Grattis älskade bror!

2012-09-30 @ 21:36:33
Idag fyller min älskade lillebror 15 år, det firade vi med presenter och tårta som pappa till allas stora förvåning hade bakat, och inte var han sen med att skryta om det heller! 

Men stort grattis på din dag gubben, och ta det lugnt med moppen. Vi vill inte behöva göra fler besök på akuten!

Tisdag

2012-09-27 @ 21:47:21
Som den gulliga syster jag är, så ställde jag mig och bakade cupcakes åt min käre bror som gör sin sista praktikdag i morgon.

Fick även nyheten om att vi blivit med skoter. igen. Detta är alltså nummer 3 i skaran. Varför vi ska ha så många är för mig en gåta, men jag förstår mig väl inte på sånt där..
 
Kvällen har bestått av plugg, plugg, hockey, trevlig konversation med Marika, plugg och lite plugg på det. Är nu så less på Oliver Twist så jag bara vill lägga mig ner och gråta. Men nej, som äkta samhällare har man inte tid med sånt trams, bara att ta tag i nästa uppgift: Religion-livsåskådning.
 

Måndag

2012-09-24 @ 17:53:18
Resultaten från dagens lilla fotoäventyr. 

För att få lite inspiration under dagens fotolektion hoppade vi in i bilen och sökte lyckan utanför skolan. En vilsen färd som tog oss till Flocktjärn, och vars det ligger har vi fortfarande ingen aning om. Men lite bilder lyckades vi knäppa, så trots att vi inte har en aning om vars vi riktigt varit så är i alla fall jag nöjd!
 

Söndag

2012-09-23 @ 17:44:22
 
 
 
Här är det dött som i graven och inte har jag gjort några större ansträngningar för att ändra på det.
Har istället roat mig med annat, så som en succébra sammhällsfest, firat Mika och Emma som även dom blivit 18 och i helgen tog jag och Ida tag i våra liv och gick ut på krogen. Kan inte annat än säga att mina senaste helger varit väldigt trevliga!


Torsdag

2012-09-06 @ 20:44:36
Det perfekta mellanmålet innan träning. Blandade naturella nötter, fikon och ett glas tranbärsjuice.

Torsdag och en alldeles vanlig dag med skola, träning, plugg och lite chill i soffan. 
I morgon väntar en förhoppningsvis väldigt trevlig kväll!

Onsdag

2012-09-05 @ 22:08:20

När detta kan sammanfatta mitt liv just nu, så är det nog ett tecken på att det är rätt så händelselöst.

Nyttigt liv!

2012-09-03 @ 21:03:47


Sitter nu i soffan efter ett ordentligt träningspass.
Unnade mig som sagt ett par nya träningsskor idag, och vips så blev det ännu roligare att börja om och träna. Dock tror jag att fröken Melander kommer ha lite ont i kroppen i morgon, men det gillar vi!
Eftersom jag nu ska börja ett nyttigare liv igen, efter en sommar med alldeles för mycket onyttigt och framför allt lite för mycket alkohol, så blir mitt kvällsfika efter träningen ett kokt ägg, vaniljyoghurt med skivad banan och krossade linfrön. Känns skönt att vardagen är igång igen med allt vad det innebär. Tror tyvärr att min inställning till vardag kommer ändras om några veckor när skolan håller på ta död på oss. Men det är ett framtida problem!

Måndag

2012-09-03 @ 10:47:37
Sitter just nu på fotografisk bild och försöker få tiden att gå.
Är taggad till tusen på kvällen som kommer innehålla träning för första gången på väldigt länge. Firar det med att köpa nya träningsskor!!