I let the bad ones in and the good ones go

2011-01-31 @ 22:40:55


Kvällen har innehållit träning, hockey och plugg. Eller okej, jag skulle överdriva om jag sa att jag hade pluggat ikväll. Jag tejpade ihop ett papper, fick utbrott för att det blev snett, slängde boken i golvet, gick och satte mig vid datorn. Så nej jag har nog inte pluggat ikväll.

Just nu har jag och mathilda en sån där otroligt social konversation som bara vi kan ha. Jag försöker övertala henne till en gemensam skolkardag, men pluggis som hon är så skuttar hon glatt iväg till skolan istället. Tap.

Nej nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och läsa en tidning som min söta mamma överraskande köpte till mig. Eller jag mer eller mindre tvingade henne att köpa en.


arkivet bjuder som alltid på mycket vackra bilder.


jag vet att du vet att jag vet

2011-01-31 @ 16:22:00
Visste du...

att jag vill: gå ut skolan och bli rik?
att min senaste kyss: gav jag bort i onyktert tillstånd?
att jag pratar: väldigt fort och mycket?
att jag inte gillar: folk som döljer sanningen genom att ljuga?
att min första riktiga kyss: var så sent som i 8an?
att jag avskyr när folk snackar: om sig själva hela tiden?
att kärlek är: livsviktigt? tänk om vi inte skulle få uppleva kärlek. vad tråkigt allt skulle bli
att jag gillar: att städa ibland?
att sist jag grät var: på grund av att någon inte höll vad den lovat? Hade PMS, gråter vanligtvis inte över sånt.
att min mobiltelefon är: snart klassad som stenålder och att jag borde köpa en ny?
att när jag vaknar på morgonen: borrar jag alltid ner huvudet i kudden innan jag stiger upp?
att innan jag går och lägger mig: blir jag alltid lika irriterad över att mitt headset glappar?
att idag så är jag: som vanligt väldigt trött?
att just nu tänker jag på: att jag har sockerdricka i mitt högra ben?
att i natt ska jag: sova hela natten?
att imorgon kommer jag: äntligen få träffa Evelina för en kostrådgivning?
att jag hoppas: att det här året blir bättre än det förra?
att just nu vill jag verkligen: att snön försvinner och det blir sommar?

måndag

2011-01-31 @ 11:05:28
Sitter nu på skolan och jobbar med befolkningsstatistik. Kunde ju tillbringa morgon på bättre sätt om jag säger så...

Skolan har ju till vår glädje köpt in nya datorer, den här gången med webbcam, så hädanefter kan ni ju vänta er många snygga bilder från vår underbara tid på skolan.


Do blondes have more fun?

2011-01-30 @ 18:26:57


Kollade igenom johannas alla bilder och det måste erkännas att jag faktiskt saknar mitt blonda hår ibland!


30 januari

2011-01-30 @ 17:13:41
Sitter just nu i Johannas meeeegastora säng. Åh, I love it.
Passar även på att spana in hennes supersnygga rumpa som är vänd mot mig medans hon står och gör sig klar för lagkväll med...fotbollen? Jaja, vem bryr sig, inte jag i alla fall hehe..

Gissar att mi padre snart kommer inklampandes och ska hämta mig. Funderar på om jag ska orka träna eller plugga efter middagen. Träning kändes roligare, men plugg kändes nödvändigt. Mest troligt kommer vara att jag inte gör något av det, utan istället går upp till maja och sitter där och snackar massa skit!

ciao!!!


söndag

2011-01-30 @ 12:03:47
gooood morgon!
Faktiskt är det en god morgon, vaknade med ett humör som var på topp. Dock sjönk det humöret en aning då jag gick till spegeln för att se hur mitt gigantiska munsår såg ut. det hade tydligen bestämt sig för att bli ännu större under natten så nu fångar det all uppmärksamhet i mitt ansikte. Och även ett par oinbjudna finnar har tagit plats på min haka, så min hy är ungefär lika jämn som en tonårings humör mitt i puberteten.

så då fick jag ta och leta reda på min foundation som jag inte använt på år och dar och dra på mig ett tjockt lager.
Hehe och här är jag igen, tidsoptimisten. Har absolut inte tid med det här!


mot denna brutta!

vad glor ni på?

2011-01-29 @ 19:31:46

The next time you say "forever" i´ll punch you in the face

2011-01-29 @ 17:50:49



Är nu fixad och klar för kvällens trevligheter som börjar med middag uppe på Industrivägen hos Maja, där vi ska fira henens syster som fyllt tonåring.

Och nuuuu blev det bloggtorka känner jag.


lördag

2011-01-29 @ 13:10:00

röklukten från gårdagens grillning sitter fortfarande kvar i håret och det luktar inte mumma kan jag lova! Men trevligt var det i alla fall. Såg ni tre brudar vandra genom stan igår klädda som om vi skulle ut i 30 graders kyla så var det troligtvis vi.

Nu borde jag egentligen få tummen ur och städa mitt rum eftersom golvet återigen blivit en krigszon för mina kläder. Men äh, jag tar det sen!


du kan få mig hur lätt som helst

2011-01-28 @ 18:36:24
Blev en otroligt trevlig dag på stan! fika på waynes och 700 kronor fattigare, men vad gör det? Blev överlycklig då jag såg att min sport-bh som jag älskar mer än allt annat fanns i rosa, och dessutom på rea! Så den+ lite andra kläder fick följa med hem.

Ska nu ta och leta fram ett par täckbyxor för att sedan dra mig vidare mot Mathilda för eventuell grillning. Blir nog mys!

just the way you are

2011-01-28 @ 12:11:37





fredag

2011-01-28 @ 11:37:44

Alltså det är något med mig och passa tider. Har jag en tid att passa så blir jag tidsoptimist och tror att jag har huuur mycket tid på mig som helst och får panikfixa mig dom sista 10 minuterna. Men har jag däremot ingen tid att passa och kan ta det lugnt, ja då blir jag jättestressad och gör mig klar flera timmar i förväg.

Idag är jag tidsoptimist. Ida kommer nog ramla in här när som helst och här sitter jag osminkar och morgonfrillan står åt alla håll. Men ida har varit med förut så hon kan det här med att sysselsätta sig själv medans jag gör mig klar.

Kikade in på mitt konto för att se hur mycket pengar jag har att spendera idag och för en gångs skull loggade jag ut med ett leende på läpparna. Så idag blir det shopping!


sommar


torsdag

2011-01-27 @ 21:55:35

Nu äntligen är den här veckan slut. Känns som ett under att jag har överlevt den. Humöret har slickat botten mest hela tiden, så jag ber om ursäkt till mina söta klasskamrater att ni fått dras med mitt emo-humör. Men det är historia nu, laddar istället för en fullbokad helg.

Fredag: stan med Ida och kvällen spenderas med Matte..hehe. Det blir middag på någon av stadens många restauranger. Med så stort utbud blir det svårt att välja. Max eller Frasses liksom? Svårt

Lördag: En snabb löprunda på morgon hade jag tänkt, men kan hända att jag sover bort dagen också. Mycket troligt.
Men på kvällen ska jag i alla fall träffa Moa och Marika för lite lördagsmys, kommer bli toppen!!

Söndag: Ska ta igen lite egen-tid med Hööken, blir kanske lite fotografering om vädret tillåter det. Om inte hittar vi säkert på något annat, med den bruttan har man ju sällan tråkigt.
Helgen avslutas traditionsenligt med Solsidan hos Maja.

Så ser mina planer ut och jag tror det kommer bli superbra.
Det måste bli bra. Jag behöver få slippa tänka ett tag


fucking nightmare

2011-01-25 @ 18:45:00
Sitter på skolan och är sur för att jag bara har äcklilga godisar kvar och inget att göra. väntar bara att få fara hem och sova, eftersom jag inte fick speciellt mycket sömn föregående natt.

Tror ärligt talat vi aldrig haft såhär tråkigt på skolan. Till och med historiaprov är kul om man jämför.
Vi fick inte ens en självlysande penna. Alla andra får men inte vi och vi ville verkligen ha en...

Tror faktiskt jag avslutar inlägget här för fortsätter jag kommer allt bara spåra ur och det är inte så kul alltid.
Men varsågod anneli nu fick du ditt inlägg

öppet hus

2011-01-25 @ 17:11:00

Öppet hus för 95orna ikväll då.
tänk att 95-pluttarna ska börja gymnasiet. Galet.
Tycker synd om dom stackars förlorade själar som tagit sig hit en tisdagkväll bara för att vara med oss några timmar. Förhoppningsvis inser dom att samhälls är lika med att vara död i tre år och förmodligen väljer något som ger lite mer livsglädje.

Men vid närmare eftertanke så är det ganska värt att vara på skolan, för då kan vi ju inte göra annat än plugga, så vi ska väl försöka ta vara på tiden och göra något vettigt.



min lilla solstråle


jag har fuckat upp igen, jag har ingen kontroll

2011-01-25 @ 03:25:00

Varför varför varför VARFÖR är jag fortfarande vaken?????????

Orkar inte att det ska vara såhär varje natt!! John Blund besöker visst alla andra utom mig. Mig besöker han gärna där kring 9-10 på förmiddagen då vi har någon viktig lektion. Då skallar jag bänken och tar en powernap.

Hade tänk att ni skulle få en bild på mig nu, men efter att ha sett mig själv i spegeln, halv fyra på morgonen, tröttare än vad som är möjligt och med två stora påsar under ögonen insåg jag att det inte var någon syn för gudarna, så jag tror jag besparar er den upplevelsen.

Om jag vet att jag kommer vara trött i morgon? Oja, väl medveten om detta släcker jag nu lampan och ska göra mina meditationer, andas in "1 2 3" andas ut "1 2 3" andas in 


måndag

2011-01-24 @ 21:46:09
Blev lite inspirerad av Marika som körde på lite "jag vill/jag vill inte". Tänkte vara lite wannabe min söta vän och berätta för er vad jag vill och inte vill

jag vill inte gå skola i 11 och en halv timme i morgon, jag vill inte plugga till historiaprovet, jag vill inte vara fattig, jag vill inte fara på sjukhuset på onsdag, jag vill inte sakna något jag vet aldrig kommer tillbaka, jag vill inte vara negativ.

Jag vill ha galet med pengar, jag vill fylla min garderob med nya kläder, jag vill ha helg, jag vill vara brun, jag vill ha massage av maja, jag vill träna, jag vill åka till fjällen, jag vill att allt blir som förut, jag vill spola tillbaka tiden, jag vill säga förlåt, jag vill skratta tillsammans med dig, jag vill vara glad.




have a nice day

2011-01-23 @ 15:05:14


lördag

2011-01-22 @ 15:22:02

Kom nyss hem från Yttervik där jag spenderat natten tillsammas med mina småflickor. Lika mysigt som vanligt och som en perfekt avslutning blev det lite skoterkörning. Känner redan hur jag längtar till sportlovet, dock är det alldeles för länge kvar, men då bär det i alla fall iväg till fjällen för några underbara dagar där uppe.





älska mig mest när jag förtjänar det som minst

2011-01-19 @ 21:34:14

Nu mina vänner hade jag tänkt att ni skulle få se the real me.
Saken är den att jag, efter varje måltid, sväller upp. Det ser ut som att jag är i sjunde månaden och har jag på mig ringar kan jag titta i stjärnorna efter en möjlighet att få av mig dom. Detta hallelujah-moment håller i sig i ungefär en timme, och under den timmen vill jag helst inte träffa någon annan levande varelse för fulare och äckligare än så här kan man väl knappast bli?

  
före måltid                                      efter måltid


onsdag

2011-01-19 @ 16:42:54
Bara för att jag är på mitt deppigaste humör ever så får bloggen lida. kanske för att den klagar minst. Men läsarstatistiken kör på "in your face"-stilen eftersom den sjunker ganska snabbt.

Snabb uppdatering vad som händer just nu då: panikpluggar till historiaprovet som tydligen var nu på fredag och inte nästa fredag som jag trodde. dubbelt engelskaförhör på fredag eftersom jag har läkartid i morgon på engelskalektionen, 17 helt okända spanskaglosor till i morgon och jag har inte lärt mig ett enda ord än.
Som grädde på moset hade jag tänkt hinna springa till Mathilda med lite papper eftersom hon är sjuk och även ett dubbelt träningspass står på schemat så vad jag gör framför datorn kan man ju fråga sig.

Någon som vill byta? Nej, tänkte väl det.


tur att jag har fina classmates som håller mitt humör uppe

tonight

2011-01-17 @ 22:45:40




We♥it

 


måndag

2011-01-17 @ 14:51:02
Var det något som gick min väg idag? tror inte det.
Var negativ redan när jag vaknade och det fortsatte hela skoldagen så när det var dags för skidor bestämde jag att jag skulle vara positiv och göra mitt bästa. Men vad händer när vi kommer fram till spåret och jag ska ta på mig skidorna. jo men såklart passar inte pjäxorna med bindingen på skidorna. Kände att om det mot förmodan finns en gud så var han emot mig idag.

Kvällen kommer, som vanligt, bestå av träning och plugg.
Vet inte hur mycket jag kommer uppdater, känner mig less på allt och alla just nu.

Kommentera tidigare inlägg!!

viktigt!!

2011-01-16 @ 22:03:27
Ber om ursäkt för föregånde inlägg, men jag var så otroligt less på livet och dess motgångar! Så jag tog mitt pick och pack och drog på 360 för att få ur mig lite ilska. Det resulterade i en springtur på 5.6 km. Inte illa för att vara tredje gången på två år som jag springer.
Okej, ni tycker säkert jag är tapet nummer 1 som berömmer mig själv för det här, men eftersom ni vägrar kommentera och berömma mig så får jag ju göra det bästa av situationen och ta saken i egna händer. Visst? Eller så börjar ni kommentera mer.

Skulle faktiskt vara kul att veta vilka ni är som läser min blogg, hur ni hittade hit och framför allt varför ni läser den. För att ni är så intresserade av mitt så otroligt spännande liv kanske? eller för att ni vill ha något att skratta åt då jag lägger upp skabbiga webcam bilder? Så skriv en liten kommentar och gör mig glad. Snällaaaaa söta rara!!


Snyggare får man ju leta efter.

Elvis har tröttnar på köttbullarna.

2011-01-16 @ 15:03:00

"Elvis tågluffar. Det är första dagen. Han är nervös. Han är utomlands för första gången. Han kan inte egnelska. Han kan danska."

Vad går vi i? lågstadiet eller? Just den här texten fick mig faktiskt att fundera. Nog för att vi ska göra om den och få den mer "levande" men ändå, nog tycker jag den var i sämsta laget alltså.
åååh är så less orkar inte. bajsbajsbajs. moget aa jag vet.



Ska fortsätta skriva om lilla söta Elvis och riktigt känna hur jag älskar detta..

söndag

2011-01-16 @ 12:15:45
Fick mig ett riktigt otrevligt uppvaknande i morse. Klev upp och som vanligt tittade jag mig i spegeln, vilket idag var en hemsk syn. Såg att det flyttat in en massa ovälkomna gäster i mitt ansikte, även kallat finnar. Inte så att jag hoppade av lycka kanske..

Dagen ser ut som följande:

-Skiva klart svenskan
-träna
-Äta wok n roll!!
-hårinpackning, plocka ögonbrynen, fixa naglarna  
 och raka benen, just nu skulle jag kunna göra dreads på benen...
-Se Solsidan med maja


besviken

2011-01-15 @ 23:13:00
Måste säga att Tomorrow when the war began var en besvikelse. Hade väl för höga förhoppningar kanske, men det bara måste komma en tvåa, annars blir jag väldigt förvånad! Eftersom jag, nörd som jag är, läst alla böcker innan så var det precis som med alla andra böcker som blivit film. Det vill säga att böckerna var bättre.
Var tusen händelser som jag saknade i filmen, så kommer det inte en två vet jag inte vad jag gör!



no end and no beginning

2011-01-15 @ 22:16:59

blev precis dumpad av mina vänner, så tråkig är jag. Nej skämt åsido, lantisar som dom är har dom busstider att passa. Men en trevlig kväll med middag och film hann vi med i alla fall, och planerna för nästa helg blev spikade, vi ska gå på hockey! första gången på evigheter!! längtar galet mycket.

Ska nu kriga mig dom få metrarna det är till Anja för en spontanträff med hon och Jenny. Utetemp just nu: -28
Fy fan för norrland 


lördag

2011-01-15 @ 14:15:27
Herrgud säger jag bara, var det sådär det kändes att sova på riktigt? Somnade vid halv tolv och vaknade idag halv ett. Så efter 13 timmars sömn bör jag ju ha lite mer ork än vad jag hade igår.

Ska slösa lite av min energi på att städa upp efter tredje världskriget som tyckts ha ägt rum i mitt rum. Förstår inte varför jag har en garderob egentligen, eftersom alla kläderna verkar trivas mycket bättre på mitt golv...

let´s dance

2011-01-14 @ 22:27:58
Hade hoppats på att somna tidigt ikväll, men måste ju nästan se vem som åker ut ur let´s dance först. Måste erkännas att jag tycker det är ganska bra, jag och mathilda diskuterade det på hemvägen idag, om att det är kul att se på alla fina klänningar och se alla dansa. Kände hur det började klia i dansbenen, vart riktigt sugen på att dansa faktiskt. Har inte tagit ett seriöst danssteg på flera år.

Mamma har nu drogat mig med en allergitablett i hopp om att jag ska få somna tidigt och ta igen lite välbehövlig sömn.



God natt vänner och ovänner!

fredag

2011-01-14 @ 18:38:21
yeeeey, världens bästa dag idag. inte
yeeeey, har varit så pigg hela dagen. inte

med ungefär 3 timmars sömn i bagaget så har humöret slickat botten idag. Sov hela engelskan och fick meningslösa skratt/gråtattacker. Nog för att trött är mitt mellannamn, men nu börjar det faktiskt gå mig på nerverna att jämt vara trött!!


Efter den underbara skoldagen lyckades jag ta mig hem och det första jag gör är att somna direkt innanför dörren. Blev hur som helst en gosig powernap innan det var dags att släpa mig på 360 för ett corepass. Fick verkligen plocka fram tjurskallen för att orka mig igenom det. Körde lite metalt pepp-talk mellan armhävningarna, "subwaymacka" armhävning "subwaykaka" armhävning "sova" armhävning.

Så efter passet gick jag och Mathilda raka vägen till subway för att äta våran efterlängtade middag! Kan säga att det var en perfekt avslutning på den här urusla dagen. För ikväll kommer jag inte att röra mig många meter!


ser vi några likheter?

kloka bin suger inte ur vissna blommor

2011-01-13 @ 22:53:01

Känner jag doften av wok n roll middag i morgon kanske? Om bara mathildas sug efter kycklingwok håller i sig tills i morgon så är det nog ganska troligt att det blir en riktigt go middag!


Håller tummarna!!
och ursäkta den otroligt vackra bilden..


OCH mathilda har kört sin iPhone i tvättmaskinen.

torsdag

2011-01-13 @ 19:26:53
äntligen hemma efter en lååång men rätt så bra dag. Skolan var väl ingen höjdare kanske då jag var så trött att jag somnade sittandes på historian. Inte okej!
Efter skolan blev det att springa till bussen för att åka in till stan och möta upp finaste moa för en pratstund på Waynes. Tror att vi satt närmare två timmar och pratade och det var hur trevligt som helst!
Sen blev det även en stund på gymmet för mig, har ju börjat springa och det går fortfarande jättebra så jag lär nog spendera en hel del tid på löpbandet inför beach 2011!!

Nu har jag och pappa parkerat oss framför hockeyn, aik leder med 2-0 så humöret är på topp än så länge. Men det kan ju fort ändras!


great

2011-01-12 @ 22:08:48
Vart tog min självdiciplin vägen? Jag hade ställt in mig på att lägga mig tidigt men icket, jag fick helt plötsligt massor att göra, som till exempel att titta på skotrar med min bror där vi slog fast att vi vill ha en...Lynx rave 600. Japp kan tänka mig att det säger er väldigt mycket.


Att få äga den här godingen skulle inte vara fel!


Nu känner jag att det här inlägget börjar spåra ur rejält, så sätter nog punkt här och ska försöka få ut sex and the city-skivan som har fastnat i datorn.

Och förlåt älskade läsare att det här inlägget helt frångick mina principer, men fortsätt läsa, jag lovar att återgå till rutinerna igen och inte skriva mer om mitt okvinnliga intresse för skotrar!

God natt

tips

2011-01-12 @ 19:15:20

Jag klagar jämt och ständig över att mitt hår ser så nött ut och mina toppar ska inte ens nämnas. Därför införskaffade jag ett serum och det är nog den bästa investeringen jag gjort på år och dar!


serumet från sunsilk kostar ofattbara 19:- och glanssprayet från bed head kostar 189:- tror jag.

Dessa produkter är mina räddare i vardagen nu, så för er som har slitet och nött hår, skona ditt hår och köp ett serum, det hjälper! 


onsdag

2011-01-12 @ 18:48:13
Trodde inte vårat schema kunde bli sämre. Men vet ni en sak, det kunde det! Istället för att sluta halv två på torsdagar slutar vi nu halv fyra. Vår absolut tidigaste dag är nu tio i tre. Kunde ju inte bli bättre nejnej!  




Inte världens bästa kvalla, men jag orkar inte fixa det just nu. Är så trött att jag på allvar funderar att gå och lägga mig. Är nog inte en så dålig idé med tanke på att vi har sämst dag i morgon.

Nu ska jag gå och sprida min negativa energi över mamma.

äntligen!!!!

2011-01-11 @ 23:44:00

För några dagar sedan upptäckte jag att Tomorrow when the war began kommit ut som film och min högsta dröm sedan länge äntligen gått i uppfyllelse.
Borde kanske ta och förklara varför jag blev så överlycklig över detta.

Tomorrow when the war began är egentligen en serie med 10 böcker om ett gäng ungdomar i Australien som åker ut och campar i vildmarken och när dom kommer tillbaka är landet invarderat och deras föräldrar tillfångatagna på ett utställningsområde.
De 7 ungdomarna är några av få som lyckats hålla sig undan från att bli tillfångatagna, och dom gör allt dom kan för att förstöra för fienden.
Var helt besatt av böckerna och tänkte hela tiden på hur bra en film skulle bli. Och nu äntligen!


lovely

2011-01-11 @ 22:37:17

har nu fått hem mitt korsörhänge som jag beställde för några dagar sedan. Kommer nog att bli en ny favorit!


100:- på Willman design


tisdag

2011-01-11 @ 17:56:13

Usch säger jag bara. Skolan har varit igång i två dagar och jag är redan så slut att jag snart är i tillstånd att skjuta mig själv. Lite dramatiskt det där kanske. Men dagen har gett oss ett kommande prov i spanska, som dimper ner på bänken vecka 4. Och det känns...ja det känns helt enkelt.
Men det är bara att börja vänja sig vid detta eviga pluggande eftersom det är vad som kommer att sysselsätta mig och mina klasskamrater i ungefär två och ett halvt år till.

Brist på sömn och förkylning på g gjorde att dagens humör inte var på topp. Men ett litet happy-moment fick jag i alla fall då det blev lite spontanshopping, vilket aldrig är fel!
Har köpt skorna jag velat ha sedan tidernas begynnelse, så nu äntligen ska dom få pryda mina fötter!


skor; dinsko 499:-
Mysig halsduk från MQ; rea 149:- (299:-)


Ska nu ta och byta om och sedan vandra iväg mot 360 där ett functionpass med mathilda väntar.


toppen

2011-01-10 @ 23:02:49
Tänkte passa på att välkomna förkylningen som har intagit min kropp, väldigt opassande enligt mig! Får hoppas att den inte håller i sig lika länge som den gjorde sist, då jag praktiskt taget höll på att hosta sönder mina lungor. Och förkylning är ju lika med ingen träning, så jag håller alla tummar och tår för att den ska gå över snabbare än jag hinner säga prosit!


det här måste vara den skabbigaste webcam bilden som någonsin tagits.
Fick mig ett gott skratt då jag såg mitt vackra ansikte lysa upp skärmen. Eller ljög jag nu?

spela roll, ska nu se ett avsnitt till av desperate innan jag återigen ska lägga mig och försöka sova. Kommer gå ungefär lika bra som alla andra kvällar dom senaste...4 veckorna? alltså inget vidare


måndag

2011-01-10 @ 20:22:19
Första skoldagen är avklarad men det gick med visst motstånd måste erkännas. Dagens roliga måste ändå ha varit då jag och celina intog gymmet på idrotten. Först gjorde vi bort oss rejält inför några industriare och sen skulle celina prova på någon slags...jaa vad det nu var. Hon såg handkappad ut men ordentligt med skratt blev det!



Har nu parkerat mig soffan efter ett galet jobbigt träningspass!
Ser familjen annorlunda och jag får verkligen rysningar. För det första gillar jag inte barn och för det andra gillar jag inte många barn på en och samma gång. Går jag på stan och jag hör ett barn skrika så är jag därifrån på två röda kan jag lova. Att jag överlevt praktik på en förskola i en vecka är ett mysterium. meeen, det som inte dödar härdar.

Blir nog att se lite desperate innan det är dags för sängen.

Elin Kling

2011-01-10 @ 15:29:53



3 februari kommer Elin Kling för H&M ut med en kollektion. Känner ett väldigt starkt måste-ha-begär, problemet är att kläderna bara kommer att säljas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Får nog ta och slå en signal till min kära moster som bor i huvudstaden och be henne att agera min personal shopper!

 


söndag

2011-01-09 @ 20:13:29

Bara tolv och en halv timme kvar på jullovet nu då.
 
Verkligheten ska nu hinna ikapp oss med tidiga kvällar, tidig uppstigning, plugg, tidsödande måsten så som att för en gångs skull sminka sig, klä sig i något annat än slitna mjukisbyxor och koppla i sladden till plattången för att slippa se ut som att 500 volt gått genom håret. Vilket i sin tur innebär mer tid framför spegeln, dålig ekonomi eftersom nya kläder måste inhandlas och längtan efter att för en gångs skull vara kille och slippa tänka på sånt här.

Så jag ska nu njuta av dom sista stackars timmarna och detta görs med desperate housewives och en fruktsallad...dock måste jag gå och handla om jag vill att den ska innehålla mer än banan. Kan hända att jag är för lat för det. Mycket troligt faktiskt.










































Även detta medföljer då vardagen börjar om, ansträngande skolarbete


loove

2011-01-09 @ 16:01:05

Lite sliten idag efter gårdagens roligheter. Men det blev en galet kul kväll och jag tror jag låter bilderna tala
















"ojdå, vi var visst inte så osynliga"- citat av Julia






Tack för att ni är ni! Helt underbara är ni! älskar er♥


skååål

2011-01-08 @ 16:38:46

ja men då säger vi skål och drar iväg till vildare betesmarker, närmare bestämt byske!
Kommer bli awesome

lördag

2011-01-08 @ 14:01:16
Näst sista dagen på jullovet då. Känns förjävligt måste jag säga. Känner inte peppen på att återvända till skolan. Motivationen är i botten.

Men motivationen för ikväll är däremot på topp! Jag träffade therese igår för att planera middagen, eftersom vi fick äran (??) att göra varmrätten till ikväll. Vi får hålla tummarna att maten duger åt våra kräsna vänner.
Det ska bli riktigt spännande att se vad det blir för efterrätt, eftersom Julia och Ida ska fixa den så kan vi vara beredda på att det kan bli precis vad som helst.

Nu ska jag ta och brun-utan-sola lite, eftersom jag vill bespara omgivingen chocken som skulle komma om jag la mig i ett solarium. det vill säga jag skulle se ut som en nykokt kräfta, vilket jag helst vill undvika!


fredag

2011-01-07 @ 16:09:22
Nu är allt ordnat till i morgon då det blir en helkväll med brudarna. Det blir tre-rättersmiddag, hockey, spel och garanterat massor med skratt.

Har även hunnit med att träna idag, och för första gången på 2 år har jag sprungit på riktigt. Och på riktigt menar jag längre än 5 minuter utan att få ont. känns galet bra, och nu är jag riktigt motiverad att börja springa på allvar.

Ska nu slita mig från datorn för att gå ut och skotta snö, eftersom inga starka grabbar finns i huset så får jag och mamma visa våra muskler. Sen ska jag förbereda lite mat innan Maja och Linnea kommer hit och håller mig sällskap ikväll.


smarrigt

2011-01-06 @ 19:12:01


Observera att vi råkade ha på oss likadana skjortor

wiiihooo

2011-01-06 @ 18:59:43
Sitter nu hos Maja och väntar på att våran kladdkaka ska blir klar...men ärligt talat blev jag väldigt osugen på det. Osugen, säger man så?
Vi kan ju låtsas det i alla fall.

Vi hade i alla fall laddat för en helkväll med desperate, men insåg att vi redan sett klart säsongen, och att springa till Simone och låna nästa är vi alldeles för lata för. Så istället gick vi iväg till hemmakväll som är typ tre gånger så långt än till simone, men det kom vi på liiite för sent så det blev en skräckis från hemmakväll istället. Och jag känner på mig att den kommer suga. Känner att min inställning är på topp. Inte!

Nej, nu ska vi ta ut kladdkakan så maja får proppa i sig den. Har jag tur får jag kanske smaka..


torsdag

2011-01-06 @ 13:37:04
god morgon! Tog mig en riktig sovmorgon i dag vilket var välbehövligt kan jag säga!

Gårkvällen blev oväntat trevlig då maja helena och ida kom förbi och såg hockeyn med mig. Maja lämnade inte huset förrän vid två.
Idag ska jag inte ta många steg, om det blir som jag har planerat. Resten av jullovet är fullbokat så idag ska jag rent inte göra ett skit.


+mamma håller på att plocka bort allt julpynt och jag jublar!
+snart är det lördag
+inga killar i huset=vi kan göra precis som vi vill, spela vilken musik vi vill, stå framför spegeln i evigheter utan att någon bryr sig, skita i att plocka bort på diskbänken så den nästintill svämmar över av disk, helt enkelt bara njuta.
+har ordentligen med träningsvärk, vilket betyder att träningen ger resultat.

-Vaknade upp med en härlig förkylning
-sverige förlorade igår mot USA
-Upptäckte att jag börjar få utväxt igen
-att mina blogginlägg för tillfället är lika intressanta som en påse mjöl


onsdag

2011-01-05 @ 15:33:44
Nu har männen i huset flytt ifrån oss, närmare bestämt upp till fjällen. Ganska så skönt faktiskt. Hade först tänkt följa, men det "negativa" övervägde
för det första onsdag till söndag med bara skoterkåta grabbar, nej tack!
för det andra så kändes inte 20-25 minusgrader så lockande eftersom vi mestadels av tiden skulle vara ute.
för det tredje skulle jag nog inte ha speciellt kul alls.

Så istället njuter jag och mamma av att få ha huset för oss själva.

Ikväll blir det att träffa ida och kanske Maja. Blir nog toppen


lovely!

2011-01-05 @ 00:57:49
Nu äntligen kommer jag och min dator överens igen. Använde mig av lite pepp-talk och till slut så gick det.
Toppen!

Dagen har spenderats på stan, först med Johanna och Celina och sen blev det wayne´s med Ida. Har insett hur otroligt mycket jag har saknat den flickan!



Måste ju bara få berätta om träningen idag, bakom mig så tränade två...äldre kvinnor för, vad jag antar, första gången. Den ene lyckas på nått vänster ramla av stepbrädan som man ligger på, vilket hon ska ha en eloge för, eftersom jag inte fattar hur hon bar sig åt. Den andra lyckas tappa balansen när det var dax för knäböj, vilket resulterade en rejäl duns och en mycket rolig syn!
Sen att dom bröt på typ skånska gjorde ju inte saken bättre. "hörru du gerd, det här var svårare än vad jag trott".
Måste jag tillägga att jag verkligen fick anstränga mig för att inte skratta?

Nu ska jag dyka i säng, för i morgon börjar jag dagen med ett spinningpass.
kommer ju inte ha några problem med att stiga upp nu när skolan börjar om, eftersom jag inte haft många sovmornar det här jullovet!

happyface

2011-01-04 @ 18:02:42
jag och nya datorn verkar redan ha problem i vårat förhållande. Den har tydligen bestämt sig för att inte låta mig ladda in bilder från kameran, vilket håller på att göra mig vansinnig!

Hade faktiskt tänkt visa er vad jag kom hem med från stan idag, men näe, det håller inte datorn med om tydligen.
Ska istället ta och avreagera mig genom att fara på träning och sen hade jag tänkte våldgästa maja och tvinga henne att se desperate!

Önskar att jag var såhär glad


för egentligen är jag såhär sur

tisdag

2011-01-04 @ 12:32:05
Lite, eller ganska mycket stressad är jag just nu. Ska rusa in på stan och möta upp Johanna om 20 minuter och är jag klar? Nej. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig vilket kan ta tid eftersom min garderob inte direkt uppfyller mina krav, den tvättar inte och hänger inte in kläder som ligger på golvet vilket gör att jag bara har fula kläder kvar i garderoben. Och att ta något plagg som ligger på golvet är då inte ens ett alternativ eftersom tröjorna ser ut som något en hund har tuggat på och sedan spottat ut.

Okej nu svammlar jag på om en massa onödigt. Ska som sagt på stan för att förhoppningsvis komma hem med ett par nya skor. Är i desperat behov av dessa:


Men mitt stora problem är att den här modellen aldrig och då menar jag aldrig verkar finnas i 36. Ibland önskar jag nästan att jag hade storlek 41 och XXL på mina kläder eftersom att så fort jag hittar något jag verkligen vill ha så finns det bara i XXL. fatta vilket himmelrike mellandagsrean skulle vara om jag la på mig sisådär 30-40 kilo. Och att mina fötter tvärväxte under en natt.

Fast vid närmare eftertanke så känns inte den bilden av mig så lockande. Så jag får stå ut med att slåss med resten av Skellefteås tjejer om sista tröjan på gina i storlek 34 och gå runt och gnälla över att barnavdelningen aldrig har snygga skor och att 36 är på gränsen för stort.



toppen

2011-01-02 @ 22:34:15
Kvällen blev inte riktigt som planerat. Vart varken någon träning eller Maja. Detta på grund av att majas mamma så lägligt skulle få magsjuka och mamma har skräck för magsjuka så maja var inte välkommen hem till oss ikväll.

Så ikväll har jag umgåtts med me, myself and I. Trevligt. Nej.
Tror istället att jag ska umgås med charlotte, carrie, miranda och samantha. Jo så får det bli!


söndag

2011-01-02 @ 15:05:30

Det blev en skoterdag i Yttervik med Pär och Linnea idag. Riktigt härligt faktiskt, även om vi ibland undrade om vi verkligen var på rätt spår...





Ikväll blir det träning med Majabaja, känner mig väldigt taggad på det eftesom det kändes som evigheter sen jag tränade sist!!
Sen skulle även mamma kolla upp lite mer om ett slags program som 360 har, där man träffar personlig tränare och kostrådgivare 10-20 gånger och man får gå igenom kroppsanalyser och några hälsotester. Skulle ju vara toppen om jag fick genomgå ett sånt program. Men jag gissar att det skulle svida i plånboken..


2011

2011-01-02 @ 00:47:48


Lära mig vara nöjd med det jag har
Jag är aldrig nöjd, tänker hela tiden att jag kunde ha skrivit bättre på den där uppsatsen, att jag vill ha dom där megadyra skorna och hårprodukterna som skulle svida rejält för min ekonomi om jag köpte. Men egentligen borde jag vara nöjd över att jag överhuvudtaget lämnade in uppsatsen, eller att jag redan har 15 par skor som jag aldrig använder men som det egentligen inte är något fel på.
Helt enkelt inte klaga så mycket!

Fortsätta träna
Under hösten har jag varit en förvånansvärt flitig besökare på 360 och det hoppas jag att jag kommer fortsätta att vara även under våren.
Det här löftet innefattar också att jag ska göra mitt yttersta för att klara av att börja springa. Får jätteont i ryggen bara jag tar på mig löparskorna, och nej det har inte att göra med att jag är lat. Men jag ska försöka träna bort smärtan och mitt mål är att kunna springa broarna i vår, som jag inte klarat av på mååånga år,

Ha mer koll på min ekonomi
Hehe, det här löftet kommer nog vara det svåraste att hålla. Förstår inte vad det är med mig och pengar, men dom har en tendens att springa ifrån mig. Måste lära mig att prioritera och inte springa ner på stan samma sekund som studiebidraget trillar in på kontot vilket ofta resulterar att jag får leva fattigt dom resterande 30 dagarna.
Måste även bli bättre på att lägga undan pengar till körkortet. Låter kanske tidigt att spara till det redan nu, men jag har som mål att försöka ta det direkt jag fyller arton och mina föräldrar bidrar bara med två körlektioner, men det har jag ju bara mig själv att skylla.



nyår

2011-01-01 @ 23:31:53

Bilder från nyårsafton kommer här

Början:








Slutet:

nattamat efter en lååång promenad hem

Vad som hände mellan början och slutet får ni föreställa er själva eftersom inga bilder togs.


1 januari

2011-01-01 @ 18:55:24
Måste nog säga att jag hade lite för höga förhoppningar på nyårs faktiskt.
Kvällen börjades med middag med maja linnea jenny och malin sen drog jag vidare mot festligheter på sunnanå med massor med kända och okända människor. Kvällen hade väl sina upp och nergångar men rätt okej ändå. Den avslutades med promenad hem med julia ewe och cissi. 

Bilder dyker kanske upp sen, dock togs inga bilder på festen, bara under middagen hos maja.

Nu blir det en promenad i kylan!