligt mycket!
Aja, blir att vara med han till i afton nån gång. Ikväll åker jag och Jonna ut till Boviken, ska bli riktigt mysigt faktiskt!

Nej hörrni, nu ska jag ta och försökta väcka  min lilla sömntuta....lär ju ta ett tag!!


Det där var inte igår mina vänner!

Maja gästbloggar, AGAIN

2009-12-18 @ 23:48:45
Tjaa de Maja som skriver.
Jag börjar ju typ ta över denhär bloggen eller vad säger ni?

Okej, vem gör roligast inlägg, Jag (Maja Stark) eller Lisa?

nu har töntarna sett klart Bonde söker fru, och jag valde att skriva ännu ett inlägg eftersom jag vet att ni alla vill ha mina meningar att läsa. Nu så ska jag ta lite godis eftersom jag betalade de åt lisa, men när jag kommer med de så får jag som tack: KÖPTE DU INGEN MARS? FAN VAD ÄCKLIGT GODIS!!!
sååå nästa gång får Lisa köpa godiset så hon blir nöjd.
Min nya plan är ju då att när lisa är dum så trycker jag de hårdaste jag kan på en av hennes finnar bara för att de är en stor smärta! då lär hon sig till slut att de inte är okej att klaga.


Jag är bäst.

Kärt barn har många namn, jag heter: Maja, Majsen, Majsii, Lillmaja och Starken.
alla älskar mig, förutom dom jag hatar:)

Nu ska jag snart börja dra mig hemmåt, nästa gång jag får chansen så ska jag gästblogga lite mer här hos Lisa, för jag vill ju att hon ska få högre statistik och så, och de får hon ju inte utan mina inlägg:*
Jag peppar ju morgondagen så ENORMT MKE! :D:D:D

Nu ska jag dra, adjö lovers.

/The one and only,  och mitt namn är Maja Stark, men de vet ni ju redan!



Pontus är min:*

Majsii gästbloggar igen!

2009-12-18 @ 22:39:07
Tja era få läsare, jag vet att ni älskar mig och att när ni märkt att jag skriver ett inlägg lite dådå så kommer statistiken på denna blogg höjas rejält!
Nu lyssnar jag på en låt som lisa inte trodde fanns på spotify än, vilket retard...
anyway, nu väntar vi på tim tror jag.. eller han skulle typ komma snart men vem vet när de gäller killar.
Fråga: varför lutar killar på huvudet när dom tänker?
Svar: För att deras hjärnhalvor ska få kontakt.

hahah nae skoja baa.... eller så inte.
de finns en pojke som är bättre än alla andra, och vars hjärnhalvor har kontakt hela tiden hur han än lutar på huvudet. de är pontus och han är kortare än mig:]

Nu så kikar jag lite på TV:n, men sen så gör jag inte dådär jätte mke mer.
jag har tänkt på en sak... de är sjukt tråkigt att läsa bloggar där de står vad man har gjort eller vad man gör, de är roligare att veta vad man ska göra och sen berätta om de, så då ska jag inter göra den tabben.

Nu måste jag fixa en sak, kanske bloggar sen... MOHAHAHAHAHAHAHA.
adjö.
/the one and only, Maja Staaaaaaaark!

Maja gästbloggar!

2009-12-18 @ 21:44:02
Tjaa!

nu äre maja som skriver. Eftersom jag lagt ner min blogg så väljer jag att skriva på Lisas.    
Hon gick på toa nu så då äre väll bara fritt fram med skrivandet:)
Jag lyssnar på låtar från TVserien Glee just nu, de är faktiskt jättebra musik som är me där!

Jag och Lisa har sett the Holiday nu, den va ju helt OK!
Imorrn ska jag träna, köpa julklappar (har int köpt en enda än!) sen på kvällen ska jag på bio med min lilla pontus och de söta paret julia och edvin, jättekul! Nuuu ska jag å lisa spana in nå fula bilder som är mycket värda att skratta åt, ha en toppenbra kväll, PUSS :*

/the one and only, Maja Stark <33<<3<<33<33<3333<3<3<



pontus är söt:*:*

fredag

2009-12-18 @ 20:11:37
Fortsatt dålig uppdatering som ni kanske märker. Men igår var det ju julfest som man väl kan sammanfatta ungefär såhär, spårad dans runt granen, bra elevuppträdande, lekar (som vår klass såklart förlorade) och som avslutning, ytterligare en lyckad mtv-gala av våra söta lärare.
Har även fått våra betyg vilket vara ganska trevligt. Hade g i tre ämnen, vg i 10 och jag har fått mitt första mvg, i so. Mycket nöjd!

Nu kom just maja, vi ska se film och tjocka oss med godis. Sen kommer även tim hit, men det blir senare i kväll.

Nu kommer lite bilder, enjoy!
















Onsdag

2009-12-16 @ 10:22:59

Shiiit, förlåt för den urusla uppdateringen, men har som haft lite fullt upp!
Måndagen innehöll brännanskolans luciatåg, där jag då medverkade, dock inte som lucia. Årets lucia blev Antonia och hon var otroligt fin måste jag säga!!
Under måndagen åt jag även mitt andra julbord för i år och det är bara att konstatera: Julbord är inte gott!! Eftersom ingen i vår söta släkt gillar julbord så blir det ett icke-julbord på julafton för våran del, vi kör på vanlig buffé, mycke mycke mycke godare!

Igår hade jag inte möjlighet att blogga, eftersom vårt internet låg nere för vi ska byta leverantör(säger man så?) eftersom vi är less på att det tar ca 638504584 minuter att klicka upp en hemsida och då den väl kommer upp blir det "denna länk är bruten". Det har börjat gå oss, framför allt mig, på nerverna så vi har bytt så nu är internet så snabbt att jag knappt hänger med.

Ni kanske undrar varför jag bloggar lite konstig tid, nu borde jag ju egentligen vara på slöjden och bygga på min fiiiina bokhylla, men icket. Jag sitter i mediateket med ett gäng killar som även dom har valt att skippa slöjden. jag måste ju bara få säga en sak: Jag behöver ALDRIG mer ha slöjd!!
Ett riktigt hallelujah moment för mig, som har väntat på den här stunden i...hmm, få se nu, typ sen nian började, alltså i augusti.

Ikväll är det ju julfest för skolans 6or och 7or, vilket inkluderar mig lillebror och jag har fått tillstånd att platta håret på lill pajken. Han kommer bli sååå söt...skulle jag tro!

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på nu, det är en halvtimme kvar tills alla andra och till min stora förtvivlan går det ju inte gå in på apberget på skolans datorer, sååå,..de får nog bli facebook ett tag ist.
Sen upptäckte jag nu att vi är inlåsta(?) i mediateket, nån måste komma och låsa upp från utsidan för att vi ska komma oss ut. Niice och sitta här med boysen....typ.
< en av pojkarna jag just nu är inlåst med.




Söndag

2009-12-13 @ 13:32:19
Vart som ni ser inget mer inägg igår, men då kommer ett  nu istället.
Gårdagen var helt okej, for iväg på hockey för att än en gång se AIK förlora...det är för bedrövligt alltså! Och att publiksiffran inte överstigit 5000 på vääääldigt länge är även det en katastrof!
Igår slog jag, Julia och Maja slag i saken och anmälde oss till suppe resan till Lule i januari! Är otroligt taggad!!
Efter matchen gick jag och Julia hem till mig och käkade middag och bara snackade. Guud vad tiden gick fort, vips va klockan 10 så då följde jag henne till busstation.

Jag hör från alla håll och kanter att "nu är jag klar med alla julklappsinköp". Är det bara jag som inte ens har börjat inhandla julklappar? Jag börjar känna att jag kanske boooorde göra det snart? Fast jag måste hursom helt vänta på att barnbidraget ska komma in på kontot först, och det kommer in det 20e så det blir att panik shoppa någon dag före julafton, men eftersom jag bara ska köpa till mamma, pappa och lillebror så blir det nog inte så svårt...hoppas jag!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


Fredagsmys med Johanna<3


Lördag

2009-12-12 @ 12:55:36

dåligt med uppdatering jag vet. Var på stan igår med johanna och checkade lite julklappar och köpte även smycken till klänningen jag ska ha på julfesten/julafton/nyår.
Gårkvällen spenderades framför tvn med johanna. Såg såklart idolfinalen!

Nu ska jag göra mig klar och fara upp på hockeyn och träffa tjejjerna. EFter hockeyn följer julia med hem, så det blir säkert ett inlägg i kväll någon gång!


Aldrig mer..

2009-12-10 @ 21:06:05
...ska jag ge mig på att bygga ett pepparkakshus!




onsdag

2009-12-09 @ 16:53:12
Då var äntligen kemiprovet avklarat, hur gick det då kan man ju undra. Hoppade över en hel sida och chansade på ca 50% av frågorna jag svarade på. Räknade ut att jag kan få max 29 av 56. Bra gjort, Lisa!

Näe vet ni en sak, jag orkar inte blogga nu.


Vi är bäst!

Tisdag

2009-12-08 @ 20:22:32
Känner ingen riktigt blogglust just nu egentligen. Sitter och pluggar kemi för fullt, även om det ska erkännas att det inte går speciellt bra, datorn lockar mer...

Satt och pratade med Anneli på msn samtidigt som jag filurade på vad isotoper är och kom den vad jag för tillfället tyckte var en smart idé, att fråga Anneli:


Känns som att jag får vända mig till någon som faktiskt vet, orkar inte slå upp det i kemiboken, så där kommer min bästa vän Google in i bilden!

Önska mig lycka till på provet i morn, behöver all lycka jag kan få!


måndag

2009-12-07 @ 17:53:16
Sitter just nu med Ida. Hon ringde mig efter skolan och fråga om hon fick komma hit och såklart fick hon det. Så vi har käkat och snart ska vi börja dra oss mot hockeyn.
Skoldagen har vart ovanligt chill. Bakade lussebullar och såg Pojken i randig pyjamas, tror att det är 3e gången jag såg den.

Eftersom ida klagar på att jag aldrig lägger in bilder får jag väl göra det nu då...



Det blir bara en bild, ida vill uppdatera sin blogg också, och jag ska göra mig lite klar.



6 december

2009-12-06 @ 14:09:43
Nu bakas det lussebullar i melanders hus! Degen jäser på spisen och inga missöden hittils! Var även tänkt att jag skulle göra ett pepparkaks hus, men alla ingredienser var tydligen inte inhandlade än så det får bli till veckan.

I dag är det den 6 december och..

...3 dagar till mitt efterlängtade kemiprov.
...endast 9 skoldagar till jullovet
...11 dagar till julfesten
...18 dagar till julafton
...25 dagar till nyårsafton
...27 dagar till Luleå-AIK
...201 dagar till midsommarafton


nyårsafton 2008

never alone always alone

2009-12-06 @ 00:35:49
Sitter här med världens huvudvärk och känner mig allmänt risig, är det Johanna som har smittat mig med halsfluss kanske? Hoppas inte. Skulle vara rätt typiskt att missa julfesten.
I morn blir det att baka lussebullar, muuums. Kan ju bara hoppas att det går bättre än förra året...

Har suttit och klickat runt lite och insett att man inte kan få allt. Min mobil la ju av för någon månad sen, och sen dess har jag lånat en mobil av Ida, som inte riktigt är i sina bästa år kan man ju säga. Vibrationen funkar inte, headsetet glappar och 50% av knapparna är borta. Och mobilen som jag la upp tidigare visade sig vara en nyare verison av den jag har lånat och den har ju inte precis vart någon supermobil som min gamla var. Så jag har hittat en annan som jag faktiskt tror att jag kommer få.


Nej, nu ska jag krypa till sängs.


Lördag

2009-12-05 @ 14:00:12

Guuud så kul vi hade igår alltså!
Jag tror bilderna får tala, men en sak kan jag i alla fall konstatera, och det är att dom där tjejjerna är helt otroligt underbara! Jag älskar er!









fredag

2009-12-04 @ 14:32:28
Äntligen fredag! Som jag har längtat!!!
Slapp som tur var kemiprovet idag, sköt upp det till onsdag. Översättningsprovet på spanska gick ändå hyfsat bra heeelt utan fusk....!?

Nu ska jag göra fransk manikyr och sen börja tagga kvällen, som ska spenderas med Ida, Julia, Helena och Maja! Kommer verkligen bli kul, kan inte bli annat!

Fler inlägg kaaaanske kommer sen.
Pusshej

torsdag

2009-12-03 @ 20:32:59

Nu har jag parkerat mig framför datorn och kollade just aik matchen...vi liggen under med 4-0 så det kändes väl inte så kul.
Kvällen spenderades med Maja, det blev en promenad och det var faktiskt riktigt skönt.
Måse ju bara få skryta liiite grann, eftersom vi fick igen vårt fysikprov i dag..40/45. Har nog aldrig haft så bra på ett prov sen jag började på brännan. Sen fick vi även igen engelskaprovet, men det är ju en annan historia det...

Nu blir det att mysa framför tv:n en stund innan det blir sängen!

old times


tjaa

2009-12-03 @ 17:10:17
Blir ut och gå med Maja i kylan...
bloggar sen
puss

Umeå

2009-12-02 @ 16:25:58

Nu äntligen har jag lagt in bilderna från Umeå, bättre sent än aldrig!




Onsdag

2009-12-02 @ 13:32:01
Sjuk även i dag. Som vanligt äre en onsdag, så jag missar kemiprovet och slöjden. Kommer aldrig blir klar men den där jävla hyllan.
Ligger just nu och ser film med min bror, som även han är sjuk pga grissprutan. Men ja tror det blir skola för mig i morn, tagga spanskaprov liksom...!

Nej, nu ska jag vara social med min bror tror jag.

Förresten, nån som sett årets julkalender? Jag slutade se den för x antal år sedan.

Tisdag

2009-12-01 @ 14:50:57
Idag blev det ingen lång skoldag för mig, eftersom jag kände mig risig så jag for hem efter första lektionen. Har provat febern och det visade sig att jag hade 38,1 så vi får väl se hur jag känner mig i morn, om det blir någon skola eller inte.
Igår skrev jag ju om att det inte komme någon snö och att det bara regnade, men vad möttes jag inte av i morse då jag steg upp? Jo, snö!

Nu ska jag inte göra som Johanna gjorde då hon låg hemma efter att ha vaccinerat sig, hon tog kort på sig själv och la upp på bloggen. Vilket jag inte har tänkt göra. Så kul ska ni inte få ha!