valborgs

2010-04-30 @ 17:28:46
Jaha, då vare valborgs. Hur denna kväll ska firas är lite oklart. Sitter och väntar på Johanna och sedan blir det att fara till maja för att käka middag. Vad som händer därefter vet jag inte riktigt. Ska väl till någon brasa och träffa lite folk gissar jag, sen kan det bli att fara till myckle och grilla johanna emma och matilda. Kan nog bli hyfsat.

Nu ska jag ta och slita mig från datorn och fixa till mig lite och börja klä på mig mina tusen lager kläder som man tydligen måste ha för att kunna gå ut. Men jag måste väl se det från den ljusa sidan och tänka att det slutat snöa i alla fall.


För ett år sedan ungefär. Känns som det var igår.

lisa♥

2010-04-28 @ 17:17:42
Tack för att du lyssnar
& tack för alla kloka ord.
du är guld!
älskar dig
/a

måndag

2010-04-26 @ 19:03:37
Idag är mitt humör inte såå bra måste jag säga. Känns som att det spelar ingen roll vem som säger nått eller vad som sägs, jag blir arg och sur så fort någon ens tilltalar mig.

Dagen har innehållit enskild uppspelning på musiken och det gick över förväntan faktiskt!
Är väl ungefär det enda positiva dagen erbjudit. Jag och Johanna skulle egentligen ha lett dagens idrottslektion, men icket. Då skulle såklart Vickan och Alex ha kickboxning med klassen istället. Jag och Johanna som lagt ner heeela vår lediga söndag till att planera idrottslektionen....

Kom på en till positiv sak som hänt i dag, valborgs är nu planerad. Blir en väldigt lugn afton och kväll på min begäran. Först blir det att göra middag hos maja, där Jenny tydligen tagit på sig rollen som grillmästare. Sen ska vi nog till nån brasa och gå runt där ett tag och frysa för att sedan åka till myckle och grilla och mysa hos johanna. För att inte glömma- jag och Johanna fick uppgiften att stå för efterrätten och den kommer bli den godaste efterrätten eeeeveeer!

Nu ska jag duscha och sen se svenska Hollywoodfruar

onsdag

2010-04-21 @ 17:23:06
Min onsdag hade hemskt gärna kunnat få börja bättre. Då jag äntligen skulle ta moppen till skolan protesterade den genom att inte starta. Efter ett par minuters, närmare bestämt 7 minuter, upprepade försök att starta den på elstarten kom jag tillslut på att jag faktiskt kunde använda kicken. Så endast tio minuter försenad anlände jag till skolan.
Dagen i övrigt har varit bra, åt lunch på subbe med Johanna, Erik, Elias och Johan och sedan vidare till atorp för att kolla på estetarnas konsert som var jättebra!

Kvällen kommer att bestå av promenad, plugg och se Anna Anka söker assistent. Och såklart tagga sista matte nationella som är i morgon!

Nej det här duger inte, nu ska jag ut i det fina vädret!

söndag

2010-04-18 @ 18:55:46

Att jag ens har en blogg? Den har ju inte direkt potential till att bli nån välläst blogg.
Hur som haver, helgen har vart helt okej, fredagen spenderades med Maja, Linnea, Pontus, Jenny och Marcus. Blev film för hela slanten.
Igår var det fest hos Sandra så jag och Johanna drog dit. Helt ok, fast de spåra....Kvällen slutade i alla fall på max och sedan hemgång då jag och johanna höll på frysa arslet av oss då vi gick hem i våra tunna tights och skinnjackor!
Söndagen har vart väldigt lugn. Johanna sov här så då jag vaknade, ca tre timmar efter att Johanna vaknat men hon vågade inte väcka mig, gjorde vi oss klara och drog en premiärtur med min moppe. Efter en mycket kall och blåsig tur för min del, eftersom jag tog emot all vind med mitt flärre så för Johanna blåste det ingenting, for vi hem och bakade muffins och slog på en Beck-film.
 
Ikväll blir det att gå ut och gå med Julia, gissar att det blir en hel del girl talk också. Sen blire att traska hem och se Wallander!

Puss&kram


lördag

2010-04-10 @ 18:28:32
Är nu hemma igen efter en härlig vecka i fjällen. Är väl med lite blandade känslor måste jag säga, men att komma hem till Skellefteå och se att våren är på väg gör att det känns lite bättre att vara hemma.

Hann just och pass komma hem innan det var dags att dra iväg på fest och fira Julia som fyller 18 idag. Blev en mycket trevlig kväll! Blev dock tidig hemgång för mig eftersom jag kände mig rätt slut efter veckan och hemfärden.

Sitter här och är lite besviken faktiskt. Skulle nämligen ha vart på hotell Aurum i dag och blivit sminkad, stylad och fotograferad men tyvärr blev det inget av med det i helgen. Får hoppas att det blir någon helg här framöver istället.

Blev just ändrade planer för kvällen, tråkigt att det skulle bli så. Men då kommer världens bästa älsklings Maja hit istället och gör mig glad!

Slänger in lite bilder från veckan nu!