det går bra nu

2011-04-30 @ 16:29:36

Citerar marika: "standard att inte vara klar när det bara är en timme kvar"
Och hon har så rätt så, min kära vän. För här sitter jag helt ofixad och har inte ens haft en tanke på att börja göra mig klar. Vad beror detta på då? Nja, tidsoptimisten är framme igen.

Men börjar känna mig riktigt taggad inför kvällen nu, så ska ta och skynda mig sen hoppar vi på cyklarna och styr mot kvällens äventyr!!


Lördag

2011-04-30 @ 14:49:29
Har varit väldigt produktiv idag faktiskt. Har hunnit med en sväng till mathilda för ett inbrott i hennes garderob, dejt med maja på stan, handling samt gjort en efterrät åt mamma och pappa till ikväll.
Nu återstår bara att fixa till mig inför kvällens äventyr som börjar med middag och fest hos Ellen! Kommer bli toppen!!


Fredag

2011-04-29 @ 19:00:42

Har nu en fullspäckad helg framför mig!
Kvällens planer blir att fara till hamn och joina ett par trevliga brudar, gissar på att det blir rätt lugnt eftersom Mariken ska på arbetsintervju i morgon, businesswoman som hon är. Inledde ju även helgen med 20 minuter i ett solarium, vilket faktiskt var första gången för mig. Har ju alltid kört på brun utan sol, men nu tog jag alltså steget över till solarium.


Trots allt rätt bra ibland!


Onsdag

2011-04-27 @ 20:30:19
Kom precis hem från min syster där vi firat henne. Det bjöds på tårta och lite trevligt umgänge. Som den söta syster jag är så hade jag bakat grattis-cupcakes istället för att köpa någon present. Detta av den enkla anledningen att jag inte hade råd eller fantasi nog att köpa någon present.



Nu blir det lite sista minuten plugg eftersom det är muntlig redovining på engelskan i morgon, och har jag förberett mig? Som vanligt, nej!
Skiter i det och ser Desperate housewives istället....

Tisdag

2011-04-26 @ 17:24:08

Första skoldagen var väl ungefär lika spännande som förväntat, det vill säga vi halvsov igenom alla lektioner. For sen hem med Marika och Celina till mig och färgade mitt hår.

Fick tyvärr ett väldigt tråkigt besked idag, är fortfarande lite chockad men jag vet att det kommer gå bra!

Ska ta och leta fram träningkläderna och dra väg på 360 för lite träning och har jag tur sitter världens bästa celina och väntar på mig efteråt.


Everything was just a long road with no end

2011-04-25 @ 21:13:59


(we♥it)


underbart

2011-04-25 @ 19:00:21

Här kommer massor med bilder från i veckan!


























Måndag

2011-04-25 @ 16:43:15

Är nu hemma i Skellefteå igen, med blandade känslor måste erkännas! Jobbigt att lämna den underbaraste platsen på jorden där inga måste finns men rätt skönt att komma hem till sommarvärme och lite civilisation.

Ett längre inlägg med bider från veckan kommer senare. Nu ska det packas upp, duscha, se allt jag spelat in under veckan och lite andra nödvändigheter så som plocka ögonbryn, fixa naglar osv.

Passar på att tacka fina Marika som har bloggat åt mig under tiden jag varit borta!


Mys

2011-04-22 @ 14:26:54




Hur underbart ser inte det här ut att vara? Sitter just nu uppe på kalfjället, helt vindstilla och strålande sol! Bättre kan man nog inte ha det.

På vägen upp körde vi lyckligt ovetande på förbjudna leder men väl här uppe så var det värt det! Jag och Linnea har även hunnit med att bädda ner oss i pulkan och se ett Desperate-avsnitt. Hur mysigt som helst!

Torsdag

2011-04-21 @ 13:27:54

Idag fick jag leka hjälte då jag räddade den här lilla fjäll lemmeln från att drunkna i ett pimpelhål!


Vädret är underbart här uppe, dock är föret inte lika underbart. Men vi ska absolut inte klaga, idag kommer familjen Östlund upp och ska vara här över helgen. Världens bästa Linnea har med sig en säsong av Desperate så nu är kvällarna uppbokade!


Update från fjällen!

2011-04-17 @ 17:32:33

 

Vädret här i fjällvärlden är nog bland det värsta vi varit med om! Bara slask och regn...
Dagen har innehållit ett försök till skotertur men vi vände då vi insåg att man behövde vattenskoter för att ta sig vidare. Ligger nu i stugan och väntar på middagen som idag blir surströmming!

Håller alla tummar för att det blir kallare och att solen tittar fram några timmar!


Fredag

2011-04-15 @ 18:48:07

Äntligen, äntligen, äntligen påsklov!!!! Grymt skönt och grymt välbehövligt!

Har en massa saker på min to do-list just nu, men i vanlig ordning så skjuter jag upp det till sista minuterna.
Den ser i alla fall ut såhär:

- städa mitt rum
- fixa naglarna
- packa
- göra en massa tidsinställda blogginlägg (allt för er läsare)
- se mitt inspelade avsnitt av Du är vad du äter





Det här var outfiten för onsdagens FN-rollspel. Nog var vi snygga nog

 


Kom igen!!

2011-04-14 @ 19:23:21
Nu sitter vi som på nålar i soffan och håller alla tummar som går för att det här ska gå vägen!


happiness

2011-04-14 @ 17:12:29

Efter en lång och alldeles för tråkig dag börjar jag nu ladda inför hockeyn som jag, om ni ursäktar, tror att färjestad kommer vinna. Och jag är inte pessimist, jag är realist!

Ska iväg med mamma på solbacken för att inhandla det sista inför fjällenresan på lördag. Finns inte ord för hur mycket jag längtar!!

ja, så härfin väder ha då lisa uppe i fjällen de tog bara en dag innan hon hade bränt sej så igår idag ha hon fått sitta med solen mot ryggen.. :/ men i morgon ska jag få en stekkar bild av hon då hon få sola igen =D  hade bra nu ska jag till jonas sen på bio HÅÅJ


Torsdag

2011-04-14 @ 16:23:47
Gårkvällen blev lite dramatisk om man säger så!
Fick plötsligt jättesvårt att andas så det blev lite panik här hemma, mamma ringde sjukvårdsrådgivning och pappa sprang runt som en förvirrad höna och trodde jag skulle dö. Till slut fick jag knappt någon luft alls så det blev snabbt att dra på sig kläder och fara upp på akuten.

Väl där uppe fick jag ta EKG, dricka cortison och få syrgas innan jag fick veta att jag fått en allergisk reaktion av mitt två veckor långa iprenmissbruk så blev hemskickad med uppmaningen att ta det lite lugnt med tabletter ett tag.


Skönheten själv

Onsdag

2011-04-13 @ 14:30:50
Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har varken haft tid eller lust.
Som jag skrev i sista inlägget så jag har klippt mig, och nog blev det kort alltid. För kort enligt mig, men med tanke på hur nött det var så antar jag att det var nödvändigt.

var även till sjukgymnasten igår och knäckte till ett antal kotor som var på vift samt nacken, vilket känns idag kan jag lova! Känns som att han har knäckt något ur läge för jag har riktigt ont i en axel och huvudvärken kom som ett brev på posten idag. Men jag ignorerar smärtan och drar på 360 för en löpstegsanalys och ett spinningpass ikväll!

Ett tårfyllt farväl från min älskade Mathilda har ocks hunnits med idag. Den lilla flickan sticker ju till Thailand i morgon...saknaden kommer vara enorm eftersom vi bara varit ifrån varandra högst några dagen sen skolstarten i höstas!


Måndag

2011-04-11 @ 16:10:40
Dagens väder kan ju inte annat än älskas! på idrotten blev det en löparrunda och efter skolan satte jag och Mathilda oss på altanen för att bara njuta av det underbara vädret. Känner att lite sol på min nästintill genomskinliga hud inte skadar.

Och ikväll sker något historiskt! Jag ska äntligen klippa mig. Vågar knappt säga detta, men som det är just nu kan jag bryta av mina toppar...inte okej alls!


Älskar väggtexter, är grymt sugen på att sätta upp några i mitt rum!

Söndag

2011-04-10 @ 12:14:39

Nu börjar jag verkligen ha nedräkning till fjällen!! Bara 6 dagar kvar och sen sticker vi! Känns riktigt välbehövligt att få försvinna iväg från allt ett tag och bara vara.

Dagens planer ser ut som ungefär alla andra söndagar, plugg och träning. Väntar just nu på att en viss fröken Lönnefjord ska vakna eftersom vi hade planerat att plugga ihop. Även om vi hittills aldrig lyckats med det utan att alltid ha gjort något annat som, enligt oss, var mer viktigt.

Måste även börja ladda upp inför veckan som är fullspäckad. Plugg, packning, några tårfyllda farväl till vänner som lämnar skellefteå för att upptäcka världen. En drar till Florida och en annan till Thailand. Avundsjuk är bara förnamnet.


Veckans träningsprogram blir intensivt eftersom att under fjällenresan blir det inte mycket träning för min del!


Tungt

2011-04-09 @ 17:57:16
Då kan vi lägga till ännu en förlust mot Färjestad i våran meritlista. Känns så himla onödigt!!

Lägger hockeyn bakom oss nu och istället ska jag och pappa ställa oss och baka en riktig italiensk pizza med mozzarella och lufttorkad skinka. Vad som händer sen har jag faktiskt ingen aning om, är öppen för förslag!


Bara för att du är så himla fin!♥


Lördag

2011-04-09 @ 16:47:13
Sjukt trevlig kväll igår som verkligen levde upp till mina förväntningar! Spenderade kvällen på Mullberget tillsammans med ett härligt gäng samhällsettor. Kvällen avslutades på perfekta sättet så jag ska absolut inte klaga!
Tror att jag låter bilderna tala faktiskt.

¨









Och morgonen idag började vi med en rejäl frukost..


Yeeey

2011-04-08 @ 16:24:35

Då var det ääääääääntligen helg! Galet så skönt det känns!
Just nu ligger johanna och powernapar medans jag har städat lite i mitt bombnedslag till rum. Gissar att vi ska börja göra oss i ordning när fröken Höök vaknar. Sen anländer två snyggingar till och gör sig i ordning för kvällens äventyr.

Hinner säkert uppdatera mer sen!!




Fredag

2011-04-08 @ 13:25:24
Sitter just nu tillsammans med min grupp och försöker åstadkomma något vettigt. Går väl sisådär måste jag säga. Det enda som snurrar i våra huvuden just nu är den kommande kvällen som förhoppningsvis kommer bli super.

Ååååh, vad jag känner att tiden går sakta, det tar tuuuuuusen ååååår för klockan att flytta sig en minut framåt.

Spännande

2011-04-07 @ 21:59:39
Hade sparat ut mina naglar i hopp om att kunna göra fransk manikyr till i morgon, men på grund av hockeyn har jag nu bitit av hälften av dom, och matchen är inte slut än så fler av naglarna lär möta en säker död och min franska manikyr kan jag ju titta i stjärnorna efter.

Har i alla fall sett delar av hockeyn hos Marika och nog var jag och Clyna lite rädda då vi vandrade genom skelleftehamn där på kvällskvisten. Man vet ju aldrig vilka nerdrogade våldtäktsmän som hoppar fram ur buskarna. Gillar även Celinas mammas kommentar "åh vad skönt att åka härifrån, kändes lite hemskt att köra till skelleftehamn den där tiden"

Nu väntar att se hur länge av fjärde perioden jag orkar vara vaken, skulle chansa på typ...5 minuter kanske.
Nä men ju fortare jag somnar ju fortare blir det fredag, vilket betyder helg och framför allt fest!



Jag och Bilal tar oss en väförtjänt powernap i cookieplane

Torsdag

2011-04-07 @ 17:37:12

Min afton blev inte riktigt som planerat. Var egentligen tänkt att jag skulle träna, lämna igen ett par byxor samt träffa hon som piercade mig eftersom min piercing inte mår så bra..
Men byxorna ligger kvar i väskan, Gabriella jobbade inte så ska träffa henne i morgon i stället och jag hade även tagit fel på tiden, zumban började inte förräns klockan 6 och det hade jag ju verkligen inte tid med...

Men som tur är kommer min kväll spenderas på bästa sätt ändå, i skelleftehamn där hockeytittande med mina små sötnosar väntar.


Onsdag

2011-04-06 @ 12:36:46

Relativt kort skoldag för mig idag. Återigen huvudvärken som förstör. En inflammation i nacken är troligtvis anledningen till min ständiga huvudvärk så knaprar jag tabletter hela dagarna och hoppas på att få en akuttid hos min sjukgymnast!

Ska nu krypa ner i sängen och sova en stund och hoppas på bättre tider.

Lider med mina stackars klasskamrater som jobbar på med FN-rollspelet....


Tisdag

2011-04-05 @ 17:37:10

Denna eviga huvudvärk vill inte ge med sig så kvällens planer blev inställda, det vill säga vi skulle egentligen fara till marika och se hockeyn, men både jag och Celina mådde dåligt så icket.
Tror istället jag ska gå ut och gå en stund innan jag parkerar mig i soffan framför hockeyn.

sitter och lyssnar på mamma och Åsas hockeysnack, och dom resonerar om det blir visnt ikväll eller inte, tydligen måste dom kämpa lite mer för att vinna! Nääe menar dom det??

 




Måndag

2011-04-04 @ 09:03:36
Jaa, den här veckan började ju bra...eller så gjorde den inte det.
Krigade mig verkligen upp i morse, var så osugen på stiga upp som man kan bli. Anlände till skolan lagomt pigg och fick reda på att vi har sovmorgon. Så nu underhåller vi oss själva i datasalen. Skittråkigt egentligen och onödigt med tanke på att jag hade kunnat gå hem och fortsätta sova någon timme till.


Den här snyggingen förgyller min morgon!

Lyx

2011-04-03 @ 21:39:10
Älskar verkligen söndagskvällar, den officiella ta-hand-om-sig-själv-dagen! Ikväll tog jag lite extra hand om mitt slitna hår genom att lägga i en hårmask och därefter ett skyddande serum så nu är det mjukare än en bebisrumpa!
Har även fixat naglarna och plockat ögonbrynen.

I morgon väntar skola, mentorsamtal och träning. Lite plugg måste väl också hinnas med...

Nu ska jag ta och krypa upp i soffan och se Taken. Grymt bra film!!


Söndag

2011-04-03 @ 15:21:15
Sitter och söndagsmyser med Maja. Trötta och slitna brudar efter en trevlig helg!
Drar iväg på 360 om någon timme för lite löpning och barbell. Perfekt avslutning på en perfekt helg. Dock kommer nog nästa helg bli rätt kung också, då vi kör all in, visst?


Kvällen

2011-04-03 @ 00:11:36
Nu kan jag avslöja kvällens aktiviteter. Eftersom vi skulle kidnappa vårt lilla födelsedagsbarn Celina så kunde jag inte berätta vad vi skulle göra.
Hur som helst så stormade vi in hos henne och tvingade med henne ut i bilen som tog oss till mig där tårta väntade. Vi passade även på att klä henne i passande (?) kläder...
Sen bar det iväg på en lite galen bilfärd och sedan mot bowlingen för lite discobowling. Vem vann?? Svårt att gissa va? Men jag kan ju tala om att det var jag!

Hoppas att Du är nöjd med kvällen Celina, och nu väntar vi oss ju ett minst lika bra firande när vi fyller år! Tänkte bara så du vet...














Lördag

2011-04-02 @ 12:46:25
Nu har äntligen allt löst sig inför kvällen så ikväll blir det roligheter kan jag lova!
Idag blir det att göra lite ärenden, bland annat upp på solbacken för att köpa en facemask att ha under skoterhjälmen. Mycket nödvändigt, jag vet, men pappa betalar så jag klagar inte. Sen åker vi nog in på stan för en fika på waynes och säkert lite shopping också.


Snart är vi där igen!!

April april

2011-04-02 @ 11:41:40
Till er som inte förstod det så var förra inlägget bara ett oskyldigt litet april-skämt! Dock inte många som gick på det men jag lyckades komma på ett ännu bättre skämt som jag försökte få celina att gå på. Vilket hon nästan gjorde! nästan..

The end

2011-04-01 @ 22:48:18
Har precis haft värsta deep-talket med mamma och pappa. Dom berättade att vi troligtvis kommer måsta flytta till Umeå på grund av att mamma fått ett nytt jobb. När det blir vet vi inte riktigt än, men senast till hösten. Just nu känns det ofattbart, vet inte riktigt vad som kommer hända nu med skolan och allt. Men jag berättar mer sen då jag vet mer...


Home sweet home?


Fredag

2011-04-01 @ 19:10:26
Yeeey, äntligen fredag!! Den här veckan har verkligen sniglat sig fram så helgen känns verkligen efterlängtad! Firade att helgen är här med en fika på waynes med världens bästa Mathilda. Lite shopping blev det också såklart...
 Tyvärr blev kvällens planer kraschade (stavas det så?) så ikväll drar jag på mig min nyinköpta mysdress och ser några desperateavsnitt och njuter av lugnet!

Kan ju passa på att önska min bror och Johanna lycka till eftersom dom är i Umeå på cup i helgen. Får hoppas att Johanna styr upp grabbarna och hjälper dom till seger!



Sug och svälj trevlig helg!