SM-FINAAAAAAL!!!

2011-03-31 @ 22:14:16


OFATTBART!!!!



Party in my head

2011-03-31 @ 17:09:17

Efter att ha klivit upp ur soffan med sittvärk ska jag nu ut och gå innan det är dags för hockeyn. Håller alla tummar som går(dvs två haha!) för att vi vinner ikväll. Annars blir det sadface!


Torsdag

2011-03-31 @ 11:02:27
Blev precis som jag trodde, en hemmadag. Huvudvärken vill inte ge med sig och igår på spinningpasset ville pulsen inte riktigt hänga med så jag har nog någon infektion i kroppen som håller på bryta ut. Men inte mig emot, jag får ju gosa ner mig i soffan och se desperate, så jag klagar faktiskt inte!
Dock gör pappa mig sällskap eftersom han inte klarar av att jobba på grund av hans finger som han så fint stukade och orsakade en blödning i under ett fall i en trapp i Umeå!

Känner att männen i familjen är väldigt flitiga besökare på akuten just nu, eftersom min bror lyckades knäcka näsan igår under en vild brottningsmatch med en av hans kompisar. Blodet sprutade och det blev en snabb färd till akuten.
Men inget ont som inte för något gott med sig, jag kan nu använda näsan hans som hot. Storasyster njuter och lillebror gör som hon säger! Det kan jag väl inte klaga på?



Här spenderar jag min dag!

Onsdag

2011-03-30 @ 21:13:39
Är trött, less på skolan och allmänt otaggad på livet så uppdateringen på bloggen kommer nog inte vara på topp. Just nu skulle jag bara vilja stänga in mig någonstans och sova fram till påsk! Men nu får jag bita ihop och kämpa vidare..även om det tar emot!!

Funderar faktiskt på att ta en hemmadag i morgon, men vi får se. Men som sagt, vänta er ingen jättebra uppdatering!


Tisdag

2011-03-29 @ 17:30:28

Tänkte passa på att varna Skellefteås alla bilister för om cirka 30 minuter kommer jag tillsammans med min handledare (läs:mamma) befinna oss ute på vägarna. Vem av oss som är mest nervös? Ja, inte är det då jag i alla fall!

Kan ju även meddela att jag nu fått mitt förarbevis så nu går ni inte säkra varken på vägarna eller skoterlederna!


Oh no!

2011-03-28 @ 22:42:08
Känner till min fasa hur någon slags förkylning verkar vara på g i min kropp vilket inte gillas alls!!  Dock var det väldigt längesen jag var förkyld sist så jag ska väl inte klaga.
 
Sovmorgon i morgon för min del och det känns ju helt okej faktiskt. Även om jag och Celina ett tag funderade på att ta en vara-hemma-och-se-desperate-dag, men jag tror vi ska vara tappra och kriga oss igenom dagen, i alla fall jag.

Nu börjar sängen kännas oemotståndligt lockande, och ni som känner mig väl vet ju att jag är uppe på övertid, klockan har ju passerat 22...


du håller på gå mig på nerverna lilla gubben!

Måndag

2011-03-28 @ 22:00:04

Bild från lördagkväll då det var tjejkväll här hemma!


Snillen snackar

2011-03-26 @ 11:26:13

Eftersom jag idag provar på att bo själv så tänkte jag samla lite vuxenpoäng genom att städa, men frågan är om jag inte samlade på mig en hel hög minus poäng istället.
Jag hade plockat fram dammsugaren och skulle börja dammsuga mitt rum men hur jag än bar mig åt ville den inte starta. Jag ansträngde min stackars hjärna i några minuter innan det slog mig att för att dammsugaren ska starta är det ju en fördel om man kopplar in sladden..


Fredag

2011-03-25 @ 19:00:28

Äntligen helg. Känns som att den här veckan har gått huuuur sakta som helst.
Men helgen kommer i alla fall att spenderas på bästa möjliga sätt.
Ikväll: Spakväll med Maja och Linnea
I morgon: Hockey och sedan middag och spel med brudarna+ att mamma och pappa är i Umeå så det blir föräldrafritt haha så då passar vi på..
Söndag: Träning och eventuellt färgning av hår

Måste ju även passa på att säga grattis till finaste Celina som fyller 17 år idag!


Morgonens uppvaktning!


Är det värt det?

2011-03-24 @ 19:03:04

 

Du kan inte välja när och hur du ska dö.
 Det enda du kan bestämma är hur du ska leva.


Det här är något jag tänker på rätt så ofta faktiskt. Det finns en person som jag känner väldigt väl, tänker inte nämna namn, men denna person har verkligen kastat bort sitt liv. Hoppat av skolan, umgåtts med fel personer, sysselsatt sig med helt fel saker, skapat sig ett väldigt dåligt rykte och framförallt förstört sig själv. Att hoppa av skolan utan att ha någon plan slutar sällan bra, vilket vem som helst kan räkna ut. Vad ska man då göra i framtiden när man varken har utbildning eller erfarenheter?
Söka jobb är omöjligt eftersom ingen vill anställa någon som hoppat av skolan utan att ens ha gått ut ettan på gymnasiet.

Ska man hoppa av skolan ska man ha en så tydlig plan att det i längden ska löna sig att hoppa av, vilket det sällan gör. Man hoppar av för att man är skoltrött, precis som den här personen gjorde och spenderade istället mesta delen av sin fritid hemma eller ute på stan med kompisar. Jag tycker galet synd om den här personen eftersom det kommer bli väldigt jobbigt att få livet på fötter igen efter att ha hoppat av skolan. Det sorliga är att ingen kan göra något, personen är över arton och bestämmer då själv över sitt liv.

Men känslan att se sina kompisar med studentmössor och avgångsbetygen i handen medans man själv står vid sidan om och tittar på måste vara oerhört jobbig. Tänk att den här personen aldrig får uppleva den där känslan. Känslan att ha lyckats med att bygga upp grunden i sitt liv.

Dina vänner försvinner ut i världen och använder kunskaperna de fick under gymnasiet.
Själv stannar du kvar här och trampar i samma fotspår utan att ens ha möjligheten att byta fotspår och ta någon annan väg. Du har inget val. Är det det liv du vill leva? Vill du blicka tillbaka på ditt liv och se misstag efter misstag? Om inte, så tycker jag att du ska ta tag i ditt liv och göra det värt att blicka tillbaka på!

Du vet vem du är och jag hoppas att du läser det här.



Actionface

2011-03-24 @ 18:34:09
Såhär mycket panik fick jag då jag insåg att jag glömt engelskaboken på skolan:



Såhär kände jag då jag insåg att sammanfattningen på den engelska texten ska vara inlämnad i morgon:



Såhär glad blev jag då jag insåg att jag inte kan plugga vilket betyder att jag kan se hockeyn i lugn och ro:



Såhär mycket har jag skrivit på den muntliga redovisningen vi ska ha i morgon:


Skärpning

2011-03-23 @ 17:57:41
Skoldagen är efter många om och men avklarad men med lite huvudvärk och trötthet i kroppen. Dock hade vi en superintressant Samhälls i dag. Våran lärare berättade om d han jobbade få psyket och det kan ju konstateras att det verkligen finns sjuka människor. Men intressant var det!

Idag fick jag ett sånt där ryck där jag bestämde att nu jäklar får det vara slut med glassarlivet jag levt här ett tag, dvs shoppat massa onödigt, ätit onyttigt, tränat för lite osv. Nu ska detta ersättas med köp-stopp, nyttigare mat, massor med träning. Beach 2011 närmar sig ju så jag måste ligga i hårdträning nu ett tag tror jag, så nu drar jag iväg på ett spinningPuls pass!!


Känner att jag matchade linnet med sport bh:n väldigt bra!


Underbart

2011-03-23 @ 16:14:49
Lyckan är total just nu!! Erik Hassle ska spela på Stadsfesten i sommar! Gissa vilka som kommer stå längst fram och sjunga med i alla låtar?? Lisa Melander och Johanna Höök såklart!!!!!
Vi ska inte göra som för två år sen då han spelade, då vi gick därifrån efter att ha hört den enda låt vi då tyckte var bra. Det har jag ångrat i två år nu!! Men i sommar kommer vi vara där från början till slut, jag lovar!


Onsdag

2011-03-23 @ 10:01:06

Just nu står datakunskap på schemat vilket fått mig och Mathilda på dåligt humör...


Tisdag

2011-03-22 @ 18:01:34
Veckan fortsätter att gå allmänt dåligt för mig. I morse sov jag lite för länge vilket resulterade i en väntande Mathilda och en stressad Lisa. Sen att jag inte hittade mina nycklar gjorde ju inte saken bättre, utan där fick jag spendera ytterligare 10 minuter av min dyrbara tid på att leta dom, för att sedan inse att mamma har dom med sig på jobbet.

Hur NK-provet gick ska väl inte ens nämnas och att vi har två rätt tidskrävande engelskaläxor till på fredag är väl inget jag är speciellt lycklig över.

Ska ta och göra lite viktiga saker innan fröken Lönnefjord kommer. Eller viktigt och viktigt, men jag tror att en powernap skulle sitta fint. Även fast mamma bett mig städa och plocka bort i princip hela min garderob som ligger utspridd över hallgolvet, och golvet i mitt rum. Meeen som sagt, finns viktigare saker här i livet!


Måndag

2011-03-21 @ 16:17:54
Veckan hade ju helt klart kunnat börja på ett bättre sätt eftersom jag började den här veckan med att försova mig. Såg nog ut som sju svåra år när jag kom fram till skolan men eftersom vi bara hade en lektion så var det inte hela världen.
På idrotten stog bad på schemat så vi har simmat och livräddat vilket var rätt så jobbigt! Men inte nöjer jag mig med det inte, jag drar snart på 360 för core och spinning. Gissar att jag kommer vara helt slut ikväll!

jag är stark

2011-03-20 @ 17:15:39
2-1 till AIK just nu, får hoppas att dom lyckas hålla kvar ledningen resten av matchen!
Ska snart ta och promenera iväg till 360 där jag ska upp på löpbandet och förbereda mig lite grann inför Blodomloppet som jag och några fler brudar ska ner till Umeå och springa i maj. Ska även låta armarna få jobba lite grann så jag kör barbell efter löpningen också.

Måste nog även ta en sväng förbi apoteket för inhandling av brun utan sol och vitaminer. Min hud är blekare än Johannas och då är det illa, så det måste åtgärdas. Naglarna mina lider av ordentlig vitaminbris så lite vitamintillskott skadar ju aldrig!


haha biff eller vad...? stryketräning skadar nog inte..

Jag vill!

2011-03-20 @ 16:28:24




Hoppa bungeejump/fallskärm
Det verkar galet häftigt, och tänk adrenalinkicken efteråt! Kan ju inte vara annat än en oslagbar känsla!

Dyka i Stora Barriärrevet
Något jag velat göra hur länge som helst och efter studenten drar jag och Mathilda dit!

Gå bartenderskolan nere i Spanien
En kul sak att ha gjort bara!

Rita mitt eget hus
När jag väl bestämt mig vart jag vill bo vill jag tillsammans med en arktekt rita och designa mitt egna hus. Hoppas även jag har en pojkvän vid min sida som betalar allt. Hehe nä just ja, jag som inte skulle vara beroende av någon kille?

Bo på Manhattan
Förklaring känns överflödig



Söndag

2011-03-20 @ 13:00:14
Fy vilken morgon. Vaknade med världens huvudvärk, ont i nacken, illamående och inte alls speciellt utvilad eftersom jag var vaken till halv fyra i natt av en viss anledning. Inte kul alls!
Dagens planer ser väl ut ungefär såhär

Ut och övningsköra med pappa
Plugga
Träna
Fixa naglarna
Se sista avsnittet av solsidan!!!

Var egentligen tänkt att jag skulle på hockey ikväll, men det tror jag att jag hoppar över faktiskt. Pengarna räcker inte riktigt till och jag var mer sugen på att träna.

Saturdaynight

2011-03-19 @ 21:29:42

Sitter nu i Myckle tillsammans med mina söta vänner Maja och Johanna. Vi kom precis in efter att ha varit ute och grillat.
Skulle gissa på att vi gosar ner oss i Johannas meeeegastora säng snart och ser film...men just nu sitter dom och pratar om mina aggressionsproblem som jag tydligen har eftersom dom är rädda för mig då jag är arg. Nog får jag lite dåligt samvete nog..måste sluta ta ut min ilska på mina vänner!

I brist på annat slänger jag in lite bilder från förr..












Lördag

2011-03-19 @ 14:43:40
Tog en riktig sovmorgon imorse och sen har jag bara suttit ute i solen och läst. Hur mysigt som helst! Gårkvällen blev riktigt lyckad, det dansades, bakades, spelades och framför allt skrattades det i massor.

Hur kvällen kommer se ut är lite oklart än så länge, men förhoppingsvis blir det ett litet besök i myckle!


PAPPA

2011-03-19 @ 02:31:05
Det här inlägget är till dig pappa, min starka pappa.
Vi går igenom en jobbig period nu men vi kommer att komma ur den, precis som förra gången, visst?
Anledningen att jag skriver det här är för att jag vill att alla ska få veta hur stolt jag är över dig! Jag beundrar dig för att du är så otroligt stark och jag önskade att jag kunde vara lika stark som du är.
Men det här fixar vi och det får ta den tid det tar bara vi gör det tillsammans!



Fredag

2011-03-18 @ 14:46:41

Sitter på skolan och är fortfarande en bra bit ifrån klar med samhällsuppsatsen och jag börjar vara hyfsat less på att plugga nu faktiskt!
Känner att krafterna börjar vara slut och helgen känns mer än efterlängtad. Hur jag ska orka med ett afro-powerdace pass efter skolan blir spännande att se eftersom ögonen redan nu har svårt att hålla sig öppna. Efter träningen blir det spelkväll med marika, celina och mathilda, mysigt värre.

 


Torsdag

2011-03-17 @ 19:06:55




orka att vi var så snygga..

 

 

 


oh my god

2011-03-16 @ 17:55:17
Herregud vilken dag det här har varit!! Plugg plugg och åter plugg..och en hel del prestationsångest. Dagen avslutades med en halvtimmes samtal med min samhällslärare. Toppen

kvällens planer blir i alla fall ändrade, träningen stryks till min förtvivlan och ersätts med massa plugg. Och säkert lite hockeytittande.

Känner att det skulle behövas minst fyra Lisa till för att hinna med allting! En som tränar, två som pluggar och en som far på hockey!


Tjockt

2011-03-16 @ 11:45:38

Hittade lite gamla MSN-konversationer och då dök denna upp:



Konversationen är från i somras då vi levde livets glada dagar och åt som om det inte fanns någon morgondag!

 


Erase me

2011-03-16 @ 11:29:10

Efter en helvetesmorgon ska jag snart möta upp Mathilda och sprida lite negativ energi över henne hela vägen till skolan!


Onsdag

2011-03-16 @ 10:20:59
Min morgon skulle se ut såhär:

-äta frukost framför desperate
-plugga lite samhälls
-städa mitt rum

Istället sitter jag här och surar över att jag är så oteknisk att jag inte lyckades ladda hem avsnittet så istället
sätter jag mig och ska äta en tallrik fil som jag så vackert tappar ut över hela köksgolvet.
Läste nyss igenom det jag skrev på min samhällsuppsats igår kväll och insåg att jag inte ska spela The Sims samtidigt som jag pluggar.



Skulle inte tacka nej till detta just nu!


Tisdag

2011-03-15 @ 21:53:28
Jag har gjort århundradets miss!!

Idag var det dax för ny säsong av Desperate Housewives och vad gör jag? Jo jag missar det!!!!
Istället satt jag framför datorn och spelade The Sims, lyckligt ovetande om vad jag gick miste om...Inte ok, Lisa! Inte ok!!!

Och med detta säger jag godnatt och ska njuta av att skoldagen i morgon inte börjar förrän halv ett!

Måndag

2011-03-14 @ 20:11:30
Första skoldagen avklarad. Trött och redan less..
Som vanligt överöstes vi av inlämningsuppgifter och prov.
Hur tiden ska räcka till är en gåta, men som flitig samhällselev så ska det nog gå vägen det här med!

Känner mig otroligt osugen på att blogga så jag sätter nog punkt här!
Osugen..säger man verkligen så??

söndag

2011-03-13 @ 17:33:27

Efter några superhärliga dagar i fjällen är vi nu hemma igen. Som vanligt känns det jättetrist att komma hem, men om några veckor är det dax igen! Då åker vi upp och stannar förmodligen lite drygt en vecka, och då kommer även familjen Östlund upp och gör oss sällskap några dagar.



Efter tre träningsfria dagar känner jag att träningssuget börjar sätta in så ska plocka ihop lite kläder och sticka iväg på ett barbell-pass!


!!

2011-03-12 @ 15:39:00


Jag har massor med tvångstankar

På morgonen äter jag en "dubbel-macka" och då måste osten vara på locket och smöret på den andra(jag äter delarna var för sig) om det inte är så kan jag inte äta den förrän jag flyttat om osten.
Eller som att när jag går och lägger mig måste allt vara perfekt i mitt rum, alla lådor och dörrar måste vara ordentligt stängda och det får inte vara en glipa mellan rullgardinen och fönstret.


Jag hatar att vara i en och samma affär länge

Jag tycker det är jättetrist att gå runt i en och samma affär i typ en timme och bara kolla, för helt ärligt hur kul är det att gå runt 25 varv på H&M för att sedan ändå komma ut tomhänt? Detta gör mig galet stressad och speciellt då jag går på stan med en viss Johanna som helst ska gå runt i 2 timmar för att sedan återvända en timme efter för att köpa den där tröjan som hon provat och granskat alla dom där timmarna vi sist var där. Sånt blir jag galen på!

Har aldrig i hela mitt liv stått på ett par slalomskidor

Eller snowboard för den delen.
Japp, det är sant! Och jag är inte så sugen på det heller. Ingen aning om varför, men det är helt enkelt inget som lockar mig.

Lucky me

2011-03-11 @ 22:45:00
Jaha, nu är förmodligen en hel hög samhällselever och roar sig på norrhammar. Men inte lilla jag inte, nej jag sitter i en stuga mitt ute i ingenstans och spelar spel. Men jag är faktiskt inte avundsjuk, eftersom förra samhällsfesten inte blev någon succé direkt!


Lugnet före stormen!

Fredag

2011-03-11 @ 12:20:00

Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg kan vi ju bara anta vad jag gör.
Kanske sitter vi uppe på kalfjället och njuter av det härliga vädret? Eller så sitter vi i en grillkoja vid någon sjö för att ta skydd för snöstormen? Eller jag kanske kör skoter och njuter av att Fille får sitta i pulkan medan jag kör?
Ja, det är bara att gissa. Men jag hoppas på det första alternativet fakiskt!

Vi kan ju bara hoppas att jag och mamma kommit fram levande till fjällvärlden eftersom det pratas om att jag, jag upprepar; jag ska köra upp. En bit i alla fall. Vi får väl se hur det går...

och så hära kan man då ligga å sola i fjällan... de e lite oretvist menmen
Så här härligt väder hade vi flr två år sen, kan ju bara hoppas på en repris i helgen!


torsdag

2011-03-10 @ 11:43:28
Nu packas det sista och snart rullar bilen mot Gautosjö!!
Grabbarna for igår och enligt dom är vädret och skoterföret det bästa, så jag börjar bli riktigt sugen på att komma iväg!

Inväntar mamma som ska komma hem från jobbet, vilket hon borde göra snart. Medans jag väntar ska jag vara snäll och gå över med det som blev över av gårdagens blåbärspaj till Agge. Han måste ju ha världens bästa granne!




Myskväll

2011-03-09 @ 20:47:57

sitter nu med Mathilda och väntar på att våran blåbärspaj ska bli klar så vi kan bänka oss framför Pojken i randig pyjamas. Gissar att någon tår kommer leta sig fram..


Onsdag

2011-03-09 @ 11:08:13
Wiiie, min morgon började ju hur bra som helst. Barnprogram tillsammans med min bror. Att båda är tonåringar spelar väl ingen roll?

Idag ska ännu mer måsten fixas, det ska städas, packas och intervjua mormor till projektarbetet. Lite zumba och romantiskt middag med Mathilda ska hinnas med också, så det är väl bäst att jag dumpar datorn och tar tag i min dag för i morgon bär det av till FJÄLLEN!!!


hoppas

2011-03-08 @ 21:54:32
Sitter hos maja argare än någonsin. Linköping kvitterade när det var 30 sekunder kvar, riktigt surt!!
Men gjort är gjort, nu hoppas vi på vinst i förlängning!
Kvällen har varit riktigt toppen, har dansat och jag kan verkligen konstatera att jag har saknat det så galet mycket.
Nu börjar snart fjärde perioden så nu ska vi sätta oss och hålla tummarna.

livets glada dagar

2011-03-08 @ 16:27:35
Vilken dag alltså!!! Hur härlig som helst!
Ni är helt galet underbara tjejer!














Behöver vi kaos?

2011-03-08 @ 15:36:36

Idag insåg jag att jag är glad på riktigt och jag mår faktiskt, efter omständigheterna, bra.
Vad omständigheterna innebär vill jag inte riktigt skriva ut här på bloggen, men dom senaste två åren har jag kämpat mot något som jag aldrig kunde föreställa mig skulle bli så jobbigt.

 Men på något vis känns det som att jag är påväg att lämna allt det där bakom mig. Även fast jag vet att ärren kommer vara kvar föralltid.
Under den här tiden har jag lärt mig vilka som är mina riktiga vänner och vilka som drar när det blir för jobbigt. Men utan mina vänner hade jag inte mått såhär bra idag, då jag hade varit nere på botten och krypit fortfarande.

För en gångs skull flyter mitt liv på utan hinder och jag orkar hänga med i tempot. Jag blir inte trött vid minsta ansträngning och jag kan skratta och verkligen känna att det är ett riktigt skratt och inte en fasad jag vill hålla upp för omgivningen.

Det konstiga är att idag tänkte jag på hur glad jag är och då kände jag en saknad efter allt kaos och alla problem. Behöver vi problem för att må bra? Kan vi inte bara leva i nuet och vara glad över att allt är bra nu??

Behöver vi den där känslan av att vi måste kämpa hela tiden för att kunna må bra? Varför blir det ett problem när allt går för lätt?
Eller är det bara jag som känner så?


Tisdag

2011-03-08 @ 11:17:47
Med en obeskrivlig träningsvärk efter diverse träningspass packar jag nu ner lite varm choklad och beger mig ut i det härliga (?) sportlovsvädret med Mathilda, Celina och Marika!

Då borde jag nog ta och klä mig, koka den där chokladen, leta fram täckbyxor och hitta ett par lämpliga skor med tanke på att jag bör vara klar om sisådär en halvtimme. Tidsoptimisten visar sig återigen!

Eftermiddagsmys

2011-03-07 @ 14:20:25
Nyss hemkommen från stan där det tyvärr inte blev någon fika med Sofia, men istället drog jag med mig Mathilda. Alltid lika trevligt!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en bok, mörk choklad, en kopp te och bara njuta av lugnet!


Måndag

2011-03-07 @ 10:36:33
Ingen sovmorgon här inte! Idag ska jag göra bort lite måsten, så som lämna ut lite CV:n, ett besök hos sjukgymnasten, skicka tillbaka ett paket till H&M och eventuellt hinna med en fika med Sofia.

Och TJEJER om ni läser det här, vi måste snacka om morgondagen!! Hör av er!




söndagsmys!

2011-03-06 @ 20:20:31
Har ni slitit mig igenom ett barbell-pass och det känns verkligen hur otränade armar jag har!!

Nu har jag krypit upp i soffan med en tårtbit och Solsidan. Kan ju inte bli bättre!


Tips!!

2011-03-06 @ 14:35:00
Har hittat en helt galet bra hemsida för er som vill ha billiga träningskläder/skor!
Halva priset på massor av produkter och kort leverans är det också. Ska nog ta och klicka hem ett par gymskor samt ett par löparskor. Är även lite småsugen på att införskaffa ett par Easytone..

 Klicka här för att komma till hemsidan


Vasaloppet nästa?

2011-03-06 @ 12:31:19
Nu har årets Vasaloppsvinnare gått i mål och han grät då mer än jag gjorde då jag såg Titanic första gången, och det säger väl en hel del?

Ångrar lite grann att jag inte anmälde mig till spinvasan som går av stapeln på 360 i dag. Då cyklar man mellan 08.00-12.00 och går i mål samtidigt som "riktiga" vasaloppsvinnaren går i mål. Men jag och mamma har som mål att vara med nästa år. Hur det går får vi väl se...

 

 
The ugly truth

 



söndag

2011-03-06 @ 12:01:19
Blev en oväntat trevlig kväll igår. Jag som hade tänkt vara hemma och bara ta det lugnt. Jo tjena, nä istället blev det hockey för hela slanten med bästa brudarna, där stämningen var på topp! Efter matchen drog vi hem till mig med hesa halsar, lock för öronen och en gnutta besvikna över att seriesegern gick till HV. Väl hemma kom ett gäng trevliga pojkar över och det blev att se en skräckfilm där vissa var räddare än andra. Nämner inga namn men min käre granne hade nog lite svårt att somna i natt...


Driving one of your cars

2011-03-05 @ 14:49:10
Herreguuuud, jag är fortfarande lite skakis efter bilfärden.
Jag har, mot min vilja måste tilläggas, kört lite kors och tvärs här i stan. Till alhem->kvantum via en massa omvägar->Maxi där jag även fickparkerade.
Märktes att jag inte kört på länge om man säger så. Fick nästan motorstopp i rondellen på e4, behöver jag tillägga att jag blev galet nervös?
Men jag och pappa överlevde och nu ska jag ta och pallra mig i duschen och förbereda mig för kvällen.

Vad händer i kväll då? Jo, jag ska på hockey!! Tillsammans med mina favoriter Celina och Marika. Kommer bli suuuuper!


lördag

2011-03-05 @ 10:47:25
Morgonen började med champagnefrukost för mamma och även presentöppning för hennes del. Av sin underbara familj fick hon en ansiktsbehandling...vi är ju för gulliga alltså!



Första sportlovsdagen ska jag göra något väldigt upphetsande...jag ska plugga. Inte ok alltså.
Men samhällsprojektet måste jag ta tag i och ett cv måste skrivas också, så det är lika bra att få det överstökat.

Älskade mamma!

2011-03-05 @ 09:34:00

Superduper stort grattis till min älskade mamma som dagen till ära fyller år!!


Jag hoppas att du får en underbar dag, för det är du värd.
Du gör allt för att jag ska må bra och orka kämpa. Du ställer upp vad det än gäller och vilken tid på dygnet som helst. Jag vet att vad som än händer så stöttar du mig!
Jag Älskar Dig Mamma!♥


nytt

2011-03-05 @ 00:17:53
Nu så här på kvällskvisten så börjar mina tankar sätta igång, så därför gör jag en ny kategori där jag skriver ner lite tankar och funderingar. Det kommer nog bli en liter seriösare del av bloggen, men jag hoppas ni fortsätter läsa ändå!

Nu till kvällens tankar då: Vad vill jag göra med mitt liv?
Då jag och Mathilda var ute och gick ikväll så stannade hon plötsligt upp och sa: Lisa, om två år måste vi bestämma över våra liv själva! Vi måste veta vad vi vill göra med livet!

Jag får panik, samtidigt som jag längtar så obeskrivligt mycket. Tänk att få göra precis vad man vill. Vill jag plugga vidare gör jag det, vill jag jobba så fixar jag ett jobb, vill jag resa så gör jag det, vill jag flytta hemifrån så gör jag det. Men vad vill jag då?

En sak vet jag, och det är att jag tänker lämna Skellefteå snabbast möjligast. Stockholm kanske? Norge? Eller varför inte USA? Möjligheterna är oändliga och bara jag kan bestämma vart jag vill sluta. Just det där lilla jag:et ska bestämma alldeles själv, välja precis vad jag vill.
Samtidigt som jag vill göra något realistiskt så måste det vara något jag drömmer om och verkligen vill. Jag vill ut och se världen och inte vara instängd i lilla Skellefteå där det bara skvallras från höger och vänster och alla har koll på alla.

Men jag tror på att allt som händer har en mening och att man egentligen inte kan påverka sitt liv så mycket som man kanske vill. Man måste ta livet för vad det är; oförutsägbart



Jag hoppas att när jag en gång dör, så ska jag göra det med ett leende på läpparna och inte behöva ångra något som jag alltid velat göra, men aldrig gjorde.
Jag ångrar hellre något jag gjort, än ångrar något jag inte gjort.

booring

2011-03-04 @ 23:45:15
Skellefteå fortsätter att leverera....ingenting!!

Kvällen har bestått av promenad till hemmakväll, där vi gick omkring och försökte hitta en film. Kom ut tomhänta såklart. Gick sedan runt och förbannades över att vi har några(??) fredagskvällar kvar innan vi kan säga: ska vi dra på mollys och ta en drink istället för att tråka? Ja, det gör vi!
Slutade med att vi satt oss hos Mathilda och googlade på raggningsrepliker. Dom kommer komma väl till pass om man säger så...


fredag

2011-03-04 @ 20:19:31
Som ni ser så har jag ny design, och det kan jag tacka Anna för!
Sitter just nu med färg i håret, så snart är min inte så lilla utväxt ett minne blott!
Känner verkligen hur livet är på topp, ett fullspäckat sportlov väntar med allt från utedag till fjällenresa. Och som avslutning på denna dag blev det lite shopping! Jag och Celina kom fram till att enda vägen till ren lycka är shopping!!
vi är oslagbara!

torsdag

2011-03-03 @ 17:11:16
Nu är äntligen uppsatstävlingen över!! Blev en åtta sidor lång berättelse om en tjej vars mamma är sjuk och en pojkvän som sviker. Mamman dör i slutet och tjejen tar livet av sig.
Känner att det här inlägget blir kort, eftersom jag är väldigt less på att skriva!

nu har jag och Mathilda bokat in sportlovets träningspass och vi kommer inte ligga på latsidan! Blir träning varje dag från söndag till onsdag. Kan inte annat än älskas!!
Och nu ska vi iväg och dansa av oss lite energi på ett zumbapass!


livet ler mot mig igen!

onsdag

2011-03-02 @ 16:28:52
Lite glest med uppdatering, men tiden räcker inte riktigt till just nu. Mina dagar fylls som bekant med plugg, träning och trevliga stunder med vänner.
Gårkvällen skulle innehålla plugg med mathilda, men slutade med att mathilda bjöd mig på hockey, där vi såg AIK förlora stort...men en trevlig kväll blev det i alla fall.

Kvällen kommer förmodligen innehålla lite träning, lite läsning och tillsist lite förberedelse inför uppsatstävlingen i morgon. Men hur mycket av detta jag kommer göra är oklart eftersom tröttheten tydligen har kommit för att stanna. Nu är jag trött natt som dag vilket resulterar i små powernaps både i tid och otid.



älska mitt kråkbo till hår..