Söndag

2011-07-31 @ 19:58:41
Nu var det ett tag sen jag satt vid tangenterna sist!
Men massor med jobb har fyllt mina dagar och kvällarna har spenderats med underbara vänner.

Gårkvällens planer var att fara på PDOL men krossade planer gjorde att jag istället for till Linda och åt middag och spelade spel med vänner.






Torsdag

2011-07-28 @ 22:09:48

Blev en supermysig dag/afton med Marika idag!
Sol och ett litet dopp vid kurjan, godis, vattenmelon, middag, oth, räkmacka och massa prat är väl en hyfsad sammanfattning på dagen.

Nu är det läggdags, för i morgon är det uppstigning 04.45 och jobb fram till 20.30 ungefär.

 



Tisdag

2011-07-26 @ 12:52:24
Dagens arbetspass är avklarat och nu ska jag och mamma gå ut i garaget och fortsätta på vårt projekt som nu börjar lika något. Idag ska det byggas bänkar till bordet, kan bli spännande med tanke på mina och mammas kunskaper om detta är få. Men nått ska vi nog lyckas åstadkomma.

Måndag

2011-07-25 @ 12:56:44
Kan väl som säga att min lilla semester är över nu. Jobb väntar idag och hela veckan ut. Hade inte tackat nej till ytterligare en veckas ledighet och strålande sol. Men som tur är så har jag för det mesta eftermiddagarna lediga!

Sitter just nu och försöker designa min väggtext som inom kort ska beställas. Men beslutsångesten har knackat på så nu har jag bett min käre vän Marika att hjälpa mig. 
Tar en paus och ser lite one tree hill innan jag ska försöka svänga ihop någon slags matlåda innan jag drar mig mot jobbet!


Söndag

2011-07-24 @ 19:33:54
Är nu äntligen hemma!! Som jag har längtat efter detta ögonblick!

Känner att jag har missat en skitkul helg här uppe. Men vadå min helg var ju helt underbar den också? Eller hur det nu var. Stundtals spenderades den på sjukhus, andra stunder satt vi och gjorde ingenting och tillsist några timmar förvirrad bilfärd mitt inne i stan.

Enda glädjestunden var väl Ikea idag där det sprang iväg måånga hundralappar på inredning till mitt rum.


Om jag fått göra om det hade jag gjort på samma sätt

2011-07-22 @ 18:02:35
På grund av gårkvällens lilla äventyr eller vad man nu ska kalla det så blev dagen relativt lugn.
Jag och mamma krigade oss in på stan för att armbåga ossram bland kineser med kamera på magen, förvirrade barnfamiljer som kör på allt och alla med sina barnvagnar och stressade storstadsmänniskor som är djupt försjunkna i sin iPod eller iPhone.

Lite inredningsdetaljer till mitt rum inhandlades men mycket mer än så blev det inte.

Ikväll grillar vi ch bara tar det lugnt. Om jag hellre velat vara på trästocks och inta alkoholhaltiga drycker tillsammans mod gott sällskap? Om jag vill!


Fredag

2011-07-22 @ 10:59:39
Lilla Lisa, 17 år har falsk krupp. Det fick vi veta igår då jag inte kunde andas och det blev totalt kaos här. Mamma ringde sjukvårdsrådgivningen, min morbror ringde ambulans och pappa försökte lugna mig som var i något panikartat tillstånd.
Men efter några timmar på södersjukhuset är jag nu fit for fight för dagens shopping!

 

Torsdag

2011-07-21 @ 10:11:08
Då rullar bilen vidare mot Stockholm, denna gång utan mina kära reskamrater Maja och Linnea. Nu blir mitt sällskap istället min familj.
dock hade jag kunnat döda för att få fara hem och ha kul på trästocks. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Känner hur jag börjar sakna alla där hemma, för att inte tala om en viss Mathilda som jag inte träffat på 3 veckor. Börjar få lite mathilda-abstinens. Läser du det här snygging, så hör av dig så fort du är i Sverige!

Nu fick vår GPS för sig att jävlas lite med oss, och glömde säga att vi skulle svänga av så nu blir det en extra tur på någon mil. Kändes som att det var precis vad jag ville...
Nä men 6 timmar kvar då. Roar mig med oth!


Onsdag

2011-07-20 @ 11:02:26
Ingen uppdatering igår, men det var datakrig så jag gav upp.
Men hur som helst, igår for vi till smögen och köpte färska räkor och annat gott som idag ska intas på klipporna.

Gårkvällen blev supermysig, krabbfiske vid bryggorna, promenad längs stranden, prat på klipporna och som avslutning glass. Inte helt fel.


Väskorna stängdes med våld då vi lämnade Göteborg!


Liseberg

2011-07-18 @ 21:46:00
Ja, Liseberg levererade som alltid.
Vi trotsade våra hjärnor som bestämt sa nej då vi ställde oss i kön till Atmosfear. Fritt fall på 160 meter är väl inget man kanske frivilligt borde utsätta sig för. Men det gjorde vi. Två gånger. Och det var med skräckblandad förtjusning som vi föll dom där 3 sekunderna som just då kändes som evigheter. Men nu är det gjort!










Måndag

2011-07-18 @ 18:25:00
Nu har vi lämnat Göteborg och förflyttat oss ut mot havet till en supermysig och liten, med betoning på liten, stuga. På övervåningen rymms inte mycket mer än tre madrasser, och då finns det knappt någon golvyta kvar. Tur att vi står ut med varandra i vått och torrt, annars hade det nog funnits risk för allvarliga konflikter!
Men utsikten kompenserar det minimala utrymmet om jag säger så!


Svar

2011-07-18 @ 17:48:10

Ja, visst är det snyggt! Tyvärr är det inte mitt, utan jag har ärligt snott det av min lyckligt ovetande vän Johanna. Men är jag inte helt ute och cyklar så tror jag att hon har köpt det på Indiska? Rätta mig om jag har fel Johanna!

yeeeah

2011-07-17 @ 14:26:03

Sitter nu på hotellet hyfsat nöjda över dagens shopping. Lite jeans, tröjor och en poncho rikare blev jag idag.

Nu blir det snabbt att fixa till oss innan vi sticker iväg till Liseberg där middag och ha jävligt kul står på schemat, hehe


Lördag

2011-07-17 @ 10:04:44
Efter en god frukostbuffé ska vi nu ge oss ut på stan för lite, eller mycket, shopping. Känner hur pengarna bränner!
Ikväll blir det förhoppningsvis Liseberg om inte vädret sviker.

kriget om toan, speglar och eluttagen har nu startat...fortsättning följer


Fredag

2011-07-16 @ 21:47:57
Ikväll har vi varit ute i ett underbart Göteborg och ätit supergod middag i solen och sen bara gått runt och njutit.

Nu ska vi krypa ner i våra underbara sängar och se film innan vi gör en tidig kväll.


Så här kan det se ut om vi bor tre tjejer i ett hotellrum


Göteborg

2011-07-16 @ 17:28:33
Nu har vi anlänt till Göteborg och som vi har längtat!!

Hotellrummet är grymt fräscht och kriget om extra sängen är över. Jag och Maja gick förlorande ur den striden...

Om en stund drar vi ut på stan för att äta lite middag och förmodligen ha en supertrevlig kväll trots att vi ine fyllt 18 än...


Finns det en så finns det flera

2011-07-15 @ 22:23:36
Då har vi anlänt till vår lilla campingstuga som vi ska sova i innan vi drar vidare till Göteborg. Några oth-avsnitt och lite kvällsfika sen sover vi några timmar!


Torsdag

2011-07-15 @ 11:06:42

Nu börjar tiden rinna iväg för mig. Har varken packat klart, städat eller lyft ur dom sista grejerna ur mitt rum och jag åker vid 4 sååå jag borde nog dumpa datorn och börja.

Det är helt galet hur mycket jag längtar efter att äntligen få fara iväg med mina fina tjejer och bara vara ett tag. Liseberg, shopping, stuga vid havet, kvällspromenader på stranden, besök hos Daniel i Stockholm och ännu mer shopping.
Dock missar jag trästocks vilket svider ganska mycket, men eftersom en tidigare flygresa hem skulle kosta en förmögenhet så får jag så vacker stanna i stockholm över helgen.


Snygga eller inte, så är vi trots allt jävligt bra!


Onsdag

2011-07-14 @ 21:47:36
Nu är sista träningspasset på en månad avklarat. Har nämligen fryst mitt kort till den 14 augusti. Lite nervös över hur det ska gå, men kommer försöka powerwalka, löpa och köra lite sit-ups för att inte bli allt för otränad under dessa veckor!

Nu borde jag ta tag i allt som ska fixas innan i morgon. har inte gjort så mycket mer än att packat ner lite kläder. Men det tar jag i morgon.

Nu börjar jag vara galet taggad på att fara!! Datorn följer med så vänta er bilder och uppdateringar från sveriges alla håll och kanter!


Gullunge!


Harry Potter?

2011-07-14 @ 10:15:48
Alltså, all den här Harry Potter hysterin som tycks vara nu är ju galen.
Jag ska väl kanske erkänna att jag bara sett en enda Harry Potter-film och jag blev inte särskilt imponerad. Många av mina vänner har praktiskt taget växt upp med Harry, de har läst böckerna, sett filmerna och sen diskuterat alla händelser och relationer med varandra medans jag bara suttit bredvid totalt obrydd.
Borde jag kanske en gång för alla sätta mig ner och se igenom alla filmerna och försöka förstå varför en hel generation blivit helt förälskade i denna Harry?

Enda minnet jag har av filmerna är då det kryper sniglar ut Ron´s nästa och mun...tror jag det var. Och sen dess har jag varit äcklad av Ron, så ja, ni hör ju själva..


Ibland vill jag spola tillbaka tiden till då jag ville spola fram tiden

2011-07-13 @ 21:19:00
Eftersom det blir jobb för mig i morgon, det vill säga uppstigning vid sju, så blev det en ganska lugn kväll. Jag och Maja tog med oss Melwin till en lekpark och hade det supermysigt. Sen blev det glass och hallonpaj på vår altan. Ändå rätt okej kväll.






Att säga förlåt räcker inte alltid

2011-07-13 @ 20:35:12
Nu har jag kommit en bra bit på vägen av min lilla makeover i mitt rum.
Hyllor är nertagna, tapeter är rivna och lampor är nerplockade. Målningen tar morfar hand om när vi är på semester.

Min svarta fondvägg är nu ett minne blott!




Onsdag

2011-07-13 @ 11:27:42
God morgon allihopa!

Var egentligen tänkt att jag skulle jobba idag, men fick ledigt. Dock blir det jobb ändå, men i mitt rum. Ska nämligen helt själv skruva ner bokhyllor, skrivbord, lampor och lite annat smått och gott. Sen hoppas jag att sjusovaren Moa snart vaknar så hon kan pallra sig hit och hjälpa mig att riva tapeter.


Fina du!♥


Tisdag

2011-07-12 @ 19:07:45
Har nu, efter vad som känns som en evighet, varit och tränat. Galet härligt att äntligen orka släpa sig dit.
Ledig dag i dag, men ändå hunnit med rätt så mycket. Fick den där akuttiden hos sjukgymnasten så nu är ryggen bättre, har hunnit in på stan för att göra lite ärenden, en snabb catch up med Johanna, fika med Maja, träning och nu ska jag göra i ordning Majas presenter och sen sticka upp dit.
Dock ser det ut som att jag måste vänta ett tag för nu fullkomligt öser regnet ner!!

Detta väder gör att jag kommer att tänka på en viss kväll för drygt ett år sen. en springtur i regnet i converse som tog en vecka på sig att återhämta sig och skyddet under trädet som inte blev så bra skydd. skratten då vi såg på varandras genomblöta kläder och hår.
Det var då, nu är det nu.


Grattis!!

2011-07-11 @ 21:24:14
Idag fyller den här bruttan 16 år!!!!
Stort grattis till dig gumman, älskar dig till månen och tillbaka!
Presenterna kommer i morgon...


Måndag

2011-07-11 @ 21:13:44

Nu är arbetsdagen slut och den blev kortare än väntat, men inte mig emot! Med ett antal kotor på vift i ryggen är det inte direkt någon härlig upplevelse att jobba stående i 6 timmar..hoppas på tid hos sjukgymnasten innan vi drar iväg på semester!


Ska nu med dessa ingredienser försöka snöra ihop en hallonpaj!


Söndag

2011-07-10 @ 19:54:39
Då var arbetsdagen slut för idag, fick dock sluta tidigt så känns rätt så bra.
Blir nog ut och övningsköra en sväng innan det är sängdags.
Herregud så tråkigt liv jag har! Men snart är det ledighet som väntar och då blir det en tripp söderut med Maja och Linnea. Längtar så gaaaaalet mycket!



Ska vi våga???


Trötter

2011-07-09 @ 20:32:21
Börjar kännas att jag bara sov några få timmar i natt. Trött är bara förnamnet och i morgonbitti är det jobb från klockan 07.00 fram till ca 20.00. En riktigt ansträngande dag med andra ord.
Men min nya arbetskamrat Celina jobbar med mig i morgonbitti så då har jag någon som kan hålla mig vaken i alla fall!

Kvällen har i alla fall spenderats i Yttervik där det bjöds på god mat! Och stort grattis till dig, Ida gumman! Hoppas du får en trevlig kväll!




First cut is the deepest

2011-07-09 @ 13:03:47

Just nu skulle jag vilja ha min egna personliga slav för jag är grymt sugen på vattenmelon, loka och Elle men är alldeles för lat för att orkar fara och handla.
Så känner någon med tid och pengar över för att göra detta för mig så är det välkommet med ovanstående saker!





Ja, tack!


Lördag

2011-07-09 @ 12:46:15
Är nu hemma efter gårkvällen och nattens äventyr och det var riktigt trevligt måste jag säga!
Underbart väder, underbara människor, bad, kortspel och en massa skratt gjorde att kvällen blev riktigt lyckad.

Tänkte lägga mig ute i solen nu ett tag innan det är dags att göra sig klar för att åka iväg och fira nyblivna 18-åringen Ida!









Underbart

2011-07-08 @ 16:06:10
Efter att nästan ha svettas ihjäl på stan är nu presenterna inhandlade!

Snart anländer Johanna hit och då blir det att göra sig klara och äta middag innan vi åker ut till Boviken och har det hur bra som helst.
Livet kunde inte vara mycket bättre just nu!


Två långa år sedan!


Fredag

2011-07-08 @ 12:23:59
hade tänkt njuta av en riktig sovmorgon idag, men icket. vaknade av att det var ungefär 30 grader i mitt rum och jag låg och svettades under ett duntäcke. Känns inte så lockande att behöva dra sig in på stan i denna värme, men what to do liksom.

Mycket jobb, för lite sömn, för lite vatten och för lite mat har gjort att huvudvärken kommit som ett brev på posten.
Hade tänkt ta steget att prova ipren igen efter min lilla allergiska reaktion sist, men mamma ville inte spendera en sån här fin dag på akuten så då skickade jag iväg henne att köpa alvedon istället.

Men nu till det verkliga problemet: vad ska jag köpa till en blivande 16-åring och en blivande 18-åring??


Du är någon annan nu i och för sig

2011-07-07 @ 16:01:21
Har nu gömt mig i mitt rum ett tag i hopp om att finna en mindre kokhet plats. Tyvärr måste jag kliva upp ur sängen för att ta en välbehövlig dusch innan jag åker iväg till systern min för lite middag.

helgens planer är spikade och det kunde inte kännas bättre! I morgon måste jag dock in på stan för att inhandla diverse födelsedagspresenter. kan bli svettigt om detta väder fortsätter i morgon!
Kvällen spenderas i Boviken med underbart folk.


Torsdag

2011-07-07 @ 11:37:50
Äntligen är jag ledig ett tag, nämligen till på lördagmorgon! Huuuuur skönt som helst.
Dagen ska spenderas med att göra ingenting alls förutom att ligga ute och sola och umgås med mamma. Vi planerar vårt projekt och nyss badade hon ofrivilligt i vattenspridaren, hehe.
Med tanke på värmen som är ute så kanske jag snart gör det frivilligt!


Onsdag

2011-07-06 @ 21:08:39

Är det ens möjligt att vara såhär trött? Efter jobb från 05.30 fram till 19.30 med endast två timmars paus så är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter.
Tillbringar i alla fall kvällen med min älskling och oth innan det återigen är läggdags och sen uppstigning 04.45.


Tisdag

2011-07-05 @ 18:27:40
Min lediga dag har spenderats i solen och bara njutit. Tog mig även i kragen och stack iväg till 360 för ett barbell-pass. Mycket skönt!

Men ingen rast och ingen ro här inte, nu ska jag ut och skotta grus till mitt och mammas trädgårdsprojekt. Dock blir det en tidig kväll för det är uppstigning 04.45 i morgon.
Citerar Maja: "alltså lisa, ditt liv är verkligen jättetråkigt just nu!", och jaa, jag kan inte annat än att hålla med om att det inte är så mycket action.
Men snart väntar en veckas ledighet och den kommer spenderas på absolut bästa sättet!


I can´t take it no more

2011-07-05 @ 01:10:56
Det tar vekligen massa energi att jobba! Tryckte mat då jag kom hem som om jag inte sett mat på flera veckor. Varma mackor, hårdmackor, bullar och melon. Gott var det i alla fall och nu ligger jag med paltkoma och borde ta igen lite förlorad sömn.

Hoppas att vädergudarna sprider lite sol över Skellefteå i morgon så jag kan få lite färg på min, fortfarande, bleka kropp!


weheartit


Måndag

2011-07-04 @ 11:23:32
Känner att bloggen just nu bara handlar om jobb, men det är ungefär det som händer i mitt liv för tillfället!
Inget undantag idag, första passet avslutat och går på andra passet 14.30.
Under veckan kommer det vara uppstigning kvart i fem två dagar i rad, så vänta er inga jätteintressanta inlägg, då blir ni besvikna!

I morgon har jag en ledig dag och då ska det hinnas med mycket! Dejt med Mathilda som åker över till USA på  onsdag(inte avis alls..), jag och mamma ska börja på vårt lilla projekt i trädgården och jag ska även börja riva tapeter i mitt rum. Känns som att det behövs mer än en ledig dag för att orka med allt??


Hittade denna goding när jag sökte igenom arkivet. Kunde inte sluta skratta åt den!!
Tänka sig att Maja varit såhär snygg??


Söndag

2011-07-03 @ 12:43:51
jaha, då var stadsfesten över för i år. resultatet av helgens roligheter(?) är ett antal blåmärken, skärsår och en söndertrampad tå. Men äsch, det är smällar man få ta!

Gårkvällen blev relativ lugn, hemgång vid halv ett. Men jag måste säga det, jag har verkligen världens finaste vänner!

Slänger in lite bilder från helgen nu, sen ska jag ta en powernap innan det är dags för dagens andra arbetspass








Lördag

2011-07-02 @ 13:46:59

Är nu hemma efter en otroligt trevlig kväll som började med grill och förfest hos mig och som slutade med nudlar och Trassel hos malin.
Uppvaknandet hos Malin i morse var dessvärre inte lika trevligt då Jesper satt sig vid trummorna som stod i rummet där jag sov. Och ljudet av då killarna sprättade sin första där vid elva tiden i morse fick mig bara att vilja dra täcket över huvudet!

För att kunna vara på topp i kväll så lägger jag mig och sover en stund!


Party all night

2011-07-01 @ 16:51:56


Ja men skål då!


fredag

2011-07-01 @ 13:04:48
Då var äntligen fredag här då!!
Kunde faktiskt inte kännas bättre.
nu på förmiddagen har jag hunnit med att vakna upp i mitt rum som var minst 100 grader varmt, jobbat och fått panik då jag var tvungen att prata engelska med en man samtidigt som jag betalade och checkade ut en annan kille. Blev lite spännande där ett tag!

sitter just nu med färg i håret samtidigt som jag bloggar, äter lunch och målar naglarna. effektivt skulle jag vilja kalla det!
Sen väntar städning och eventuellt en liten stund i solen om tiden räcker till och om min hud tillåter. Vid fem kommer ett gäng trevligt folk hit för att grilla och förfesta innan vi drar in på stan och ser Erik Hassle♥


i morgon brudar, det är allt jag säger!