Måndag

2011-10-31 @ 14:57:03
Fick äran att spendera gårkvällen med tre fina bruttor. Fika, spela med andra ord, seriösa diskussioner om dagens tonåringar då vi helt plötsligt kände oss väldigt gamla och avslutningsvis film där 3/4 av oss somnade i soffan efter 20 minuter.
Men kvällen blev ändå succé!


Våra brister gör oss till människor

2011-10-30 @ 15:51:13


Lördag

2011-10-29 @ 09:05:39

Hard work work...eller hur det nu var. Med väldigt få gäster så försöker jag få tiden att gå genom att jaa...hålla mig vaken helt enkelt.


Torsdag

2011-10-27 @ 17:32:08
"hm, undra vad jag ska göra ikväll. Kan ju alltid plugga." Så tänkte jag för en kort stund men insåg sedan att vi har faktiskt inget att plugga på, och det är ungefär lika vanligt som att Marika går till bussen på morgonen. Det säger en hel del.
Så jag är helt fri att göra vad jag vill, och det hör inte till vanligheterna kan jag säga!
För tillfället ligger jag dock i soffan och förbannas över min megamage som bestämt sig för att svälla upp sådär supermycket så att jag inte får av mig mina ringar.
Så istället för att göra något kul så ser jag istället SvampBob då jag är för lat för att orka byta kanal och väntar på att bli normal igen.

Bild från arkivet


Tisdag

2011-10-25 @ 21:52:47



Måndag

2011-10-24 @ 21:14:37

 

Har ägnat större delar av kvällen till att städa och ta ett par välbehövliga powernaps. Helgens 11-timmars jobbpass har satt sina spår och jag är tröttare än vad jag trodde var möjligt.

Avslutar den här kvällen med att se film tillsammans med min bror. Helt okej faktiskt.


Jag gjorde rätt men av dåliga skäl

2011-10-22 @ 22:30:19
Hemma från Maja nu. Tidigt, det är ju lördag tänker ni. Eller hur? Gillar att jag kan läsa era tänkar. Och ja, det är oerhört tidigt till och mig för mig, men när väckaren ringer 05.00 så kommer jag vara glad att jag gick och la mig så tidigt.
Har planerat min morgon i minsta detalj eftersom jag har en tendens att alltid sega mig lite extra vilket resulterar i ännu mer stress. Så därför ligger en färdig macka i kylen, det lilla smink jag ska ha är framtaget, kläderna ligger fint i en hög i ordningen jag klär mig och till sist har jag till och med lagt tandkräm på tandborsten. Okeeeej..nu när jag läser det inser jag att det låter lite psyco-perfektionist-aktigt. Men det bjuder jag på.
Direkt efter jobbet åker jag till farmor och farfar för att trycka lite smörgåstårta...eller ska jag vara ärlig? Jag hoppas att smörgåstårtan är slut så jag får ta "rester från frysen". För farmors mat slår vilken smörgåstårta som helst, eller den slår den mesta maten faktiskt!

 

Okej vad hände med statistiken idag riktigt?? Inte illa!


Yeeeeey

2011-10-22 @ 19:31:54

Fyller Peters fina padda med fina och en del mindre fina bilder..


Du är bäst nu, men du var bättre förr

2011-10-22 @ 19:28:24

Har haft en super mysig eftermiddag med Moa! Först fika och planering på waynes och sen hockey och dricka på Olles! Fina fina du!!

Sitter nu hos Maja och bloggar på Peters nya iPad 2. Och ja jag är kär! Ska göra ett övertalningsförsök på mamma så snart kanske också jag är ägare av en sån här skönhet jag med!


Lördag

2011-10-22 @ 13:08:00
Överlevde jobbet igår och idag är det waynes med Moa och Marika som gäller då det ska planeras för vår halloweenmiddag. Inte liite taggad!
Sen väntar lite hockeytittande innan jag avslutar kvällen hos Maja.

Nyvakna bilder är ju alltid succé..


Ska vi acceptera detta?

2011-10-22 @ 12:18:07

Vill vi att barn ser på denna docka som elegant, nobel och ren? Eller ska vi få dem att inse att det här är ett sjukligt ideal? Att en sån här docka ens får finnas till försäljning säger ju ganska mycket om hur vi accepterar dagens ideal, eller hur? Hur tänker Barnens hus då dom säljer den här dockan, och gör dom det med gott samvete? Och hur kan föräldrar köpa den till sina barn? Barnen själv har ju ingen aning om att den här dockan påverkar hur dom ser på ideal, dom får istället en uppväxt där det här är okej. Men det är inte okej!


Fredag

2011-10-21 @ 10:49:11
Dött som i graven här. Plugg, plugg och en gnutta träning har upptagit all min vakna tid i veckan. Och helgen blir inte mycket mer händelserik då jag jobbar kväll i kväll och från 06.00 på söndag. Så någon uppdatering i helgen känns inte så trolig.
Om jag längtar efter lovet? Men oja!

Tror jag ska släppa bloggen nu och fortsätta jobba, har ju trots allt stödengelska just nu. Ta till vara på tiden...jo tjena.
Måste skärpa till mig

Tisdag

2011-10-18 @ 16:09:20
Ikväll blir det zumba med Maja, Linnea och Ida! Blir nog trevligt, och framförallt jobbigt.
Sen blir det traditionsenligt kvällsfika hos mig!!

skönheterna själv


Måndag

2011-10-17 @ 20:39:37
Har idag suttit i frisörstolen i nästan 4 timmar. Har alltså påbörjat min lååånga väg tillbaka till mitt blonda hår.
Idag blev det avfärgning och slingor. Resultatet syns kanske inte jättemycket, dels för att det kommer ta tid innan skillnad syns och dels för att vår kamera inte gör färgerna rättvisa. Har insett att en systemkamera nu ska få ta över första platsen på önskelistan!
Före:
Efter:

Söndag

2011-10-16 @ 12:31:48
Idag är en sån här dag då jag bara ler utan någon vettig anledning. Allt känns bara så bra.


"här står vi och är vatten"

2011-10-15 @ 14:14:15

Gårkvällen blev riktigt trevlig må jag säga!
Sliten krigare idag men blev ändå en shoppingdag med pappa idag, lunch på Waynes och kläder till pappa!


Onsdag

2011-10-12 @ 22:38:07

Bloggen suger. Jag håller på stressa sönder. Hinner varken med bloggen eller någon annan slags fritid. Hockey i morgon. Fest på fredag.
Uppdaterat bloggen med tidshistoriens sämsta inlägg, check.


Lillebror

2011-10-09 @ 16:34:00


Lite tidigt?

2011-10-09 @ 13:07:09
Fick panik idag då jag såg på tv och dom helt plötsligt började prata om julpynt och julklappar. Vart är världen påväg liksom?? vi har knappt kommit in i oktober och redan ska det börja tjatas om julpynt och allt sånt där.
Vi kommer ju vara less på julen innan den ens hunnit börja!
I december kan dom få tjata hur mycket dom vill, men i oktober? Nej tack!


Söndag

2011-10-09 @ 11:20:45
Lite glest med uppdatering i helgen men har verkligen inte haft lust.
Gårkvällen blev, på grund av ändrade planer.., väldigt lugn då den spenderades med Maja och Pontus. Idag väntar jobb mellan 14.30-22.00.

Bild från i fredags


Fredag

2011-10-07 @ 16:58:22
Äntligen har den här galet jobbiga veckan tagit slut och nu väntar en grym helg!
Ska när som helst börja packa ihop allt inför kvällen och sen bär det iväg till Marika för att fira hon och Moa som äntligen fyllt 17. Kommer bli huuur kul som helst!


Onsdag

2011-10-05 @ 21:09:15
Sådär onsdagstrött som bara samhällselever kan vara så lyckades jag ju med ett sånt där superklantigt misstag som bara jag kan göra. Jag slog av mobilen och kom sen på att jag har ny pin-kod som jag inte har en aning om vad den är. det var bara att hoppa upp på cykeln och trampa hem med en marika på pakethållaren och två feta träningsväskor. Lyckligtvis hittade jag pin-koden och allt var frid och fröjd igen.

Tur att jag hade Moa med mig på studiebesöken/föreläsningen så jag hade någon jag kunde himla med ögonen åt och viska kommentarer om föreläsarens störda åsikter och nog fick sig lilla Moa ett gott skratt då jag stannade upp och bara stirrade rakt ut och sen kom med nyheten om pin-koden.
Sen har dagen flytit på och jag har bara flytit med. Inga konstigheter alls! Nu ska jag och min bror fly upp i hans rum och se film medans mamma har jobbfest här nere med en massa tjatter-kärringar som jag och fille så fint uttryckte det! Kvalitetstid med lillebror är ju aldrig fel!

 


Tisdag

2011-10-04 @ 17:10:04
den har dagen har passerat i ett väldigt långsamt tempo. Bara för att jag och Marika såg så trötta ut på svenskalektionen så fick vi sluta tidigare för att gå och äta. Då kan ni ju tänka er ungefär hur vi såg ut...var nog ingen vacker syn hehe
Har bakat kladdkakor till ikväll då det ska firas födelsedagar här hemma. Pappa och Filip ska nu få ännu mer paket och jag kommer sitta och sukta efter att också få öppna paket. Det är nog nått av det roligaste som finns, även om jag måste erkänna att jag alltid vet vad som är i innan jag ens öppnat. (Hon med extremt kontrollbehov gör naturligtvis allt som står i hennes lag för att lista ut det. Kvitton, sms, viskade telefonsamtal och jag kan lova att hon är där och lyssnar/läser)
har lite panik över att det bara är tisdag och jag är redan så trött och less att det inte hade gjort något ifall det redan varit torsdag!

Foto: Jag eller Linnea minns inte hehe


Måndag

2011-10-03 @ 11:16:00
Nu kan jag avslöja vad min och Signes lilla hemlis var. Vi ställde oss nämligen och bakade två sorters cupcakes åt vår käre vän marika.
Sen for vi och våldgästade moa, bokstavligen då ingen i familjen var hemma utan vi tog extranyckeln och kände oss som hemma då vi rotade runt i skåp och lådor. När Moa slutligen anlände så gjorde vi oss fina i Signes hemmagjorda partyhattar och sen vandrade vi genom Skelleftehamn hem till Marika.
Och nog blev det surprise nog! Hon öppnade dörren i sovtröja och en plastpåse över huvudet. Succé säger jag bara!
Var så himla kul att se att hon blev så glad!


"Vad är mellan sockerkakorna? Viktor Holmqvist!"

2011-10-03 @ 09:45:44
Sitter just nu på ekonomin och gör ingenting. Vårt lilla projekt är klart, det vill säga vårt egna företag Cookies som ska redovisas i eftermiddag.
Vår grupp är klara så vad sysselsätter vi oss med? Vi glider runt på våra datastolar runt hela datasalen och stör våra arbetande vänner. Mycket trevligt!

I afton/ ikväll väntar jobb till ca 20.00 och sen är det fortsatt skrivande på min hemskt braiga bokredovisning.

Diskussionen i datasalen låter ungefär såhär just nu:

"ska du supa i helgen?"
"nej jag ska festa"
"vad är skillnaden?"
"om man super går man in för att bli full, om man festar vill man bara ha kul"

Väldigt djup och meningsfull diskussion alltså!

Akrivet bjuder som vanligt på hemskt vackra bilder!


17 år!

2011-10-03 @ 09:11:57

Nu är det såhär att den här superfina bruttan fyllde 17 år igår! Stort grattis till dig gumman!♥


heeemliiis

2011-10-02 @ 16:34:28


Nu är bruden ovan på väg hit för att förbereda lite hemlisar. Avslöjar senare vad detta mystiska kan vara!
Uppdatering av bokredovisning: Nej, den är inte klar och nej det blir nog inget mästerverk..

Söndag

2011-10-02 @ 15:14:40

Har gett mig på att skriva en bokredovisning på en bok jag inte ens läst. Väldigt troligt att den kommer bli ett mästerverk!


Sick and tired of being sick and tired

2011-10-01 @ 18:38:31

Några smakprov från dagens fotografering. Var otroligt härligt ute så vi klagade inte alls!
Har även hunnit med en sväng förbi Robia där några centimenter från mitt hår försvann.
Nu inväntar vi middagen och efter hockeyn drar jag mig ut på kvällens trevligheter.

Lördag

2011-10-01 @ 13:14:14
Sitter nu hos Maja och chillar. Inväntar Linnea och sen ska vi ut i det fina vädret och fota. Blir kung!