kvällsfika?

2010-11-30 @ 21:43:38

Är grymt stolt över mig själv nu. Har hunnit med riktigt mycket plugg i kväll faktiskt, så jag ska nog unna mig ett ordentligt träningspass i morgon!

Funderar på om jag ska ta mig nått slags kvällsfika...mycket intressant för er läsare att läsa om, va? Kan tänka mig det.
Hör lite ljud från köket, och om jag hör rätt så är det min bror som gör i ordning sitt 3e kvällsfika för i kväll, denna gång en Billys...Hur han orkar är livets stora gåta!



plugg

2010-11-30 @ 17:39:33

Laddar inför kvällens plugg, som jag bara måste göra! Har skjutit upp det alldeles för länge nu, så det är verkligen på tiden att jag tar tag i dessa hemskrivningar.

Dock är det ungefär 99.9999% troligt att jag somnar ifrån plugget eftersom den här dagen varit otroligt dryg. Blev ett två timmar långt hål mitt på dagen som jag tillbringade med matteboken, oscar och marika.

Som sagt så har studiebidraget kommit in på kontot idag, så jag sprang in på stan och inhandlade en gosig poncho och har även beställt dessa godingar som kommer om någon vecka

loveit!


tisdag

2010-11-30 @ 10:43:20
Sitter just nu med oscar och marika i en datasal och tränar på vår "presskonferens" som vi ska hålla i morgon, om kläder i vår vardag. Kommer nog att bli intressant.

Och idag kommer äntligen studiebidraget, så efter skolan kommer jag rusa in på stan med Maja och inhandla resterande julklappar och sen ska jag lägga resten av pengarna på endast me, myself and I!!! GILLAS!


måndag

2010-11-29 @ 16:20:47
kort och jättesuperdupermedasnabbt inlägg nu, ska iväg och träna. Är ärligt talat jäävligt otaggad på träning just nu, för har haft en förbannad huvudvärk hela dagen, så får se om det bara blir core eller om jagska bita ihop och orka spinningen också.
Maja ska ju med så då kommer jag säkert tjurskallen fram om hon ska på spinningen, för då måste ju jag också,  kan ju inte vara sämre!

Bloggar sen då jag kommer hem, ciao!

lussebullar

2010-11-28 @ 21:09:49
Skyltsöndagen var ungefär som alla föregående år; kallt, mycket folk, och jävligt onödigt. Slutade i alla fall med att jag och Linnea gick hem till mig och drack varm choklad och såg desperate housewives.

Kvällen har innehållit lussebak, och jag började fundera på om min mamma är 40 eller 4, med tanke på att hennes lussebullar som hon gjorde inte direkt såg ut som lussebullar brukar göra...
Så nu ska vi äta våra nybakade bullar och se Beck-filmen på 4an.





söndag

2010-11-28 @ 12:47:53
Första advent och mindre än fyra veckor kvar till julafton.

Var ju tänkt att vi skulle slänga oss ut i backen och åka och ha det mysigt, men den iskalla norrlandskylan hindrade oss. Vi gör ett nytt försök nästa helg i stället!
Istället ska jag gå in på stan med Maja och Linnea och se vad skyltsöndag har att bjuda på i år.


lördag

2010-11-27 @ 11:34:40
Kom hem från josef för ett tag sen, där jag spenderat natten. Hehe blev så trött igår kväll så jag orkade inte gå hem.

Ska ta och göra något åt mitt kråkbo till hår och dra mig mot stan där julklappsinköp väntar...gillas inte!
Måste även inhandla lite nödvändigheter till kvällen, då Maja och Linnea kommer hit och äter middag och vi hade även tänkt att börja plöja oss igenom desperate-boxen!

Hahah det har tagit mig en timme att knåpa ihop det här inlägget...såå jag tror jag sätter punkt här och sticker in på stan!

fredag

2010-11-26 @ 14:29:31
Nu julpyntas det och julmusiken spelas på hög volym i Melanders hus. Och vad gör jag då? Jag stänger in mig på mitt rum och totalvägrar att en endaste liten tomte ska komma in i mitt rum! Det räcker med att hela övriga huset invarderas av julpynt, mitt rum förblir en julfri zon!


döö...

torsdag

2010-11-25 @ 16:26:19
Ska alldeles strax hoppa i träningskläderna och börja peppa min mor som enligt pappa har dödsångest inför spinningpasset. Stackarn!

Gick just igenom min mentala "måstegöra-lista" och insåg att den ser ut som följande:

Saker jag har gjort:
-skrivit klart samhällsuppsatsen
-skrivit klart filmanalysen

Saker jag borde börja tänka på att göra:
-Svenska/geografiuppsats
-pluggat till engelskaförhöret (dock var det idag, så nu är det försent)
-börja läsa engelskaboken
-rita en baksida, skriva baksidestext +annan uppgift i svenskan
-plugga på engelskan som är till i morgon

Ja, det är väl ungefär så det ser ut..egetntligen borde jag parkera mig vid skrivbordet ikväll och skriva så pennan glöder, men näää. Jag gör det sen.


onsdag

2010-11-24 @ 19:56:36
Jahap, då har jag precis blivit övertalad till att trotsa kylan på söndag och he mig ut och tillsammans med tjejerna åka madrass och grilla. Kan nog bli toppen, för enligt julia så är det varma kläder på och ignorera kylan som gäller!

Kvällen skulle innehålla plugg, men duktig som jag är så har jag slarvat bort papperet där det står vad vi ska skriva om, så istället blev det spontan träning med Mathilda!
Ska nu gosa ner mig i soffan och se bonde söker fru.


otroligt vacker, jag vet...

Duktigt

2010-11-23 @ 19:27:00
Måste ju ta och berömma mig själv! I morse klockan 6 steg jag upp ur sängen och släpade mig till 360 där det blev ett corepass!
Mycket stolt över detta faktsikt, eftersom jag var helt säker på att jag skulle stänga av väckaren och sova vidare.

Dock ingen träning ikväll, eftersom min kväll kommer fyllas med andra saker, såsom till exempel plugg, hockey och desperate housewives!

Men på torsdag sker något historiskt, min kära mamma ska följa mig på 55 minuter spinning, vilket kommer bli en spännande upplevelse, då jag aldrig sett min mamma träna under hela min livstid. Men bättre sent än aldrig, visst?




tisdag

2010-11-23 @ 18:22:44
Jamen god afton då, kära läsare.
Kan då verkligen inte förstå varför jag hamnade här, när jag egentligen borde sitta och skriva på min filmanalys. Kanske för att jag tycker det är roligare att blogga? Kanske för att jag inte har en jävla aning om hur jag ska skriva analysen ur historisk synvinkel? Kanske för att jag är totalt obrydd när det kommer till historia? Kanske för att jag hatar Mats? Allt det där stämmer ganska bra måste jag erkänna!
Att krypa upp i soffan och se hockeyn istället känns som en rätt hyfsad idé.


Filmen Gladiator, som jag nu ska analysera..

igår?

2010-11-21 @ 15:37:39

Det är mer än tillåtet att skratta åt dessa bilder!



2005



2006



2007



2008


2009



plugg..?

2010-11-21 @ 14:45:00
Tidsinställt inlägg nu då!
Förhoppningsvis sitter jag och pluggar. Sitter vid den gamla datorn så jag tänkte kanske lägga in några gamla bilder sen, så ni får er ett gott skratt!


sov ja?? Näääädå, jag pluggade!

söndag

2010-11-21 @ 13:56:52

snabb uppdatering bara! Min dag kommer bestå av plugg och yoga. Vi har så grymt mke plugg att jag till och med drömde att jag pluggade i natt. Illa!!

Så nu ska jag gå och fortsätta skriva min diskussion med mig själv, där jag funderar över vårat grupparbete om Josef Fritzl. Kuuuuul...


god natt!

2010-11-21 @ 00:03:37


weheartit


klar!

2010-11-20 @ 17:26:37
Jag är, efter 3 timmar, klar! Men då ska det ju erkännas att jag spenderat minst hälften av tiden framför datorn.

före

efter

lördag

2010-11-20 @ 14:23:16

Nu har jag dragit ut på städningen av mitt rum i cirka en timme...vilket inte är bra, så jag borde nog slita mig från datorn och börja med mitt kaos till rum.
Sitter faktiskt och nöter julmusik, och jag som hatar julen? Men det är någon slags mental förberedning inför julen tror jag. För som sagt, för mig innebär julen bara en massa ångest. Usch, usch!

Herregud, jag har verkligen ingen självdiciplin när det gäller städning, har suttit och skrivit det här inlägget i 20 minuter bara för att slippa städa! Dock beror det nog mest på att jag är lat, för jag kan tycka att det är ganska kul att städa ibland..


fredag

2010-11-19 @ 23:57:43

Riktigt trött och slut är jag just nu. Blev en väldigt lugn hemmakväll i kväll med mamma och pappa. Kan behövas ibland det också.
Det blev lite tidigt julmys, med glögg, pepparkakor och lussebullar. Dock tycker jag att sånt ska väntas med några veckor till, eftersom jag mer än gärna skjuter upp julen så långt det bara är möjligt.

Känner att ögonlocken börjar vara lite tunga, så jag tror att jag ska börja dra mig mot sängen för lite välbehövlig sömn!

Och jag bestämde mig just exakt nu att jag ska försöka bli bättre på att ta bilder och lägga in på bloggen. Men observera att jag skrev försöka.

Så tills vidare blir det fortsatt blidlöst i inläggen!

Sov gott!


onsdag

2010-11-17 @ 20:08:22
Måste börja med att säga att jag i rubriken tänkte skriva Torsdag. Jag ligger en dag före och har gjort det hela veckan, så i mitt huvud är det fredag i morgon. trist att det inte är det då...

Är så galet trött, jag höll på allvar att somna på väg hem från träningen. Kanske inte helt utan anledning eftersom min veckan minst sagt har varit krävande.
idag hade båda samhälls ettorna dans med el, vilket var en...äcklig upplevelse. Svettiga händer, varmt och trångt kan man väl sammanfatta dagen som. Tvättade händerna med desinfektionsmedel då jag kom hem för att garantera att alla äckliga svettbaciller försvann från mina händer.

Ska väl passa på att erkänna att träningen på tisdagmorgon uteblev. Vi kände att vi inte var mentalt förberedda att slita upp våra kroppar för att träna. Så vi provar igen nästa vecka!

Nej, nu ska jag sätta mig och se bonde söker fru!


klassfest snart?

måndag

2010-11-15 @ 20:10:47
oherreguud, kommer nog vara mer död än levande när den här veckan är slut eftersom min vecka ser ut som följande:


+ ett yogapass på tisdagkväll!

Imorgon ringer alltså min väckare vid 6 och då ska jag med ett glatt humör skutta mot 360 där en ännu gladare Mathilda väntar och då är det core som gäller!

Ska nu slänga mig i duschen och sen är det spanskaplugg som gäller

Farsdag!

2010-11-14 @ 13:32:39

Grattis pappa! Jag älskar dig!


torsdag

2010-11-11 @ 16:22:01

Sitter och laddar upp inför träningen och är gryyyymt taggad måste jag säga!! Får väl se om jag är lika taggad då jag kommer hem. Tvivlar.
Gissar att jag kommer ha rejäl träningsvärk i morgon, men det är bara att börja vänja sig.
Har även lovat mina söta vänner Mathilda och Sandra att vi ska köra ett träningspass innan skolan börjar, det vill säga vi ska träna vid sju. Hur detta ska gå kommer bli ytterst intressant att se, för jag måste ju erkänna att jag inte är någon morgonpigg person!

Måste kila, slänger in ett inlägg när jag kommer hem!


onsdag

2010-11-10 @ 17:13:02

Jag har nu gjort något som jag förmodligen kommer att ångra djupt!
Jag har bokat ett 55 minuters spinningpass! Mycket tveksamt om jag överlever det!




tisdag

2010-11-09 @ 22:33:41
Mycket glest med kommentarer måste jag säga! Skäms på er!
Men jag tror jag ska göra ett försök med att blogga lite igen, får väl se hur länge jag kommer orka det!

Min dag har då iaf bestått av en lååång sovmorgon och sen begav jag mig mot stan. Minns inte när jag var där sist! Och såklart hittade jag plagg efter plagg som jag gärna skulle fylla min garderob med, dock var inte min ekonomi inte så road av detta så det blev fönstershopping för min del. Men jag kan ju meddela min kära släkt att årets julklappsinköp till mig kommer att bli en enkel match!

Morgondagen kommer innehålla ett besök hos sjukgymnasten och plugg med Johanna och Oscar. Eller vi får väl se hur mycket plugg det blir, eftersom vi av någon anledning alltid har något mycket viktigare att prata om..


frågestund?

2010-11-06 @ 13:30:18
Less på bloggen just nu..

Ska jag köra en frågestund medans bloggen ligger nere? vad tycker ni??

Bäst

2010-11-03 @ 18:17:44
♥♥♥


teater

2010-11-03 @ 17:24:46

Jaha mina vänner, då har jag äntligen fått röra på fläsket, kändes underbart kan jag bara säga! Passade även på att göra en kroppsanalys, där man får se hur många procent fett respektive muskler man har i kroppen och även på specifika kroppsdelar som ben, armar och mage. Var riktigt intressant faktiskt! Dock inget jag kommer göra varje dag precis eftersom det kostar 120kr!

Ska alldeles strax börja göra mig klar för kvällen. Vad händer i kväll då? Jo, jag och Maja är medtvingade på teater med våra mammor. Eftersom Åsa, majas mamma, är barnmorska och jobbar på ungdoms så tyckte hon vi borde gå och se den här teatern. Ska jag vara ärlig vet jag inte vad den handlar om men än sex.." Sex och sånt" heter den i alla fall och känner jag mig och Maja rätt så kommer det nog bli rätt så mycket skratt. Men det kommer nog bli trevligt..!


jag älskar oss!


Onsdag

2010-11-03 @ 13:39:29
Gårkvällen blev otroligt lyckad! Middag på wook and roll, efterrätt och hockey på allstar och till sist skräckfilm hemma hos Helena! Kan inte säga annat än att Jag älskar er brudar!

Ska nu äntligen åka och träna, efter två veckor!! Ska bli otroligt skönt!!

Kommer inte någon bild nu, eftersom jag färgade håret igår och det blev...svart. Så jag månsta vänja mig vid färgen innan jag låter någon annan se den!

tisdag

2010-11-02 @ 11:18:43
God morgon världen! Ännu en dags uppvaknande med byggarbetare just utanför fönstret. Men detta var sista morgonen tror jag så i morgon får jag förhoppningsvis sova längre än sju!!

Ska alldeles strax ta och slå en signal till min kära moster som är upp i Skellefteå just nu, och då passar jag på att utnyttja henne och be henne färga mitt hår.


Ja, vi är normala

I wanna be a billionare

2010-11-01 @ 19:30:07
Näe, blev inte alls att gå ut och gå med Maja. Hon hade tydligen fått feber, stackars liten!
Så jag fick traska iväg själv, blev dock ingen lång promenad alls eftersom jag höll på frysa fingrarna av mig eftersom jag var smart nog att inte ta några vantar..

Ska nog bädda ner mig i soffan nu och se biggest loser och ta det lugnt för jag känner till min stora lycka att förkylningen håller på att, sakta men säkert, försvinna. Vilket inte är en dag för tidigt!

Morgondagen kommer att innehålla färgning av hår och en efterlängtad kväll med brudarna!

MajaStark

2010-11-01 @ 17:47:24


Ska snart ut och gå med bruttan ovan. Känns som evigheter sen sist så det blir nog en hel del tjejsnack! Måste även en sväng på ica för att köpa hårfärg för just nu pryder en icke acceptabel utväxt min hårbotten, men i morn är den ett minne blott!


måndag

2010-11-01 @ 12:52:05
Just innan jag somnade i natt tänkte på att morgondagen skulle spenderas med min stora kärlek och vi skulle inte lämna varandra på hela dagen. Med stora kärlek menar jag min säng, och med hela dagen menar jag tills de som bygger om vårat tak kommer och börjar banka och spika, det vill säga kvart i sju...

Första dagen på lovet och vad ska jag göra då?
Den första planen var att jag skulle lägga mig och se film och bara vänta på att bli frisk. Men sen gjorde jag misstaget att läsa Oscars blogg, och då slog det mig att jag måste plugga. Fattar ni? Plugga på lovet. En tidningsartikel om Iliaden ska skrivas, två böcker ska läsas ut, en fördjupning ska påbörjas och jag måste även plugga lite oregelbundna engelska verb.