Onsdag

2011-08-31 @ 18:12:48
Just nu är det trött-humor på hög nivå mellan mig och Moa. Men är precis vad jag är just nu, trött!
Har haft första lektionen hälsopedagogik i dag och det verkar jättekul faktiskt!
Annars har det inte hänt mycket idag. Kvällen ska engelskasnillet ta tag i engelskaläxan som jag vet redan nu kommer gå åt helvete.
Berömmer mig med att gå ut och gå sen!


Måndag

2011-08-29 @ 19:55:33

Veckan inleddes med en galen måndag.
Två lektioner företagsekonomi, orientering med en kartläsare, en springer-för-och kollar och en som sprang sist och flåsade mig i nacken. Det vill säga Filip, Alle och Marika. Men vi lyckades ta alla kontroller trots allt.

Efter skolan då, for jag hem och chillade? Nä, jag for och jobbade fram tills nu. Och nu väntar ännu mer pugg. Haha ååh, så spännande och intressant liv jag har!


Söndag

2011-08-28 @ 20:08:10
Lite snabb uppdatering nu då.
Gårdagen innehöll jobb, lunch och stan med Maja, Linnea och Ida, middag på matfesten, lite myskväll hos pontus med han och Maja och till sist ett besök på mikas födelsedagsfest som tyvärr tog slut lite för tidigt på grund av klagomål. Men en väldigt trevlig kväll var det i alla fall.

Även i dag har jag jobbat och nog är jag trött alltid! Direkt efter jobbet for vi och träffade vår relativt nya kusin. Snacka om söt alltså!

Nu ska jag ta och göra lite söndags-grejer, det vill säga fixa naglar, lägga ansiktsmask, packa idrottskläder, noppa ögonbryn och eventuellt kanske möjligtvis plugga..


På tal om absolut ingenting


Lördag

2011-08-27 @ 05:01:00

Klockan är alldeles för lite för att jag ska vara vaken, men på grund av ett fullbokat hotell och 30 stycken hungriga frukostgäster är jag därför så illa tvungen att hoppa upp på cykeln och trampa iväg mot jobbet!

Eventuellt lunchar jag med Maja och Linnea efter jobbet, men tror att sängen kommer locka mer faktiskt!


Desert flower

2011-08-26 @ 23:31:41
Sitter för tillfället och lyssnar/ser på då Marika och Moa försöker ta en bakgrundsbild till marikas mobil. Just för tillfället hör jag kommentarer så som "åh, kolla vad snygg jag är i den här vinkeln!" och "kolla på den här posen då, såå snygg!"
Marika håller även på döpa sin lilla iPhone. Ippie fick den tydligen heta.
Kan ju inte annat än älska dom där flickorna!

Kvällen har i alla fall spenderats på matfesten där vi köade i evigheter för att äta halvgod mat. Promenerade sedan vidare för att inhandla kvällens nödvändigheter och sen avslutade vi kvällen hos mig med film och godsaker.

I morgon väntar jobb från klockan 6...






Fredag

2011-08-26 @ 11:48:40
Sitter och inväntar Marika som anländer hit snart hoppas jag. Då drar vi oss mot skolan för att genomlida en och en halv timmes matte innan vi avslutar dagen på stan och sen middag med finaste Moa på matfesten.
Låter som en helt okej fredag faktiskt!


just the way we are

2011-08-25 @ 22:25:32
Blev en trevlig liten prommis med Maja då vi pratade om allt mellan himmel och jord innan vi gick hem till mig för lite kvällsfika. Kommer sakna dom där sommarlovskvällarna då vi träffades och kvällsfikade och såg en film. Var ju bara för mysigt!


Observera att oboy glaset och den halvätna mackan är Majas..


Torsdag

2011-08-25 @ 18:29:01
Statistiken sjunker i takt med min blogglust. Är ju som vanligt då skolan börjar om. Dagarna och kvällarna fylls med plugg och om inte så däckar vi samhällselever i första bästa säng då vi kommer hem. Men vad som hör till vanligheterna är ju också det här med att det finns roligare saker än plugg här i världen. Som till exempel en promenad och ett besök på matfesten med Maja.
Det här med plugg, det tar vi sen..


Onsdag

2011-08-24 @ 21:53:40
Då har skolan dragit igång på Kaplanskolan för andra året. Detta år med en ny klass som nog kan bli riktigt bra! I morgon har vi ekonomiare vår första lektion med företagsekonomi och jag är grymt taggad faktiskt.

Ikväll har jag kämpat mig igenom ett tvåtimmars träningspass och nog kännsn det nog. Berömmer mig därför med en skål fil och min hemmagjorda müsli. Mycket ambitiöst av mig om jag får säga det själv, att jag gjort min egna müsli istället för att köpa färdig!

Nu blir det några OTH-avsnitt innan jag intar sängen


Måndag

2011-08-23 @ 00:07:10
Nu är sommarlovet officiellt över och vardagen ska ta över våra liv igen.
Hur ska jag sammanfatta sommaren 2011 då? Den har fyllts med massor av jobb och jag har tjänat en hel del pengar som jag har tänkt spendera på lite nödvändiga saker så som träningskort, ny mobil, en resa i höst och en del kommer även att hamna i min lilla flaska där jag sparar pengar till körkortet.

Men långt ifrån hela sommaren har jag jobbat. Tid med saknade vänner, vänner som jag inte insett hur otroligt mycket dom betyder för mig. Tripp till Göteborg med Maja och Linnea. Tid att tänka över saker och ting som jag måste förändra. Jag har insett att jag inte kan ta saker och ting för givet längre, jag måste bli bättre på att bry mig. Saker och vänner som jag håller på förlora, som jag helt enkelt inte kan förlora. Dom måste jag bry mig om! Att rycka på axlarna och blunda för verkligheten funkar inte. Jag har länge trott att det är precis så jag ska göra för att må bra, men har insett att det är precis tvärt om, och nu måste jag ta hand om allt jag ryckt på axlarna åt. För jag vill inte förlora det jag har!

Tänk för 11 år sedan, då var dom flesta 94or väldigt nervösa och framför allt små. Förskolan skulle börja och vi skulle bli stora barn. Ett nytt kapitel i våra liv skulle börja. Ett kapitel som ännu inte tagit slut, så vi kan fortfarande bestämma hur resten ska se ut, för än är det inte försent!


Söndag

2011-08-21 @ 22:58:12
Riktigt tuff arbetsdag är nu avklarad och snart kommer grabbarna hem från Sundsvall. Tydligen har det gått riktigt bra för dom så det är säkert två glada och nöjda pojkar som kommer hem.
Även i morgon väntar jobb och sen..ja då är verkligheten igång igen. Känns helt okej faktiskt.


Fast lite mer sommar hade jag ju inte tackat nej till..


Lördag

2011-08-20 @ 17:02:47
Är det ens möjligt att vara såhär trött? tror inte det.
Har insett att jag inte kommer sova längre än till 7 på över en månad. yeyyy, så pigg jag kommer vara.

Eftersom jag återigen är ensam hemma så bjöd jag ner Maja på middag och vad som händer ikväll är väl oklart än så länge. Men med tanke på antalet sömntimmar dom senaste dygnen så gör det inte så mycket om det skulle råka bli en lugn kväll!


Han tror att han är så cool..men det är han inte

2011-08-20 @ 02:01:24
Vad ääääär detta? Klockan är två och Lisa Melander är vaken. Måste vara ett mirakel. Eller så är det bara Marranparranlingontarran som med sin närvaro håller mig vaken. Mycket troligt.


Fredag

2011-08-19 @ 16:38:28
Jaha, har suttit i soffan i tre timmar och varannan minut tänkt att nu ska jag gå upp och rensa min garderob. Den stora frågan är då varför jag fortfarande sitter kvar.
För att jag inte orkar? För att det är så kallt att jag sitter med två filtar och ändå fryser? För att jag är lite rädd för spöket som finns i mitt rum?
Allt detta kan nog vara bidragande faktorer till att jag inte gjort det jag skulle. Men faktiskt, så finns det ett spöke i mitt rum och ibland bryr jag mig inte, men idag är en sån dag då jag helst är ensam, utan ett spöke som står och tittar på mig.

Men okej, skärpning nu.


Taggad


Groooov

2011-08-18 @ 22:46:06

Eftersom grabbarna i huset är i sundsvall på dragracing i helgen så passar jag och mamma på att göra sånt vi inte gör annars. Till exempel göra chokladbollssmet och äta direkt ur bunken, dricka 1,5 liter mjölk på 20 minuter och spela med andra ord tillsammans med Maja.

"Tror det är ett slags djur som lever i skogen. Är nog en djurart skulle jag tro."
Majas beskrivning på däggdjur

"Om du springer också har du det här i munnen"
Mammas beskrivning på hurtbulle

"Björn Borg sjöng till den är personen. Eller nej, vänta, Gustav Björn var det ju! Eller vänta vad står det? Jaa, Björn Gustafsson. Så var det, ja."
Majas beskrivning på Carina Berg

behöver jag tillägga att det blev en hel del skratt under tiden??

Nu ska jag dyka i säng för i morgon är det jobb 08.00-14.30, sen blir det trevligheter med en snygging..hehe.


Torsdag

2011-08-18 @ 12:41:25
Blev en händelserik kväll igår, minst sagt!
Först olles med mina fina brudar, och där blev det ett tårfyllt farväl med therese som flyttar på söndag. Men vi räknade ut att det är bara fyra månader tills vi ses igen!!
Sen drog jag och våldgästade Maja en stund innan jag helt spontant cyklade till Jesper där det var en massa folk. Trampade hem alldeles själv i mörkret vid två-tiden och nog var jag lite mörkrädd nog!

Idag fortsätter jag rensa ur min garderob så jag kan fylla den med mysiga höstkläder. Ett zumba-pass ska hinnas med i afton också hade jag tänkt!



Onsdag

2011-08-17 @ 12:39:08

Återigen hemma efter ett träningspass. Måste passa på att berömma mig själv.  Braa gjort Lisa! Åh tack!
Haha nä men jag måste ju passa på att träna nu innan skolan börjar får då kommer samhälls att sluka all min fritid och jag kommer spendera varenda vaken sekund till att plugga.

Idag blir det en liten städardag, ska försöka få någon slags ordning i min garderob och kanske också gå igenom min lilla flyttkartong med grejer som jag tryckt ner där under renoveringen av mitt rum.

Kvällen spenderas med Julia och Therese som inom en väldigt snar framtid lämnar lilla Skellefteå för andra äventyr.


Tisdag

2011-08-16 @ 16:12:50
Fick sovsällskap i natt av en viss Maja, vi låg och tjollrade på till tre ungefär vilket resulterade i en fet sovmorgon till halv ett i morse. Sen dess har vi bara legat och sett film och varit allmänt osociala med varandra.

Ska nu hoppa i träningskläderna och bege mig till 360 där lite välbehövlig träning väntar och sen blir det att skynda hem och duscha. Bio med finaste Julia väntar ikväll!


.

2011-08-14 @ 23:31:01

Det viktigaste är inte alltid att lyckas, utan att göra ett försök.


Can you take me higher?

2011-08-13 @ 17:34:56


Lördag

2011-08-13 @ 15:59:38
har varit förjävla effektiv idag! Jobb på morgonen, ut en sväng med motorcykeln med pappa, solbacken med mamma, städat huset och nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför kvällen som spenderas här hemma med vänner, god mat och dricka. Även vädret verkar ju vara på vår sida ikväll så det kommer nog bli supertrevligt!


If I could turn back time..

2011-08-12 @ 22:57:33
Blev en myskväll hos Maja med middag, ansiktsmask och film. Trevligt värre! Fick även lite extrapengar för att vi hjälpte till på 40årsfesten, vilket inte var helt fel!

Nu ska jag dyka i säng för i morgon väntar jobb och sen middag med trevligt sällskap!



Fredag

2011-08-12 @ 15:12:06
Att jag inte tränat på länge känns i kroppen idag kan jag säga. Den där härliga träningsvärken har satt sig i mina muskler lite här och var men inte deppar jag för det inte, nej jag kör ett till träningspass för enda sättet att slippa träningsvärk är att träna mer. Faktiskt sant!

Igårkväll var Linus och Jesper här för att planera lördagens trevligheter, så idag har jag sprungit runt på ica som en förvirrad höna men förhoppningsvis har jag inte lyckats glömma något!


Åååh, paus i bloggandet nu, solen har dykt upp så måste skynda mig ut innan det börjar regna eller något..

Torsdag

2011-08-11 @ 14:48:18
Kunde inte hålla mitt löfte längre. Hade verkligen tänkt hålla mig från träning i en månad så jag fryste mitt träningskort..men det gick ju som det gick, tre veckor kunde jag hålla mig. Ringde och tog bort frystiden så ikväll intar jag återigen 360 och det är med glädje kan jag säga!!


OMG

2011-08-11 @ 00:08:39

Har sett alldeles för många oth-avsnitt nu...


därför är jag såhär trött...


Men ändå ser jag några avsnitt till!

Moment of truth

2011-08-10 @ 21:30:39
Jaa, nu tänkte jag ta bladet från munnen(säger man så? Lät himla konstigt?) men hur som haver, tänkte nu såhär på kvällskvisten vara lite, inte sentimental, men ärlig? Låter som jag ljuger all annan tid, men aa ni fattar? (kommer skratta åt det här inlägget i morgon eftersom jag halverst skriver i sömnen nu)



Har insett att om jag hittar en låt jag gillar så nöter jag sönder den tills jag inte klarar av att höra den längre. Och jag menar verkligen nöter. Dygnet runt, natt som dag, sol som regn, sommar som vinter, glad som ledsen. Ja, ni fattar grejen. Just för tillfället är det Halo med Bethany Joy Lenz som nöter sår i mina öron.



Får panik då jag ser filmer då barn förlorar sina föräldrar. Då vill jag bara springa till mamma och pappa och krama dom och aldrig släppa. För seriöst, fattar man verkligen hur lätt det är att förlora någon, så fort det kan gå? Åh, får riktigt ont i magen bara vid tanken. Ett typiskt exempel på det är då jag ser Titanic och männen måste stanna kvar. Tänk om det varit min pappa. Jag hade stannat. Utan tvekan. Skulle aldrig kunna lämna pappa och veta att han kommer dö.
Nej gud, nu kommer tårarna snart...huvva!


Har en livslång kärlek som jag aldrig kommer släppa taget om. Inget på jorden kommer någonsin kunna skilja oss åt! Ni som känner mig, speciellt Maja, du vet va?
Mjölk!!! Dricker det till allt, inklusive surströmming. Vår familj borde snart få något vip-kort hos norrmejerier då vi förbrukar ungefär 12-14 liter i veckan. Tänk er då att mamma och pappa dricker några glas i veckan, min bror dricker det inte alls, och resten dricker jag. Jag säger bara ååååååh♥



Onsdag

2011-08-10 @ 21:05:51
Gårkvällens isträning var helt otrolig! 6500 galet taggade människor, vågen som rullade 7 varv och sällskap av världens finaste tjejer. Kan inte bli bättre va?
Kvällen avslutades med en sväng på olles innan jag dök i säng för att vara pigg idag, vilket jag förövrigt inte var. Har nog aldrig varit så trött och jag var nog inte riktigt anpassad till jobb. Men lyckades hålla mig vaken och for sen in på stan med Ida och Linnea.

Linnea stannade dock inte länge eftersom hon skulle jobba, men jag och Ida stannade kvar och fortsatte sprätta pengar på bland annat en supergod lunch på waynes. Du är galet fin vännen!♥

What to do nu då??? Ska nog lägga mig och se oth, om jag hinner innan jag somnar


Tisdag

2011-08-09 @ 15:16:57
Äntligen frisk nog för att kunna jobba! Har ärligt talat haft riktigt dåligt samvete för att jag har varit tvungen att sjukanmäla mig. Meeen nu är jag på banan igen och ikväll drar stora delar av skellefteå upp till arenan för att spana in säsongens nya trupp och även jag ska dit och ta mig en titt.
Blir hämtad här hemma av Tess och sen åker vi upp och har en toppenkväll tillsammans med Julia. Mina fina tjejer flyttar ju snart, Julia sticker till Oslo och Therese till Trollhättan. Så vi får ta till vara på tiden som är kvar.
Usch så hemskt, det låter ju som att dom ska försvinna från jordens yta. Men dom är ju bara en flygresa bort om jag skulle sakna dom allt för mycket!

Sitter just nu som ett litet barn på julafton i väntat på tomten. Dock väntar jag inte på tomten utan på mamma och pappa som snart borde vara hemma från Luleå och med sig har dom en ny skoter!! Tyvärr är ju premiärturen några månader bort.
Men jag kan slå vad om att pappa lär vara ganska snabb på att prova den, mycket snö eller inte!


Söndag

2011-08-07 @ 20:18:05
Jaha, här var det dött som i graven. Klickade in på bloggen idag och blev lite förvånad då senaste inlägget publicerades i torsdag. Var 100% säker på att jag bloggat under helgen, men insåg sen att jag tänkt mig flera blogginlägg i huvudet men aldrig skrivit ner dom, än mindre publicerat dom.

Dom senaste dagarna har jag i alla fall hunnit med att vara rejält sjuk(vilket jag fortfarande är), levt på hälsofil och nyponsoppa, jobbat, fått färdigt i mitt rum, förpestat Majas tillvaro med min egna närvaro samt jobbat på en supertrevlig 40-årsfest!

40-årsfesten som ägde rum igårkväll var helt otroligt trevlig och välplanerad. Pinsamma och mindre pinsamma framträdande av nära och kära, ett partytält som dagen innan festen flög all världens väg (http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1188054.ece) och massor med skratt!


nu till en bild som inte har med inlägget att göra, men som lockar fram minnen!


Torsdag

2011-08-04 @ 12:26:31
Spenderade min gårkväll hos Marika med saknade tjejer.
och kvällen till ära så fick jag mig en riktig överraskning då jag kom dit. Ballonger, presenter och paj hade mina fina vänner fixat för att fira min 17onde födelsedag som i och för sig var för två månader sen, men bättre sent än aldrig, visst?

Denna dag då? Min sista dag innan en helg fylld med jobb, ja då ligger jag inne med feber och magvirus. Kändes lite onödigt faktiskt. Meeeen, då kan jag ju se oth utan att få dåligt samhete hehe


Let´s have a party

2011-08-02 @ 23:54:01
Har haft en kanontrevlig kväll med Marranparran. Det blev älvglidning för vår del, dock inte så mycket glid utan blev att ro största delen!

Har även hunnit med en liten löparrunda och herregud säger jag bara, min kondition är hemsk!






Tisdag

2011-08-02 @ 18:13:22

Dagen har spenderats i solen och sedan en sväng in på stan där lite hårprodukter inhandlades och en dejt med Julia hann jag med också!

Har nu ätit middag i all min ensamhet och inväntar nu snyggingen nedan som ska hålla mig sällskap ikväll. Hon fick förövrigt ett väldigt upprört sms där vid tre i natt då jag sett oth och var tvungen att få avreagera mig lite grann!


Skulle jag bry mig eller?

2011-08-02 @ 00:03:10
Fick det tråkiga beskedet att jag inte kommer kunna flytta in i mitt rum förrän i slutet på veckan, så jag får fortsätta sova bland spindlar och spöken nere i källaren, alla kläder får fortsätta ligga i en hög i mamma och pappas rum och mina saker får vara nerpackade i kartonger några dagar till.
Inte precis vad jag ville kanske..

Men tröstar mig med en hallonmuffins och mina absolut bästa vänner just nu, marika you know what I´m talking about;)


Måndag

2011-08-01 @ 23:18:34

Eftersom mina dagar för tillfället bara fylls med jobb så belönade jag mig själv genom att klicka hem lite presenter för att jag faktiskt just nu har en ekonomi som tillåter det!