tisdag

2010-08-31 @ 18:22:03
Tror att det här inlägget skrivs halvt i sömnen, är så sjukt trött! Lyckades dock motstå frestelsen att stanna hemma och sova i morse, men det var en mycket lockande tanke!
Överlevde dagen och for hem och somnade i soffan så nu måste jag skynda mig innan Josef får ett utbrott på mig, vilket jag i och för sig förtjänar!


Haha vadå gammal bild?

måndag

2010-08-30 @ 20:16:41

Gick in på stan rikare än någonsin, nämligen med 7000kr! Kom hem 4000kr fattigare men lycklig naaanting! Tror ni förstår vad jag har investerat i!! Nämligen..ett träningskort!! Så nu kommer jag nästintill flytta till 360 tror jag! Gillas starkt!
Även ett par nya träningsbyxor inhandlades så nu är jag fit for fight!

Nu blir det att lägga sig i soffan och se fångarna på fortet och time out. Känns som att det är ungefär vad jag kommer orka med ikväll!


Jävla b-kvalla äckel webcam bild och jävla äckelhåret på mig, men vem ids bry sig!?


söndag

2010-08-29 @ 15:03:52
Sliten krigare i dag! Helgen har varit underbart bra faktiskt!
Gårdagen spenderades med Jenny, Linnea, Ida och Maja. Åt thaimat på matfesten som absolut inte var värt pengarna! Gick sen hem till maja och såg film och hade det allmänt trevligt. Kvällen avslutades med en snabb promenad hem från max i ösregnet! Men smart som jag var igår gick jag hem och bytte skor till mina uggs innan vi gick ut, så mina små fossingar klarade sig från kyla och regn i alla fall!

Känner mig grymt otaggad på skolan faktiskt, känns som att det kommer ta några veckor till innan jag har kommit in i rutinerna. Har redan hunnit få tre läxor..har gjort 0! Bra jobbat av mig!

Nej det här duger inte, ska ta och knyta på mig skorna och släpa mig ut och gå en sväng för ikväll kommer jag parkera mig i soffan och se Irene Huss.

Fast nej ändrade planer, ska ut och övningsköra så håll er inne för ert eget bästa!



lördag

2010-08-28 @ 15:43:59

Sitter och funderar på hur jag ska börja det här inlägget, vilket alltid är lika svårt!

Gårkvällen blev då i alla fall hyfsad. Kan sammanfatta i korta drag. Sofia var smart nog att glömma sitt leg i umeå så det fick skickas med buss upp till skellefteå igår kväll, trevlig tjejmiddag här, josef kom hit ett tag och fick stå ut med ett gäng fnittriga och högljudda tjejer, utgång för större delen av gänget, vi andra svammlade runt på stan ett tag och avslutades som alltid på max med ida, pontus, therese och några till som jag inte minns namnet på.

Ikväll kommer jenny och linnea in till stan så det blir att släpa oss mot matfesten för att fläska på med lite mat, för på måndag då kommer jag vara stolt ägare av ett träningskort på 360 och då är det good bye fet, söt, onyttig mat och hello frukt, sallad, nyttig mat.  Känns som jag sagt såhär länge nu, men nu har lönen äntligen kommit så nu har jag inga fler bortförklaringar!
Nej nu blir det att hoppa in i duschen och gnugga bort alla spår från gårkvällen!




jaaaa

2010-08-27 @ 17:56:33
PARTYMODE ON!!

Hiss&Diss

2010-08-26 @ 15:06:40

Tänkte göra något ovanligt, nämligen hissa och dissa! Såå håll i hatten, här kommer det!


Jag tänkte hissa att det är hög tid att slänga ut sommarkläderna ur garderoben och fylla den med nya fräscha höst-och vinterkläder. Tycker faktiskt att det är roligare att shoppa Höst/vinterkläder än vad det är att köpa sommarkläder. I höst kommer nog garderoben bestå av mycket militärgrönt och brunt. Många transparanta skjortor, oversize tröjor och även en och annan stor och mysig stickad kofta kommer nog få ta plats i garderoben i höst och vinter!


Jag dissar Kaplans nästintill obefintliga salladsbord! Då tänker ni säkert "vadå, orka bry sig om salladen, det finns ju mat och mackor". Men på brännan hade dom ett stort salladsbord med många och goda sallader, så man kunde lätt äta sig mätt på salladen en dag, men på kaplan går det verkligen inte då salladsbordet kan bestå av två skålar med tex  hackad, halvbrun vanlig sallad och en annan skål med bara majs. Ingen höjdare direkt, så därför väljer jag att dissa det!


onsdag

2010-08-25 @ 17:00:18
VARNING VARNING VARNING!! Emo inlägg på g...

Dagen har flytit på medans ett helvetes jävla regn har öst ner hela dagen vilket gjorde att jag såg ut som skit då jag kom fram till skolan. Kan ju då passa på att be om ursäkt till de som vistats runt mig idag eftersom jag var allmänt sur och jättedryg!
En äcklig sak var att jag komme fram till skolan sjöblöt och la då in jackan i mitt skåp som då fan inte är större än att man just och pass rymmer en penna...hur som haver, vid 4 då jag skulle ta ut jackan och gå hem så var jackan fortfarande blöt!! 

Är  så jävla sur, arg, ledsen på en viss person just nu. då vet ni.

Orkar inte.
ska gå och fortsätta hata livet.


Ja, jag äter rå blodpuddning. Fråga inte varför.

tisdag

2010-08-24 @ 18:48:06

taskig uppdatering här, men har hänt en hel del nu på sistone. Har hunnit gå två dagar på gymnasiet nu och det börjar kännas mer och mer okej. Igår var det dock inte lika kul, jag var sur och missnöjd över precis allt så tillslut grät jag av ilska.Dock inte på skolan måste tilläggas!

Klassen känns inte som nån jättekul klass kanske, men de funkar i ett år, eftersom vi kommer byta klasser i tvåan. så he dug!

Har tröstshoppat mig lite underkläder och en ny höstjacka (som mamma så snällt betalade) Ska även skicka iväg beställningen från H&M ikväll så det blir lite höstkläder i garderoben vilket gillas starkt! Ska nog även ta och klicka hem lite nya smycken.

Nej nu ska jag dra med mig mamma på maxi och inhandla..nått. Börjar även tagga lite smått för helgen då det blir en riktig tjejmiddag här med 10 härliga brudar! Sen blir det nog även nått besök på matfesten. Kan inte bli annat än kung!


fredag

2010-08-20 @ 18:22:05

God afton kära läsare!
Hela denna dag har jag gjort något så roligt som att städa! Välbehövligt kan jag ju säga! Har även, under tiden jag städade, funderat på en liten makeover i mitt rum. Ny garderob, bort med skrivbordet, in med en typ sminkhylla och en byrå. Och jag ska försöka vara jättesuperdupermegagullig med mina päron, då kanske dom kan gå med på att måla om också för just nu har jag en svart fondvägg och resten är jätteljusgrått men jag vill ha en brun/beige fondvägg och alla andra väggar vita. Dock var det bara två år sen jag gjorde om, så jag lär få koppla på charmen och var sådär jättesöt och göra ett övertalningsförsök.

Har även gjort en shoppinglista för hösten som ser ut som sådan

  • klippning/toning
  • Jacka
  • Skor
  • Träningskort
  • Träningskläder
  • H&M-beställning
  • Väska

Var väl det jag har kommit på än så länge men jag antar att listan kommer utökas med x antal punkter.

Nu ska jag ta och äta lite innan Johanna kommer. Vi ska hör och häpna sy! Hon ska sy upp mina jeans och en tröja eftersom jag inte kan hantera en symaskin utan att jag får ett raseriutbrott!







torsdag

2010-08-19 @ 11:37:22

God morgon alla pigga och glada!!
Sitter just nu och väntar på att ida ska göra isg klar inne på toan så jag får gå dit och göra mig klar. Sen blir det att gå in på stan och fixa lite grejs, dock har jag 3,87 kr på kontot så någon storshopping blir det inte förrän i morn då mer pengar kommer in på konton och förmodligen får jag lön snart också!

Gårkvällen blev kanonbra, modo krossades som väntat och sen gick vi på max för att köpa oss mozarellasticks och lyxshake. Kvällen avslutades i sängen med ida och filmen snabba cash. Dock så somnade vi innan vi ens hunnit se halva.

Nu är Johanna på väg hit också så jag ska ta och göra mig klar!



Observera att linnet jag har på mig inte ser ut sådär hela vägen, det skulle ju ha vart aningens bögit, men det är ju bögen till vänster som äger det så!


onsdag

2010-08-18 @ 17:18:01

WIIIHOOO!!! Inge mer jobb för i sommar!!!
Känns heeelt awesome!

Ikväll blir det hockey för hela slanten!! Har saknat det så grymt mycket, fast lite tråkigt är det att jag inte har säsongskort i år. Men valet stod mellan säsongskort och träningskort och valet föll utan större tveksamheter på träningskortet, vilket är nödvändigt så jag får bort lite överflödigt flärre och jag antar att min och Johannas tävling återupptas (tävlingen om vem som får bort "dubbelhöfterna" först).

Nu ska jag ta och blåsa håret och allmänt fräscha upp mig. Under dom senaste tre veckorna har jag väl inte riktigt varit nån fräsching. Mina händer och fötter har fått ta dom värsta smällarna, händerna har fullt med sprickor och är torrare än saharaöknen plus att min naglar är kortklippta vilket inte gillas! Och mina fötter då? Ska dom ens få nämnas? Har fortfarande skavsår från förra veckans gräsklippning så då tänkte jag att jag köper Compeed skavsårsplåster, vilket är den bästa investering jag gjort på år och dar. Dom har suttit på sen i lördags och i dag då det var dags för klippning igen tänkte jag att det var ju inga problem eftersom jag har plåstren kvar. Glad och nöjd började jag klippa och då det var dags för fika tog jag av mig skorna (med stålhätta och som väger så mycket att det blir tungt att lyfta fötterna) och såg att dom nött hål i plåstrena. Vilket resulterade i ännu mer skavsår. Great!


tisdag

2010-08-17 @ 18:31:20

Det känns riktigt ofräscht då jag duschar, vattnet är nästintill svart av diverse smuts och jord. Skönt att det i morgon är sista dagen. Det är då slut med ogräs, jord, daggmaskar, brännässlor, stickiga grenar, tidigar mornar och tidiga kvällar. Allt det ersätts med sommarlov....Eller just ja,skolan börjar ju, så mitt sommarlov är nu endast ett vackert(?) minne.

Nu ska jag ta och baka eftersom det tydligen är någon slags regel att bjuda på fika då man slutar, så jag ska snöra ihop nån chokladkaka tror jag. För man får heller inte köpa fika för då blir man dragen i gödselhögen och sen släppt ner i bäcken och det vill jag nog helst undvika.


åå varför är jag så snygg nyduschad?


måndag

2010-08-16 @ 18:06:19
Jaha mina vänner då var helgen ett minne blott och en halv arbetsvecka kvar. Känns helt ok faktiskt.

Kan ta och berätta lite om min lördagskväll som nog blev sommarens höjdpunkt.
Jag, ida och jenny började kvällen vid älven för lite mysigt förfestande innan det bar iväg mot Älvsbacka där vi enligt Jesper skulle fira Olov men det blev bara en snabbis nere vid älven innan hela gänget drog vidare mot manhemskajen och vimsa på där ett tag innan dom som fortfarande hade det glada humöret kvar gick mot max där det blev mat. Kvällen avslutades på frasses innan jag och Jenny gick hem och la oss och sov så sött i våra sängar.

Nu ska jag ut i kylan och gå en promenad hade jag tänkt. Känner att jag min träningsabstinens börjar nå bristningsgränsen så träningskortet kommer nog att inhandlas samma sekund som lönen trillar in på mitt konto! Då jävlar börjar jag och Johanna om med vårt nyttiga liv och dom första veckorna då jag ska få min kropp att avvänja sig socker kommer jag inte vara rolig att ha att göra med kan jag garantera!

Bildbomb från helgen kommer här!








lööördag

2010-08-14 @ 12:58:58
Denna morgon chockade jag mig själv genom att vakna halv 10 vilken inte hör till vanligheterna. Så därför har jag hunnit med ganska mycket den här morgonen/förmiddagen. Åt frukost med mina päron vilket jag inte gjort på väldigt, väldigt länge! Sedan ålade jag och pappa oss i våra skinnställ och for ut för att köra lite motorcykel vilket var otroligt skönt då man körde, men så fort man stannade av kändes det som att man skulle brinna upp inifrån. Inte lika skönt alltså med tanke på att temperaturen ute står på cirka 28 grader, men jag klagar absolut inte!

Ska även göra slag i saken och städa mitt rum. Har funderat på det i ungefär två veckor men aldrig orkat. Sommarlovet har gjort mig lat!
Men måste hinna innan Jenny kommer för då är det fixning av hår, smink och kläder som gäller innan det bär av på roligheter i kväll! Ska även hinnas med en grillmiddag så jag måste nog öka några knop..eller egentligen inte, men jag är tidsoptimist eller vad det nu heter. Tänker att jag ska börja då det är flera timmar kvar, men skjuter ändå upp det tills det är typ 20 minuter kvar. Loveit.

Fredag för fan!

2010-08-13 @ 19:28:55

Yeeees, äntligen helg!!
Sista timmarna på jobbet ville jag bara dö, men icket, jag överlevde och kom hem helskinnad med en helvetes huvudvärk.

Sitter just nu och väntar på en viss J. Blir bad, film, skitsnack och annat fredagsmys. Blir dock en relativit tidig kväll i kväll eftersom jag måste ladda inför morgondagen så jag inte somnar innan festen ens dragit igång. Som ni då förstår blir det då fest. Känns som kvällen inte kommer bli annat än kung, läste på yr.no att det ska vara 26 grader varmt och strålande sol hela kvällen så det är bara att köra på och njuta av det sista av sommaren...Ja men faktiskt nu då jag säger det. Det är slutet på sommaren...huhu vart tog den vägen? Snart är det dags att baxa sig ut genom dörren men dunjacka, mössa och vantar. Huvvaligen, sånt förtränger jag in i längsta laget!!

Radiolyssnare som jag är så hörde jag idag en ganska kul sak nämligen detta:
polisen till fången: du får en gåta av mig, om du löser den får du gå fri
fången: Okej visst
polisen: Vad är det som har fyra hjul och rullar?
fången: det var ju lätt, det är en bil!
Polisen: ja, men du sa inte om det var en audi eller volvo så du får fel för det, men du kan få en ny. Vad är det som har två hjul och rullar?
fången: Ja men det är ju en motorcykel.
polisen: visserligen men du sa inte om det var en zuzuki eller yamaha.
fången: Men va fan! okej då ska du få en gåta av mig, vad är det som går runt på gator och torg och säljer sig?
polisen: Ja men det är ju en hora
fången: jo men du sa inte om det var din syster eller mamma.

tyckte den var lite smått rolig faktiskt.


torsdag

2010-08-12 @ 18:14:39

Varför jag valde att sätta mig och blogga nu är för att jag egentligen borde packa upp väskan med en matlåda med matrester i, plocka bort allt som ligger på mitt golv så man faktiskt kan se att det finns golv under, sen till det mest väsentliga, jag borde duscha.
Blev gråsvarta fotavtryck på mattan och då jag höll på gå in i en dörr tog jag emot mig mot väggen och då blev det ett oidetifierbart avtryck som alltså kom från min hand. Lite äckligt kan tyckas men jag gillare. Nej men faktiskt så blir det nog en dusch, sen får vi se om jag ids göra något mer. Gissar på att jag inte kommer göra det.

Innan jag avslutar det här inlägget måste jag bara få berätta en sak, eftersom jag lyssnar på radion typ hela dagarna. Idag så berättade dom om att världens dyraste och förmodligen lyxigaste lägenhet har blivit såld. Den ligger i London och har utsikt över Hyde park och har ett panicroom, dvs ett rum man kan gömma sig i om det skulle komma kidnappare eller rånare vilket förmodligen händer varje dag så det kommer dom nog ha mycket nytta av? Sen får jag ju inte glömma den underjordiska gång som leder till en lyxrestaurang och de vakter som jobbar dygnet runt för att vakta lägenheten och dess ägare. Vad hela kalaset gick på? Nja, bara 1,5 miljarder.

För att inte tråka ut er helt och hållet slänger jag in en bild på skönheten som skrivit detta inlägg, med en något ironisk betoning på skönhet!


Kanske dusch vore en idé?



Första bilden som dyker upp då man trycker upp mammas bildmapp. Lite wierd må jag säga.

nu, exakt at the moment, exactamene ahora, pour le moment ska jag gå och duscha. Nu förstår även dom i usa,spanien och frankrike att jag ska duscha exakt just nu. Även om det är ytterst otroligt att nån i nyss nämnda länder skulle läsa min blogg. men man vet ju aldrig, kanske?


trööööött

2010-08-11 @ 22:00:41
Jamen då kör vi på ett inlägg till då!
Sitter i soffan och känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre så snart är det väl sängen som gäller! Som sagt var jag ute och träffade Ida, och den flickan är ju helt galet underbar!

Bara till en sak som inte alls har med nånting att göra, Idag på radion så lyssnade jag på rix fm och då satt dom och pratade om killar och tjejers intressen och enligt killar så har tjejer bara tre intressen: shoppa, fika och träna. Ganska ytliga intressen må jag säga även om alla dom där tre hör till mina stora intressen.
Sen hörde jag även att under dom kommande tre dygnen så kommer det vara typ 60 stjärfall per natt. Ganska cool...eller näe jag vet inte varför jag skrev det där. det blev ett grymt trist inlägg så jag tror jag sätter stopp här!



Du är bäst vännen!

onsdag

2010-08-11 @ 18:00:50
Okej, hade tänkt skriva ett inlägg storlek typ..medium nu, men hepp, det hinns inte med nu. Ska tvärduscha och sen dra mig ut och träffa världens bästa!

Kan ju bara påpeka en liten sak och det är att jag äntligen vart hos sjukgymnasten och knäckt till varenda kota i hela kroppen kändes det som. Peter, min sjukgymnast, sa att det lät som då man hoppar på ett kexpaket. Hursom haver så känns det grymt skönt just nu, så då är jag fit for fight för mer jobb i morn då, även om det inte direkt är något att längta till

Detta blev ett inlägg storlek small, kommer ett till ikväll-kanske.

måndag

2010-08-09 @ 16:52:36

För tääskig uppdatering här, men eftersom jag på veckorna jobbar arslet av mig i diverse rabatter och på gravplatser är det rätt tomt i mitt huvud då jag kommer hem och och somnar i första bästa säng jag hittar. Mitt enda sällskap i dessa hårt arbetande stunder är då endast me, myself and I och därför sitter jag ofta väl insjunken i mina tankar och ibland kommer jag på mig själv att helt stannat upp i ogrärenset och stirrar rätt ut i luften som en annan IQ befriad tomte. eller som i onsdags då jag klippte gräset och jag helt plötsligt står stilla med gräsklipparen igång och flinar för mig själv. Vad som fick mig att helt stanna upp och så som ett fån har jag då rent ingen aning om. Tur att ingen såg mig!

Helgen har då i alla fall vart kanoners. Fredagskvällen spenderades ute till havs, närmare bestämt på bergskär med världens bästa unge Johanna Höök. Det blev en hel del skratt då vi inte direkt är några båt människor och vi skulle lägga till vid bryggan och dessutom gör en knut så inte båten skulle sticka iväg till havs utan mig och johanna. Så efter en stunds knytande som resulterade i mååånga små knutar istället för en enda som dom flesta andra gjort så klev vi i land och satt oss på en klippa och åt jordgubbar, såg solen gå ner och bara njöt. Hade vart otroligt romantiskt om man suttit där med någon helt annan än fröken höök, men man tager vad man haver och gör det bästa av situationen!




Lägg märke till våra fruktansvärt snygga flytvästar! Dock gissar jag att dom var snyggare för sisådär 20 år sedan, men vad gör man inte för säkerheten? Hellre en flytande kork i havet än en sjunkande sten på botten liksom?

På lördag tog jag mitt pick och pack och drog mig till julia i byske och vad vi hoppades på, en dag på standen, men så fort vi satt våra icke solbrända fötter i sanden så täcks himlen av onödigt många moln så det blev då ingen bättring på solbrännan. Kvällen var vi hos Therese och såg film och bara myste.

Nu blir det maaaaat och sen får vi se, hade tänkt höra vad johanna har för sig i kväll, men det visar sig att kvinnan är i stockholm vilket jag inte uppfattat! nåja, nått trevligt ska jag väl ändå kunna hitta på ikväll!


onsdag

2010-08-04 @ 16:33:52
Nu har jag alltså jobbat sammanlagt 24 timmar och börjar vara smått less redan. Men har under dessa dagar tjänat 888kr, hunnit få en brottarrygg-bikinirand som inte är snygg på något sätt, varit ute i 6½ timme i spöregn och klippt gräs samt rensat ogräs. Känns dessutom som att jag har brännt mig på världens alla brännässlor. Och medans jag suttit och svurit över hur mycket det faktiskt svider så dök en tanke upp, hur funkar egentligen en brännässla? för jag menar dom bränner ju inte bokstavligen, så dom måste ju typ stickas eller nått.

Men nog om mitt underbart välbetalda jobb. Ska nu gå och duscha för att sedan gå på olles och käka med mina päron.

Tyvärr(?) blir det ingen bild på moi i dag eftersom jag i detta nu ser ut som en slickad katt!
ni får nöja er med en gammal istället