Lördag

2009-10-31 @ 15:06:37
Är det inte typiskt? Blev sjuk igår kväll, ont i halsen, kroppen och känner mig allmänt hängig. Hade nog feber igår kväll.
Men jag ska försöka förtränga det ikväll då det blir paaarty hos Maja. Ett helt gäng skulle vi tydligen bli! Hoppas det blir riktigt kul!!
Gissar att en hel del blider kommer tas så jag lägger ut dom sen.
Nu ska jag ta och göra mig klar.

Fredag

2009-10-30 @ 18:36:10
Sitter i soffan och funderar på om jag ska följa Emelie och Jossan på fest eller inte. Känner mig lite hängig, har ont i halsen och är riktigt trött.

Stan i dag med Maja. Köpte en tröja, blekmedel till håret åsså var jag på expert och tog kort till mitt körkort till eu-moppen. Vart lika snygg som vanligt, kanske till och med lite extra snygg den här gången eftersom en viss Maja stog bakom han som tog kort och var allmänt ful.  Nae skoja bara, hon var snygg och jag blev lika ugly som vanligt.


Ska äntligen bli av med min gräsliga utväxt!!!

Känns trist att sitta hemma en fredagkväll halloweenhelgen, så ja tror jag ska byta om och sticka ut och träffa nån.
I morn blire grilla och skräckfilm med ett helt gäng roligt folk, ska bli riktigt kul!




Tänkte bara tala om att jag har världens underbaraste vän! Vad hon heter? I D A  N I L S S O N ! <3

Tisdag

2009-10-28 @ 00:13:51
Helt okej dag måste jag säga. Gick in på stan vid ett och mötte upp Johanna. Gick och strosade runt på stan ett tag. En svart kofta från Gina fick följa med mig hem. Sen har jag även klippt mig, håret var rätt så nött så det försvann en bra bit av mitt ganska så långa hår. Känner mig ändå rätt nöjd, även om det var tänkt att jag skulle bli brunett i kväll, men min frisör avrådde mig och föreslog istället att jag skulle bleka det (igen) och sedan gå till en frisör och tona det och lägga i nån färg så jag inte är helblond.

Efter en låång dag på stan gick jag och Johanna hem för att inta någon slags middag, blev något så avancerat som fil, flingor och russin. Efter den delikaaata måltiden gick vi iväg till Balzac och såg hockeyn med Tim, Emil, Olov, Emma och Tobbe tror jag det var. AIK vann med 2-3 och ligger härmed tvåa i tabellen! Känns riktigt nice måste jag säga.

Sitter i soffan och inte helt oväntat ser jag Sex and the city. Kan aldrig få nog!
I morn har jag faktiskt tänkt vara lite duktig och samla lite fakta till min uppsats som ska vara klar nästa fredag. 

Nu väntar sängen så, natti natti.

Måndag

2009-10-26 @ 19:24:39
Ligger just nu i sängen och väntar medans min söta pojkvän är på hemmakväll och hyr film. Känns en aning spännande och se vad han kommer tillbaka med.
Känner mig så stolt, han frågade om jag ville ha en ben and jerrys också, men duktig som jag är sa jag nej.
Känner att mitt och johannas nya liv börjar påverka mig lite, är inte lika sötsugen längre, vilket är ett stort steg för mig. Jag som aldrig sa nej till sötsaker förr. Nu kan jag rent säga nej för att jag inte är sugen! De ni!
Ska ta och fixa fram lite gott film snacks...får se vad skafferiet har att erbjuda. Gissar att det blir popcorn med grillkrydda!

Söndag

2009-10-25 @ 16:21:38
Gårdagen måste jag säga var otroligt kul!! Träffade Julia, Maja, Helena och Ida på stan och efter en stunds letande efter lediga bord på nått café bestämde vi att vi skulle gå på wook and roll. Vi satt väl där och skvallrade och åt i kanske en timme innan det bar iväg mot hockeyn.
vårt älskade AIK vann såklart med 3-0 mot äckliga, snart allsvenska modo!
Efter hockeyn blev det att flumma runt på stan med älsklings ida tills hennes buss gick. Då gick jag till wook and roll, igen, och köpte mig middag och sen blev det att gå hemåt.

Idag var jag och såg Johannas match som dom vann med 11-1, grattis!! Satt och såg matchen med Kempe och Alle, mke trevligt.
Ikväll blir det att vara med sööt höök! Känns som längesen, så det ska bli riktigt kul!

Nu överröstar min mage nästan musiken så ja tror det är dags att käka nått!!

Lördag

2009-10-24 @ 11:54:15
Okej, har ca 20 minuter på mig att göra det jag ska på datorn. Blogga, kolla hur mke pengar jag har på kortet, försöka hitta ett par svarta uggs och beställa hem.

Borde egentligen börja göra mig klar eftersom jag ska in på stan med mamma och pappa först och köpa en jacka och hårfärg.
Har hittat en jacka på inter sport för bara 450, den har kostat 1400 så passar den äre ju ett riktigt fynd!

Efter det blir det att träffa tjejerna och gå och fika innan hockeyn. Ska bli riktigt kul faktiskt, har inte träffats på jättelänge!

Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, så äre nån som vill hitta på nått, hör av er!:)


Fredag

2009-10-23 @ 08:27:32
Godmorgon Godmorgooon!
För det första, mina "uppmärksamma" läsare. Rubriken igår löd: Fredag. Jag var så intälld på fredag att jag råkade skriva det som rubrik. Men ingen tycks ha märkt det ändå så.
Då är det min sista praktik dag i dag då. Känns helk OK. Är faktiskt ärligt talat lite less på att sortera kataloger, dammtorka och göra prislistor på datorn. Fast jag ska inte klaga, det finns ju dom som har det värre, tror jag.
Igår var jag ju som sagt hos tim och såg hockeyn, Linköping-Saik. Självklart vann våra svart-gula hjältar med 1-2! Ska inte uttala mig om vad jag tyckte om matchen eftersom jag oturligt nog sov närmare halva matchen skulle jag tro. Men är man trött så är man!

Måste bara få be om ursäkt för att jag inte har några bilder, men dom kommer! Som sagt, jag är inte riktigt inne i bloggandet än.

Nu väntar en härlig vecka innehållande långa sovmornar, trevligt sällskap med mina söta vänner, halloweenfest och hockey. Det är det inplanerade, sen kommer säkert en hel del oväntade händelser också!

Läste mitt horoskop i dag och jag är ju en sån som tror på det. Känner mig lite förväntansfull över i dag eftersom mitt horokop löd: "Något tycks komma att ändra ditt dagsprogramm- förmodligen på ett sätt du uppfattar som meningsfullt".
Blir spännande och se om det stämmer!

Uppdaterar säkert i kväll också.

Torsdag

2009-10-22 @ 17:59:52
Alltså herregud, mina fötter! Känner mig ganska så less på att vara på praktik nu. Skönt att det är sista dagen i morgon.
Då jag kommer hem i morgon har jag tänkt spola upp ett varm bad och sätta en ansiktsmask och riktigt bara ta de lugnt. Eventuellt skulle jag även umgås med min älskade pojkvän och se idol och ha det allmänt mysigt bara.

Känner att jag inte är inne i det här med att blogga längre. Mina inlägg är fortfarande ganska tråkiga. Men har man vart borta ett tag så tar det ett tag att "komma in" i bloggandet igen.

Sitter och kollar lite grann på mobiler eftersom min, efter ca 3 år, börjar ha gjort sitt. Nog för att jag älskar den, men det är väl bara och inse. Har hittat en som jag gillar ganska mycket.
 
Tror och hoppas att det blir den här. Men tyvärr lanseras den inte förrän i februari. Men om bara min gamla mobil håller så tror ja nog att det blir och vänta tills den här rosa skönheten kommer ut i butik.

Ska ta och göra mig klar och promenera iväg till Timeling och se hockeyn.

Kram (L)

Tisdag

2009-10-20 @ 20:19:49
Nu mina kära vänner, som ni kan se har jag fått en helt ny design. Blev otroligt nöjd med den faktiskt, så jag får tacka Anna att hon tog sig tid att hjälpa mig.

Ni har säkert märkt att det har blivit en liten bloggpaus för mig, men det behövdes verkligen! Nu äre nya tag och jag ska försöka uppdatera mer.
Den här veckan är lilla Lisa ute på praktik. Är på pappas jobb, Jäders värme. Är i butiken och gör sånt som dom som jobbar där helst inte vill göra. T.ex. dammtorkar, fyller på kataloger. Sen har jag även fått designa badrum vilket var skitkul!
Blev inte så lång dag där i dag, hade nämligen så fruktansvärt ont i ryggen så det blev ryggakuten för att sedan gå hem och lägga mig i sängen och vila.
Hann även med att gå ett tag på stan med världens bästa Emelie. Träffade även Maja och Helena.


Nu ska jag ta en dusch och sen blir det att krypa upp i soffan och se tv ett tag innan det är dags för sängen.

Måndag

2009-10-12 @ 09:22:08

Ja, det vart en liten blogg paus. Men eftersom båda datorerna hemma är helt fucked up så har jag helt enkelt inte haft möjlighet att uppdatera!

Sitter i alla fall på skolan just nu och har påbörjar projekt arbete. Jag ska skriva om modet och lite musik undet 80-talet. Det värsta (?) är att det modet håller på att komma tillbaka, eller det ÄR tillbaka.
Converse, peacesmycken, jeansskjortor, The 80´s is back!
Johanna sitter berdvid mig och hon ska skriva om Auschwitz, huvva så hemskt!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt lilla arbete. Vi får väl se när nästa inlägg kommer,  kanske i morn, kanske om en vecka.

Kram (L)


söndag

2009-10-04 @ 13:24:34

Orkar jag klä på mig idag? Nae tror jag inte.
Kändes ärligt talat ganska onödigt, det ösregnar och blåser så jag ska nog stanna inne i dag.
Har blivit en riktigt lugn helg i helgen, men jag peppar nästa helg ist. Då blir det att vara med linnea, maja och Jenny i nån lägenhet som vi har fått låna av en kompis till Jenny. Vi sover där och på lördan ska vi på hockeyn. Känns riktigt nice faktiskt.

Veckan kommer nog gå ganska fort, eftersom vi slutar tidigt i morn pga att vi inte har någon idrott. Sen tror jag, om jag inte minns fel att vi har halvdag på tisdag.

Alltså, det känns verkligen att det börjar bli höst, känner mig allmänt deppig som jag alltid bruka bli då sommarn har tagit slut och man har bara en låång mörk vinter framför sig.

Det här inlägget har tagit mig nästan en timme att skriva...kanske dags för ett uppehåll ett tag?
Brukar ju bli tvärtom då jag säger så, så vi får väl se.


Sommar


Kram (L)


Fredag

2009-10-02 @ 16:30:38

Hur kallt ska en skola egentligen få ha? Så kallt att eleverna inte kan koncentrera sig på skolarbetet eller? Isf har Brännanskolan lyckats med det, grattis!
Seriöst, det är så kallt på skolan att det nästan kommer rök ur munnen då man andas. Nu ska dom ju tydligen sänka värmen ytterligare. Känns det nödvändigt? Nej.
Så till alla kommunmänniskor som tydligen har tänkt frysa ihjäl alla elever, sänk inte värmen, då har ni snart inga elever kvar!

Älsklingen lämnade just mig...känns rikitgt jobbig. Han lämnade mig för en helg i Stockholm! Han, hans pappa och storebror ska ner och se NHL-matchen i morn. Ska väl erkänna att jag är lite avundsjuk. Men jag hoppas verkligen dom får det bra!
Kommer sakna min lilla sötnos, tur det bara är två dagar!

Nu har har sötsuget satt in igen, så jag tar moppen och åker på ica...har dock tänk köpa naturgodis. fast när jag väl står där och väljer mellan icas godis och hyllan med torkad fruk och nötter kommer svaga jag att dras mot godiset tror jag...


Okeeej, random bild?

Kram(L)