GRATTIS!

2010-09-30 @ 21:35:08

Stort grattis till min lilla söta bror som idag fyller tonåring!


onsdag

2010-09-29 @ 21:20:17

bäddar ner mig i sängen med kvällsfika och Sex and the city 2. Och med det säger jag god natt!


hahahah vackert...


tisdag

2010-09-28 @ 17:45:47
Känner på mig redan nu att den här veckan kommer bli sjuuuukt dryg! Är bara tisdag än och har redan nedräkning till helgen! Dock har jag inga planer än så länge, man känns rätt skönt faktiskt för sen blir det full rulle ett tag framöver.

Dagen har som vanligt innehållit äckligt mke plugg..vilken tur att jag älskar att plugga då..?
Efter den underbara skoldagen gick jag på stan med min syster för att inhandla presenter till vår söta bror som på torsdag fyller 13. Shoppingen gick över förväntan och helt smärtfritt.
 Eftersom jag och karro är så olika två människor överhuvudtaget kan bli så var jag lite orolig för att vår shoppingrunda skulle sluta i catfight, men icket! Överlevde och vi kom överens om två cardigan, en lila och en svart och även en svart/vitrandig tröja.

Ska nu ta och röra på mitt feta arsle och gå ut på en powerwalk med Maja. Känner att träningen just nu funkar allt annat än bra. Är så sjukt omotiverad helt plötsligt så jag tog beslutet att boka in mig på en träningsrådgivning med en personlig tränare. Blir nog bra.


monster

söndag

2010-09-26 @ 14:48:43

Gårkvällen blev galet lyckad!! Underbara brudar, vinst för aik och massor med skratt!!
Behöver nog inte berätta mer, tror bilderna får tala för sig själv!!









Nu ska jag ta mig en promenad och sen är det handledarutbildning som står på schemat!


fredag

2010-09-24 @ 17:25:25
Kom precis hem från träningen och det känns kan jag säga! Benen värker som aldrig förr!!

Tack vare vår minst sagt flummige bildlärare så fick vi sluta en timme tidigare idag, vilket gillas starkt!
Ska ta och hoppa in i duschen för att sedan dra mig ut på stan och käka för att sen dra med mig Maja på tjejkväll på stan. Sen blir det nog hem och tjocka sig framför nån film.
Lördagkvällen kommer bli en favorit i repris från förra helgen. Nämligen hockeykväll med Julia, Therese, Helena, Ida, Malin och Sofia. kommer blir awesome!



!!

2010-09-23 @ 19:23:53
Är nu, efter många om och men, stolt brunett!


torsdag

2010-09-23 @ 18:09:59

Säger bara en sak-samhälls kommer bli min död!
Jag kommer ta me fan plugga ihjäl mig! Dock inte ikväll eftersom jag glömde engelskaboken på skolan så då har jag ju en ursäkt till att inte plugga!
Blev tyvärr tvingad av mamma att städa, meeen hellre städa än plugga! Ska gosa ner mig i soffan sen och se AIK-Södertälje. Hade såklart vart roligare om dom visat skelleftematchen, men man kan ju inte få allt här i världen!

Gick på stan idag med Oscar och det inhandlades träningskläder och värmeskydd till håret. Välbehövligt!


Träningslinnen 270:- Inter Sport
Värmeskydd Bed Head 249:- Huvudsaken


pappa!

2010-09-20 @ 20:54:21
igår vid middagsbordet:

Fille: Lisa ska du färga håret igen?

Jag: Joo, det ska jag..

Fille: okeej, vilken färg?

mamma: Hon ska färga det svart...

Fille: vaaa? är du seriös?

mamma: jaa..

Pappa: Ja, hon ska bli nemo!

Fille: eeh, va??

Pappa: jaa men ni vet, sånna med svart hår och svarta kläder?

Jag: Du menar emo eller?

Pappa: Ja, det kanske jag gör. Hehe, just ja, nemo är ju en fisk!!


Du är ändå rätt bra!<3

söndag

2010-09-19 @ 14:24:03
Tar en liten paus i mitt eviga pluggande. Samhälls kommer ta död på mig!!

Gårkvällen blev supermysig! Vi lagade mat, såg hockey, åt, åt, såg film och åt. Jaa, typ så var det, ingen av oss var då i alla fall hungriga då kvällen var slut! Mindre lyckat var ju att aik förlorade, vilken sänkte stämningen en aning, men julias kommentarer under matchen var då i alla fall något vi kunde skratta åt! "Hoppas dom inte skottar så mycket på eriksson den här perioden" Hon menade där att hon inte ville att lulespelarna skulle skjuta så mke på mål!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande ett tag..får väl se hur det går!






lördag

2010-09-18 @ 15:44:44
Ska snart gå iväg på busstation för att möta upp ida och sen åker vi vidare mot vildare betesmarker, det vill säga Byske, där vi ska bänka oss framför hockeyn och se lule krossas!!


lättroad? ja

fredag

2010-09-17 @ 19:37:38
Sitter och blir fet i soffan nu. Var tänkt att jag skulle fara och kolla på min söta lillebrors match, men den blev inställt så de blev inge av.
Väntar nu på att höök ska spela klart sin match så jag kan brumma iväg med moppen mot myckle. Kändes jävulskt drygt att köra moppe, men alternativet var att cykla vilket jag är alldeles för lat för!

Morgonkvällen spenderas i byske där hockeykväll med brudarna väntas! Blir hockey, mat, dricka och massa tjejprat! Kan ju inte bli bättre!


fredag

2010-09-17 @ 14:22:49
Sitter just nu i en datasal och leker lite med photoshop, jag gör en extreme makeover på Celina som blir otroligt vacker!!
Hade tänkt lägga in den här men icket, det gick inte, så det får bli en annan gång!

Slutar om 20 minuter ungefär, då blir det att traska in till stan och träna!
kvällen kommer bestå av fredagsmys med Johanna..tror även jag ska ta mig en titt i hennes garderob och se om hon har något som faller mig i smaken!

tisdag

2010-09-14 @ 16:44:52

Har vart in hos frisören och nästa onsdag då förvinner mitt äckel jävla orangea hår!! Ska bli förjävla skönt!!

Nu ska jag kasta i mig någon mat och sen blir det att anstränga min stackars hjärna ett tag och försöka komma på vad jag ska skriva om på engelskauppsatsen. sen ska jag träna core med mamma, dock inte på gym utan på vardagsrumsgolvet, för hon vill ite gå på gym och göra bort sig tydligen, vilket jag i och för sig kan förstå! Så jag får agera nån slags personlig tränare..får muta hon med kakor, då kommer det gå som på räls!!


hahah äckel


lördag

2010-09-11 @ 22:18:36

kommer göra er besvikna nu, blir ingen bild på förändringen. I torsdags var jag alltså hos frisören och skulle tona håret brunt. På kvällen då jag kom hem tvättade jag håret igen, och all färg försvinner. Nu är håret nån rödaktig ton som ser förjävlig ut, så jag ska faktiskt gå tillbaka och klaga till veckan!!

Sitter just nu med ida som är lite glad i hatten, och ska snart dra oss ut på stan och se vad Skellefteå har att erbjuda en kväll dom denna. Kan dra en vild gissning att vi kommer hamna på max. Men det blir säkert bra det också, hoppas på att träffa lite folk för annars är risken att jag kommer somna, för jag är äckligt jävla trött nu!!


haha, första bilden jag la ut på bloggen. Inte nån vacker syn kanske, men alla har vi varit små och fula!


vaaaad kan det vara?

2010-09-08 @ 21:19:58
Måste ju bara berätta att i morn kommer jag att göra en efterlängtad förändring. vad det är får ni se i morgonkväll. bilder kommer att komma!


Hejdå gammalt, hej nytt!

onsdag

2010-09-08 @ 20:38:56
Sitter som en överviktig val i soffan just nu och ser idol. Har tränat med majsen95 idag, och det gick väl sådär typ. Vi var nog mer oseriösa än seriösa faktiskt, så på fredag blir det träning utan maja. (förlåt gumman om du läser det här)

Idag fick vi sluta redan vid ett så då gick jag på stan med Marika och Johanna ett tag. Blev lite shopping faktiskt, ett par jeans, en tröja, underkläder och lite hårsnoddar och klämmor.
Slänger in några mindre vackra och oerhört seriösa bilder från ikväll då jag och Maja gick hem från träningen.




spanskaläxa

2010-09-06 @ 19:59:56
Sitter och försöker komma på vad jag ska skriva om Conchi, una chica de España. Es una chica rubia, baja y de ojos azules. Tiene un novio que se llama José Antonio. Es feo. Estoy cansada de conchi!!!

Okej ni som inte förstod, jag är så jävla less på Conchi som vi har läst om i ungefär två veckor och texten är ungefär en tredjedels sida i spanskaboken. Blir lite småtjatigt att läsa den texten om och om igen i två veckor.

ska slänga spanskaboken i väggen och lägga mig och se Biggest loser sverige!


måndag

2010-09-06 @ 16:30:00
Kan varna er redan nu att här framöver kommer det säkert vara halvtaskigt med bilder, för serisöt jag är sämst på ta bilder, och skulle jag göra det skulle det ändå bli samma sak hela tiden, typ "kolla, här sitter jag och pluggar".  För det känns som att det är det enda jag kommer göra! Idag fick vi höra att vi ska skriva nån uppsats om ideologierna och man ska lösa massa uppgifter om det, och jag känner verkligen taggen på att få fördjupa mig i dom och känna hur kunskapen flödar in i mitt huvud...eller så inte!!

Jaja, min helg blev rätt så lugn, jag och Ida komme oss in till stan helskinnade och for till Älvsbacka och chillade. Ida somnade så sött till Hannah Monatana The Movie (fråga inte varför vi såg den)
Var även med Linus och Pontus ett tag. Sedan gjorde jag och Ida tidshistoriens misstag typ. Där vid halv tre blev ida sugen på milkshake så då gick vi på max, och kunde då konstatera att vi var omringade av fulla 30+ och inte en enda som ens var i närheten av vår ålder. Killen bakom oss i kön stod och lekte cp-störd, alla andra runt om honom var måttligt roade.

Söndagen innehöll prat och skratt med fröken höök, övningskörning och avslutades i soffan framför irene huss och en nybakad sockerkaka bakad av ingen mindre än...."trumvirrvel"...pappa!!

Nu ska jag ta och ladda upp inför lite plugg och kanske en tripp på elgiganten för att spana in en ny dator, eftersom den här kommer rasa ihop typ vilken minut som helst!

söndag

2010-09-05 @ 11:56:04


weheartit


IDAAAA

2010-09-04 @ 18:00:53
Sitter hos Ida just nu och ser på medans hon hackar sallad, det går väl sisådär...
Blir att käka grillat och sen ska jag åka med ida in till stan. Är redan nervös, för sist jag åkte med denna kvinna så trodde jag på fullaste allvar att jag skulle dö! Och nu i kväll kommer det vara mörkt och vi ska köra en lång bit på grusväg..får väl se om vi överlever!

Sen blir det mys på älvsbacka med folk, och såklart kommer kvällen avslutas på max eftersom Ida är med!



lördag

2010-09-04 @ 14:40:27

Just nu är det julafton för lilla mig, nästan. Är då i alla fall som ett litet barn på julafton. Då borde ni kunna lista ut vad det är som gjort mig så glad! Kan det vara att jag nyss åt kladdkaka hos maja? Nej.
Att jag fått hem mina kläder som jag beställt från H&M? JA!!
Dock är jag lite besviken över jeansen jag tänkte beställa som tydligen inte skulle komma förrän i slutet på december så jag får ta och dra mig in på stan nån dag och hitta mig ett par, vilket kommer bli ett helvete för jag har korta ben och för stort arsle! Så sitter dom bra över rumpan är dom 3 meter för långa i benen och jag skulle rymma båda benen i samma ben! Och sitter dom bra över benen så får jag inte upp byxorna längre än halva låren. I-landsproblem kanske?

Nu ska jag ta och duscha och försöka göra mig så fräsch som möjligt, eftersom jag ska till Ida ikväll. Blir middag där se får vi se vad vi hittar på!

Hade tänkt lägga ut en bild på mig och mitt paket från H&M men jag började nästan gråta då jag såg hur ful jag är för tillfället..


fredag

2010-09-03 @ 18:59:08
Min äckelförkylning har tydligen bestämt sig för att stanna. Jahap, kul. Blir att placera mitt feta arsle i soffan ikväll och tycka synd om mig själv. Såg att föräldrafällan börjar nu så det blir nog att glo på den skulle jag tro. Den är ju som lite småsöt.
Kan ju hålla tummarna för att jag mår lite bättre i morn, då jag är bjuden på middag hos Idas familj. Det serveras tydligen suring så det kan jag ju inte tacka nej till!

Nu ska jag ta och snyta mig för 2349857354 gången och tugga i mig ett gäng strepsils och hoppas på bättre tider!

Ta det lugnt alla som är ute och gör stan osäker ikväll!


Äckligt

torsdag

2010-09-02 @ 17:00:44
Känner förkylningen komma närmare och det gillas verkligen inte!  Kommer verkligen plåga mig igenom skoldagen i morn, för sen är det ett uppfriskande corepass som gäller. Sen kommer jag förmodligen vara död men det är ju en annan femma.

Just nu sitter en viss Ida Nilsson på mitt golv och plattar håret iförd endast trosor och linne. Hon är ju för gullig.
Gissar att det blir mat om inte allt för lång stund och sen kommer Julia och Therese hit och sedan bär det iväg mot hockeyn. Är inte allt för peppad kanske, eftersom mitt huvud håller på sprängas och mina ögon vägrar hålla sig öppna.

orka livet

onsdag

2010-09-01 @ 21:26:52
död, död och åter död! Som ni då kanske förstår så har jag varit på mitt första träningspass för säsongen, som bestog av 25 minuter spinning och 25 minuter core. Såg ut som en kokt gris efteråt och jag har nog aldrig känt mig så ofräsch som jag gjorde då men under spinningpasset brändes det då i alla fall fett och 260 kalorier, vilket är en bra början!

Skoldagen har flytit på som vanligt, förutom att jag johanna celina marika och oscar bestämde oss för att skita i den äckliga frukostkorven som serverades på skolan och dra oss till subway och käka där istället, vilket var väääldigt smarrigt!

Har ju som sagt börjat mitt nyttiga liv nu så ska ta och dricka upp min smoothie, nog för att jag var förbannat sugen på att trycka i mig nått onyttigt. Men icket!