standning where you left me

2010-10-31 @ 12:01:43

Ringde min lilla hjälte och bad henne komma hit och sjuka med mig, och såklart, bäst som hon är så kommer hon hit! Blir att se film och äta ballerinakex. Toppen!!


Ny bild


söndag

2010-10-31 @ 11:05:33
Min förkylning verkar då ha kommit för att stanna. Jag har hostat och snorat i snart en vecka och börjar bli hyfsat less nu faktiskt.

Men min helg blev riktigt lyckad i alla fall!
Fredagen blev det fest ett gäng härliga brudar, där det blev mycket skratt och roligheter. Kvällen avslutades som vanligt på max. Tyvärr inge bilder eftersom ingen tog med sig nån kamera.

Gårdagen blev rätt lugn, for in på stan med min mor och åt lunch på waynes. Mycket trevligt.

Ska nu försöka att besegra min förkylning så jag kan dra igång med träningen igen, för nu har jag inte rört på fläsket på över en vecka så jag börjar nå bristningsgränsen!




hahaha herregud

PAARTY!

2010-10-29 @ 19:23:03

Då drar vi ut och gör stan osäker!!
Ha så kul i kväll allihopa!


Fredag

2010-10-29 @ 17:02:00
Fredagskänslan har infunnit sig och jag börjar känna peppen inför kvällen!
Världens bästa Ida är här och vi ska väl snart börja göra oss klara inför kvällens äventyr! Kommer bli toppen!

Dock är jag genomförkyld och hostar hela tiden, men vafan det är bara Halloween en gång om året så jag biter ihop och kör!!



måndag

2010-10-25 @ 16:50:12
orkar inte bloggen just nu

lördag

2010-10-23 @ 07:17:00

Trött, trött och åter trött! Men med ett glatt humör drar jag nu iväg till Umeå och spenderar dagen och natten där. På schemat står shoppning i massor, middag, hockey och bastu. Kan ju inte bli annat än toppen!


loveit

2010-10-22 @ 23:42:00
Detta inlägg plubliceras förmodligen då jag ligger och sover så sött i min säng- Blogg.se har gjort så att man kan tidsinställa inlägg, mycket smart må jag då säga!


weheartit

fredag

2010-10-22 @ 20:52:36

Den här dagen har minst sagt varit ett helvete. Vad jag än har gjort så har jag misslyckats, allt från att träna till att måla. Men jag har med nöd och näppe överlevt och nu sitter jag i soffan och ser på "barnaskrik och jäkelskap". Ska väl erkänna att jag sitter och småskrattar lite grann i min ensamhet.
 
Ska krypa ner i sängen och se någon film och sen är det godnatt för mig, eftersom jag motvilligt ska stiga upp kring 7 i morgon. Kan dock tycka att det är värt det eftersom jag äntligen ska få träffa mina älsklingsbrudar!!


sant

2010-10-20 @ 20:36:25
Johanna dreglar då hon sover!


onsdag

2010-10-20 @ 20:10:13

Är nog just nu mer död än levande. Har varit på spinning+corepass, grymt skönt!!

Kände mig så hurtig då jag kom hem att jag ställde mig och gjorde en överdrivet nyttig middag som skulle få alla tjocka sockerberoende soffpotatisar att vända och springa åt andra hållet.


rivna äpplen och havregrynsgröt med russin

Ska nu ta och plugga lite grann, den pluggfria fritiden är nu ett minne blott!


tisdag

2010-10-19 @ 19:06:21

Vilken minut som helst kommer Majsenbajsen hit och då ska vi släpa våra otränade kroppar mot 360 för lite styrketräning och yoga!! Jag får alltså träna yoga igen så mitt liv har åter fått en mening, haha!

Det känns så grymt skönt att jag gick hem från skolan idag med en tom väska, det vill säga jag hade inte med mig några böcker hem för vi har inget vi måste plugga på! Ni som valt den enkla vägen här i livet och alltså inte valt samhälls förstår inte vilken befrielse det är att för en gångs skull ha någon slag fritid på veckorna!

Nu till en bild som inte har nått med detta inlägg att göra:


Saknar faktiskt dessa söta små (?) pojkar lite grann!


lördag

2010-10-16 @ 14:28:09
Måste börja med att tacka mina söta flickor för en otroligt mysig kväll!! Det blev middag, film och oändligt många skratt. Blev efter många om och men tvingad till att se Paranormal Activity och jag kan, utan att överdriva, säga att jag aldrig varit så rädd efter en film. Dock ångrar jag inte att jag såg den för den var sjukt bra!
Efter att vi sett filmen och lugnat ner oss trängde vi ihop oss i Linneas rum och somnade sött.

Sitter just nu och väntar på att mitt mästerverk ska svalna, och med mästerverk menar jag min cheesecake som vi ska ha till efterrätt ikväll.
Jag och mina syskon ska alltså ha en överraskningsmiddag för pappa ikväll eftersom han fyllt år. Får se om det blir kaos i köket eller om vi faktiskt kommer lyckas att hålla sams!

Vad kvällen kommer erbjuda sen vet jag faktiskt inte än, tänkte höra med höök men med hennes fullproppade schema har jag väl tur om hon har tid vid jul nån gång!




sleeping beauty!

fredag

2010-10-15 @ 16:10:43
Jamen äntligen helg nu då! Blev en ganska chill dag i dag. Började med engelska och efter det en helvetes lång promenad med en alldelens för tung väska till Edda. Jag och Marika räknade ut att vi simmade ca 20 längder sammanlagt, vilket var förbannat jobbigt kan jag lova. Lyckades dock livrädda johanna utan att dränka henne!
Blev sen lunch på Subway med Johanna och Matilda. Alltid lika gott!
Skulle egentligen ha gått tillbaka på skolan för att ha bild sen, men kände mig verkligen inte taggad så jag stannade kvar på stan med Johanna.

Kvällen spenderas i Yttervik med Maja, Linnea och Jenny. Blir nog supermysigt.

Inga bilder idag, orkar inte lägga in några!

onsdag

2010-10-13 @ 13:15:21
Sitter just nu med fröken Höök hemma at my place och chillar. Lunch har ätits och nu ligger vi och dör i soffan. Bara för att förtydliga hur äckliga vi är så slänger jag in ett gäng bilder från vårat förflutna!




Johanna kommer döda mig..men erkänn vi var sköntheterna själva!!

tisdag

2010-10-12 @ 19:00:43
hade skrivit ett jättebra och nästan intressant inlägg. Hann jag publicera det? Nej, för det försvann!!

Men hinner inte skriva om det, för jag ska göra något så roligt som att plugga. Jag får under inga omständigheter göra något annat....även om det är fri frakt nelly.com och jag är i behov av ett nytt halsband eftersom mitt av nån konstig anledning gick sönder i fredags...ingen aning om hur, men sönder är det i alla fall! Men nej, inget nytt halsband här inte, eftersom min ekonomi nästan ligger på minus, vilket gör att jag måste hålla fingrarna i styr och inte gå in på nelly och klicka hem massa kläder som jag sen måste be mamma om pengar till för att kunna betala...tror därför jag ska slita mig från datorn nu!


Inte min bästa vän just nu kanske..


Paarty

2010-10-10 @ 16:01:04
Nu kommer bilderna från förfesten i fredags.




'


söndag

2010-10-10 @ 15:00:26
Jaa, då var den här helgen över då. Känner mig grymt otaggad på skolan, då geografiprov väntas och jag har inte ens börjat plugga. Borde börja med det exakt nu, men vet ni vad lilla jag har gjort? Jag har bytt däck på bilen! Dock med lite hjälp från pappa.

Och nu har jag då verkligen inte tid att plugga för jag såg precis att dom visar "best of Maria Montazami" och det kan jag ju inte missa, hallåå??


lördag

2010-10-09 @ 16:39:48
idag mår lilla lisa som hon förtjänar!
Men kul var det i alla fall. Började med förfest med klassen hos Vicky sen drog hela gänget vidare mot Norrhammar. En trevlig kväll som hade sina upp-och nergångar.

Ska nu ta och fara på älvsbacka och lämna lite kläder till Ida och sen ska jag fara och hämta mina saker som är utspridda över stan. Sen kommer Jenny hit och jag tror och hoppas att det blir en lugn och tidig kväll!

Bilder från kvällen kommer sen då jag har hämtat kameran.

onsdag

2010-10-06 @ 16:43:26

Drar iväg på 360 för ett spinning och corepass. Är taggad till tusen!


bästa vännen just nu, en påse naturgodis! Kan ju bara meddela att sockersuget är enormt!


tisdag

2010-10-05 @ 20:02:55
Gaaaalet så sakta tiden går bara för att jag vill att den ska gå fort! Men det är väl så att den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge...

Känns som att det har varit typ tredje världskriget i mitt huvud idag, har fått massor med viktig information men jag kommer inte ihåg ett skit just nu! Får nog ta och prata med min tredje hjärnhalva Johanna så hon får tala om vad jag bör komma ihåg och inte komma ihåg.
Hade till exempel, som det geni jag är, tänkt vara duktig och bara ligga hemma och plugga ikväll. Men det gick ju såklart åt helvete eftersom jag inte tagit hem några böcker.

Tror jag ska gå och hämta mig en bulle och ett stort glas mjölk. Ja, jag vet att jag sagt att jag inte skulle äta sötsaker i veckan men på grund av mina förbannade p-piller så har jag en period nu då jag tappar varenda liten sak jag håller i, vet inte hur många ögonskuggor jag har krossat det senaste året. Och jag gråter för absolut ingenting!!  Så jag tror jag ska gå tröstäta lite!!

måndag

2010-10-04 @ 19:54:05
Måndag igen och en ny vecka som kommer innehålla träning, plugg, födelsedag för min käre far, fest och tjejmiddag. Kommer bli super!!

Har precis vart med mamma på maxi och handlat. Såklart slank det med några kanelbullar, eftersom det är kanelbullens dag. Men jag ska försöka att hålla mig borta från dessa godsaker eftersom jag har tänkt ha en extra nyttig vecka i veckan eftersom helgen kommer innehålla en hel del kalorier, både i flytande och fast form så det skadar nog inte att dra in på kaloriintaget i veckan!

Ska ta och göra mig en macka nu samtidigt som övriga familjgen äter bullar!

VILL HA!!

2010-10-03 @ 15:29:00

Dessa Jeffrey Campbell skor för 1700kr skulle jag kunna döda för!!


söndag

2010-10-03 @ 14:20:27
Blev väckt i morse av lilla Ida som ville komma hit, och den flickan är inte lite bakis! Hon ligger just nu i min säng och...halvsover. Har suttit och skrattat åt henne då hon klagat över att hon mår illa. Dock lär jag väl få igen nästa helg då det förmodligen är min tur att må illa.


lördag

2010-10-02 @ 12:09:39
Ligger just nu i sängen och funderar på vad jag ska göra en dag som denna. Blir nog stan med Maja och Linnea för jag måste ha mig ett par nya jeans och nya skor!! Vilket min ekonomi inte riktigt tillåter just nu, förstår inte vart mina pengar tagit vägen...

Gårkvällen spenderades med Josef. Vi bara chillade och såg film..eller han såg film jag sov mesta delen, mkt socialt..

Nej det här duger inte, ska försöka ta mig upp ur sängen och göra mig klar för stan.