Fredag

2011-09-30 @ 19:11:14
nu var det ett tag sen det uppdaterades här, men jag har varken haft tid eller ork. Tema-dag i regnet, massor med plugg och träning har upptagit dom senaste dagarna. Idag blev det presentjakt på stan med Moa och Marika, då båda fyller år snart. Marika lyckades även med bravaden att slarva bort sin plånbok som sedan hittades på Åhléns. Mycket bra gjort! Ikväll har vi firat grabbarna i huset som blir ett år äldre. Eller ursäkta, pappa fyller återigen 25, vilket han fyllt dom senaste tio åren... Alltså vad har hänt med blogg.se??? Varför går det inte ladda upp bilder??

Onsdag

2011-09-28 @ 22:45:23

Absolut händelselös dag i dag!
Annat blir det i morgon då tema-dag står på schemat. Första hjälpen,tältuppsättning, föreläsningar är vad som väntar. Att det ska regna just då vi ska vara ute kändes dock lite onödigt...


I brist på annars slänger jag in en bild på en rätt fin brud!


Tisdag

2011-09-27 @ 14:33:52
Har krigat mig igenom den här dagen och det gick ändå hyfsat bra måste jag säga.
Men då väckaren ringde kvart i fem och det fortfarande var kolsvart ute så var det ju inte direkt så att jag hoppade upp ur sängen. Skulle nog säga mer att jag var som en zombie fram tills första kaffekoppen.
Engelskaprovet är nu avklarat och skulle tippa på högre betyg än ig i alla fall, och det nöjer jag mig med!
Ska ta igen lite sömn nu innan det är dags för träning och senare lite hockeytittande.

saknar dig!


Mamma: Det är ju onödigt om du dör

2011-09-26 @ 19:29:02
Nu har jag betat av ett antal punkter på min to-do list så nu återstår bara naglar och lite engelskaplugg. Dock strök jag träningen och hjälpte pappa att måla ute i garaget i stället, men det är ju lite träning det med. I alla fall om man heter lisa melander och tycker det är tungt att lyfta en hink med målarfärg!
Det blir en tidigt kväll i kväll för i morgon är det uppstigning 04.45 för jobb innan skolan. Hur jag ska orka det? Jag vet faktiskt inte!

Absolut sämst bild, men med min bror bakom kameran kan man inte vänta sig annat!


Måndag

2011-09-26 @ 12:16:36

Idag fick skolan bli bortprioriterat då jag gjort min to-do list och insåg att om jag ska ha en ärlig chans att hinna allt så får en pluggdag hemma bli lösningen.
Hoppas ni har överseende med dom otroligt fina små bilderna som jag så sött ritade dit igårkväll då jag inte kunde sova! Har ärligt talat ingen bortförklaring till varför dom blev så otroligt fina, jag är bara bäst på rita helt enkelt..

Söndag

2011-09-25 @ 12:40:08

Blev en mycket trevlig kväll hos familjen Eriksson igår! Supergod middag, hockey som slutade med vinst och till sist ett par timmar sing star. Hade glömt bort hur kul det faktiskt är!
Idag väntar jobb från 13.00 till i kväll någon gång. Kändes väl inte jättetaggat just för tillfället.

Lördag

2011-09-24 @ 16:25:46

 

Jobb, ev sväng på stan för inhandling av presenter och en fika på waynes har hunnits med idag och nu borde jag egentligen ta och göra mig klar för snart rullar jag iväg mot skelleftehamn där middag och hockey väntar hos Moa.

 

Just nu: Mamma sitter och visar pappa hur man spelar angry birds. Pappa: Men jag skiter väl i hur arga fåglarna är?!!


Fredag

2011-09-23 @ 15:07:49
Yeeeey it´s friday, friday!
Inleder helgen med lite träning och sen är det en kväll på stan som gäller innan jobb väntar hela helgen.Men med tanke på förra helgens intag av alkohol så kan nog en lugn helg vara rätt skönt.
Ska snart gå upp och väcka miss sleeping beauty, aka Marika, som har somnat så sött i min säng.


OM du är bra!!

2011-09-22 @ 22:07:29
Du är så fantastiskt duktig!♥

Torsdag

2011-09-22 @ 17:16:28
Har överlevt drygaste dagen ever så nu är det bara en lugn fredag kvar innan det är helg!
Ikväll har jag bestämt mig för att verkligen lägga allt skolarbete åt sidan och dra iväg på yoga istället. Är så fruktansvärt less på allt vad plugg och skola heter just nu!!
Dagens lilla guldkorn var, hör och häpna, spanskan då vi klippte ut vår príncipe azul, det vill säga vår drömprins. Och nog blev han fager alltid!

Dock är han inte riktigt klar än, så fortsättning följer..

Onsdag

2011-09-21 @ 15:50:23
Kom hem från skolan alldeles sjöblöt efter att först varit tvungen att stå ute i en evighet på grund av brandövning och sen en cykeltur hem. Kröp därför ner under en filt och såg lite oth.
Borde ta tag i engelskaläxan nu men jag känner mig noll taggad på det, så jag skjuter upp det lite till som vanligt!

Måndag

2011-09-19 @ 17:05:44
Skulle planera in jobbdagar och anteckna läxor idag men till min förfäran så hade jag glömt min kalender hemma och fick alldeles panik och kunde inte tänka klart. Vad är det för vecka? Skulle jag jobba i helgen? Eller var det nästa helg? Var det nu på måndag jag skulle vara ledig? När var nu engelskaprovet?
Hon med så bra minne har nu förvandlats till en kalenderslav som inte går en meter utan denna. Är det braiga vuxenpoäng eller bara ett tecken på att jag blir äldre och får sämre minne? Jag menar, jag är ju trots allt 17..hehe


Söndagsmys

2011-09-18 @ 20:34:05

Har lyckats slita mig upp ur sängen och börjar så smått bli människa igen. Gick en liten promenad som avslutades med en sväng förbi hemmakväll för att inhandla kvällens nödvändigheter.


Söndag

2011-09-18 @ 17:33:26
Helgens trevligheter har nu satt sina spår. Vaknade i morse och insåg att jag har absolut mått bättre. For hem, somnade om och sov till fyra vilket verkligen behövdes.
Istället för ett megalångt inlägg som beskriver min helg så låter jag bilderna tala istället.




Dom tre Lisorna






lördagen startade med en ordentlig frukost






Fredag

2011-09-16 @ 14:06:23
Är nu hemma och ska börja städa och fixa lite innan Signe och Moa kommer hit. Har verkligen en toppenhelg framför mig!

Fredag: miniförfest här sedan paaarty hos Emelie.
Lördag: Hockey med Moa, Marika och Lisa. På kvällen väntar middag och fest!
Söndag: Antar att helgens roligheter kommer att ha satt sina spår så sängen kommer nog vara min bästa vän ett bra tag. Sen blir det ut och övningsköra en sväg innan det är dags för träning.

Livet känns såhär just nu:


Onsdag

2011-09-14 @ 15:56:29

Onsdag idag, vilket betyder ännu närmare helg! Är så grymt taggad!!

Och idag ska jag släpa mig på 360 för första gången på två veckor. Träningsvärken kommer komma som ett brev på posten, men det är det värt!

Deltog i minnesstunden på skolan idag för Robert som har gått bort i cancer. Livet är så orättvist ibland. En så ung männniska som har hela livet framför sig rycks plötsligt bort och kvar blir bara ett enormt tomrum. Kan inte föreställa mig sorgen som hans familj och vänner känner just nu. En förälder ska inte behöva gå på sitt barns begravning. Det är bara inte så det ska vara.

Allas tankar går till hans familj. Vila i frid.


När ska du fatta??

2011-09-13 @ 22:36:39
blev en mycket trevlig kväll hos systern min. middag, tvtittande, prat och en liten lektion i hur man laddar hem appar. min syster har nu äntligen uppdaterat sig lite och skaffat sig en android mobil, så jag fick lära henne ett och annat, så nu sitter hon nog och spelar angry bird eller fruit ninja hehe.

har även genomlidit inte mindre än två cykelturer i ösregn och efter att ha trampat upp för världens längsta uppförsbacke så kom jag in sjöblöt hos min syster och klampade in med mina skitiga skor på hennes nystädade golv. insåg misstaget och slet fram Waynes påsen ur väskan och hoppades att hon skulle förlåta mitt lilla misstag.

Ska nu ta och söka mig mot sängen. Måste bara få säga hur otroligt mysigt det är att sova med öppet fönster då det regnar. Ljudet av regn och lite kallt i rummet, så drar man bara en filt över sig och somnar. Huuur mysigt som helst.



Tisdag

2011-09-13 @ 15:21:33

Är hem en snabbis för att hämta lite grejer osv och sen cyklar jag in på stan en sväng och möter upp Maja. Galet längesen jag träffade flickan!! Trampar sedan vidare till syster där jag tiggde till mig middag i afton hehe..


Vanlig dag på jobbet..


Måndag

2011-09-12 @ 21:08:23
Idag har jag verkligen sprungit benen av mig! Först skola till 15.40>jobb till 20.00>Hämta ut ett paket, som innehöll dom supersnygga skorna från skopunkten>ICA för att köpa hårfärg>hem och färga håret>Krascha i soffan och se hollywoodfruar innan jag dyker i säng!


Söndag

2011-09-11 @ 12:17:58
Blev som ni såg en riktig myskväll igår. Dock blev det att skalla kudden tidigt då det var upp och hoppa i morse också. Ska snart rulla iväg på andra passet för idag men det känns helt okej. Går runt med ett sånt där fånigt leende på läpparna idag. Att jag inte har någon aning om varför spelar inte så stor roll faktiskt!

Att vi har en låång skolvecka framför oss känns inte heller så jobbigt då helgen kommer bli legendarisk.


Tillståndet vi eftersträvar till helgen va??


Lördag

2011-09-10 @ 19:33:07
Sitter nu hos Moa i Skellefteham och bara snackar skit. en sväng till ica för att inhandla lite godsaker har hunnits med och nu inväntar vi Marika som är seg som vanligt..
Har jobbat på förmiddagen och det var lite tungt att stiga upp i morse om säger så, då jag inte kom i säng förrän vid halv 2 eftersom jag hade finbesök av Malin, Tim och Jesper. Såg en skräckis och nog var vissa i sällskapet lite rädda nog..nämner inga namn.
Kvällens föda

Torsdag

2011-09-08 @ 17:03:17

Galet dryg dag idag. Var lite sugen på att fara hem där ett tag men lyckades kämpa mig igenom hela dagen.

Ska ta och blåsa håret sen sticker jag iväg till Marika och ser hockeyn med hon och Moa. Blir nog toppen!


Tisdag

2011-09-07 @ 18:39:14
Har lyckats släpa mig till skolan i dag och överlevde hela dagen till och med.
Ikväll ska jag återigen ta tag i allt plugg (för er som inte förstår bättre så har jag inte gjort de dom andra gångerna jag sagt att jag ska göra det).

Fick mig även en trevlig överraskning i postlådan då jag kom hem, en värdecheck på scorett på 100:-





You don´t deserve my attention

2011-09-06 @ 19:37:04
Att vara sjukt uttråkad och samtidigt sitta framför datorn är inte speciellt hälsosamt för plånboken inte. Klickade hem ett par skor och blev därmed ett par hundralappar fattigare. Men å andra sidan ett par riktigt snygga skor rikare!



Tisdag

2011-09-06 @ 09:18:33

Upptäckte att häften av instruktionerna till müslin försvann, men det är åtgärdat nu!

Är fortfarande sjuk och gårkvällen spenderades orörlig i soffan med nästan 40 graders feber. Bästa vännen just då var en kopp varm nyponsoppa, för jag tror ärligt talat att jag aldrig fysit så mycket som jag gjorde igår. Men idag verkar febern vara borta, så tänkte försöka fixa till mitt inte så fagra ansikte och släpa mig till skolan för skolfoto. Känns som ett mission impossible...




Haha, fy fan alltså. Inte vackert någonstans


Måndag

2011-09-05 @ 18:14:58
Med en näsa som rinner, en hals som svider och ett huvud som värker så har jag spenderat denna dag hemma i soffan. Som tur var så kom Marika och underhöll mig ett tag, även om jag kanske inte var så bra sällskap då jag sprang och snytte mig en gång i minuten.
Som det känns nu kommer jag nog vara hemma även i morgon, vilket kommer få rastlösa lilla Lisa att klättra på väggarna av tristess!

Det enda jag åstadkommit för världen idag var att jag satt upp min väggtext som legat och samlat damm i några veckor. Dock fick jag lite hjälp av min mor då jag bad henne sätta upp större delen, då min ursäkt var att jag är sjuk och ska därför ligga i sängen.

Ska nu göra ännu en kraftansträngning och renskriva svenskauppsatsen (och ja Marika, jag kommer alltid att kladdskriva mina uppsatser!)


supergod müsli

2011-09-04 @ 21:03:30

Försöker bli av med mitt mackberoende så därför har jag gjort en müsli att äta till frukost i stället och den är verkligen hur god som helst. Mycket godare än den färdiga man köper!



Söndag

2011-09-04 @ 16:12:53
Hemkommen från en rätt tråkig helg i fjällen. Halvdåligt väder nästan hela tiden och absolut inget att göra! Att jag sen har dragit på mig en förkylning var väl inget plus heller.

Ska lägga mig och se några efterlängtade avsnitt av oth och förhoppningsvis ta tag i allt plugg..senare!






be smart, but never show it to anyone

2011-09-03 @ 01:13:00


Torsdag

2011-09-01 @ 20:44:52

jobbigaste dagen på veckan är utan tvekan torsdag! Skola mellan 8.30-16.00 och den underbara skoldagen avslutas med 75 minuters spanska. Vi är inga högpresterande elever den lektionen om jag säger så.

Hade verkligen gått och längtat i smyg hela dagen efter att få gå in på Telia idag och köpa en ny mobil, men eftersom mitt abonnenmang går ut den 9:onde så får jag vackert vänta lite till.

Morgondagens skoldag blir dock kort för mig. Slutar redan klockan 10 och sen drar vi iväg till fjällen över helgen. Blir nog bra!