onsdag

2010-06-30 @ 16:26:46

Är grymt stressad nu så egentligen borde jag inte sitta vid datorn. Julia är nog här när som helst sen blir det att åka mot jesper där vi ska käka med han och Josef. Blir nog super!
 
Kort och absolut meningslöst inlägg.


måndag

2010-06-29 @ 01:09:54
Dagen har avnjutits på rovön med julia, cider och tom och jerry kex. Som alltid mke trevligt.

Kvällen erbjöd surströmming, jordgubbar och bio med världens bästa Ida. Vi såg nya Beck filmen som var grymt bra. Lite pinsamt dock att det bara var vi och 6st till i stora salongen och jag och ida helt plötsligt skriker till mitt i filmen.

Känner att jag ids inte skriva nått mer. Men nu äntligen kommer nått ovanligt in här i bloggen.....BILDER!!



såg ut som jag har väääärldens fettigaste armar där...lr det kanske inte bara ser ut så, det kanske är så?! Eller så är det bara mina vältränade(?)armar som växt pga muskler. Även fast det inte är så troligt....

God natt

2010-06-28 @ 01:00:30

Sitter här och fortsätter göra ingenting. Den har dagen har vart den längsta dagen ever. Det enda jag har gjort det senaste dygnet är ätit. Känner mig tjock, uppblåst och ful och det skulle då verkligen inte förvåna mig om jag inom en snar framtid rullar fram.
På tal om rullar, det är precis vad jag gjort i afton. Dock inte pga mitt överdrivna matintag. Jag har faktiskt för första gången i mitt liv övningskört! Det var nog ingen behaglig stund för min mor som satt i baksätet och studerade min körteknik och jag tror ärligt talat hon blev lite nervös då jag satt mig på förarsidan och det första jag frågade vad "vart sitter bromsen?". Pappa var däremot lugn och fin. Han visade mig vart bromsen satt och sen var vi iväg. Dock var vi på en öde parkering så jag hann ju aldrig komma upp i någon högre hastighet. Men för att vara första gången tycker jag att jag skötte mig riktigt bra!!

Morgondagen spenderas med min efterlängtade Julia. Vi kommer att ligga och steka våra kroppar på rovön och bara leva det ljuva livet.

Nu ska jag se mitt dagliga sex and the city avsnitt och sen blir det sängen!

Känner att dom senaste inläggen blivit tråkiga och utan bilder, men skulle jag lägga ut bilder på tex dagens outfit (vilket jag aldrig gjort och förmodligen heller aldrig kommer göra) så skulle jag tappa läsare snabbare än snabbast. Men i morn kommer det lite bilder det kan jag lova!


söndag

2010-06-27 @ 14:05:46
Hade tänkt gå och och sola ett tag men då är frågan, blåser jag bort då? Det var iaf vad jag och julias planer gjorde...blåste bort alltså. Vi hade tänkt ligga på beachen och sola, dricka cider och ha det allmänt kung, men planerna blev inställda idag så vi satsar på i morn istället.

Humöret är inte på topp i dag så jag funderar på gå och lägga mig en stund igen, fast känns onödigt att sova bort ytterligare en dag.
ååh jag orkar inte livet idag.

lördag

2010-06-26 @ 19:45:58
Då var midsommar över för i år. Kvällen vart riktigt lyckad måste jag säga. Den började med vad vi trodde skulle bli en helvetes lång promenad från mig till Morö backe men ungefär halvvägs fick vi skjuts så vi överlevde. Väl på morö backe blev att träffa massor med kul folk och det blev en hel del skratt. Vi gick sedan vidare till Linda där vi även avslutade kvällen. Blev ingen efterfest här som det var planerat från början, men kvällen blev lyckad ändå! Det enda som förstörde kvällen var att jag mer eller mindre blev uppäten av en jävla massa mygg. Ser ärligt talat ut som att jag har vattkoppor över hela kroppen!

Nu ska jag gå ut och spela kubb med min mor, moster och kusin...trevligt fast nä.

Slänger upp dom enda bilder som blev tagna igår och som jag ärligt snott av Emanuel.




fredag

2010-06-25 @ 12:28:07
Glad midsommar allihopa!!
solen skiner och alla är glada, främst jag eftersom mina föräldrar tog beslutet att jag slapp umgås med dom ikväll. Så kvällen kommer att spenderas på morö backe med en hel hög trevligt folk! Tror att det kommer bli kanon!!
Om en halvtimme ska vi till bonnstan på mosters årliga sillunch. Inte det roligaste kanske, men ett måste!

Ha det så kul i kväll allihopa!!

torsdag

2010-06-24 @ 11:27:51
God morgon!
Ovanligt att jag är uppe med tuppen va? Eller okej,klockan är halv tolv, så nu ska jag inte överdriva detta!
Solen skiner och det är klarblå himmel så vad jag gör inne fortfarande har jag ingen aning om. Ska nog ut och steka ett tag innan jag drar in på stan.

Har haft en liten diskussion med mina päron, som det alltid blir då jag vill göra något som dom inte vill att jag ska göra. Den här gången handlade diskussionen om midsommar. Jag vill inte följa mamma och pappa till varuträsk och fira kvällen där utan jag vill vara kvar i stan och fira Jesper som till råga på allt fyller myndig. En idé dom såklart inte alls tyckte om. Men enligt mamma har dom inte tagit något "beslut" än. Låter som det är något livsavgörande beslut som utrotar mänskligheten om fel beslut tas. Men detta är ju dock inget ovanligt i Melanders hus, utan så fort man vill göra något blir det världens grej över det och alla skriker på alla! Så egentligen vore det bästa att inte fråga alls utan bara göra och sen kaaanske man berättar efteråt. Det vore kanske nått det.

maat

2010-06-22 @ 23:12:41
har nu varit på min efterlängtade yoga och som väntat har jag redan ont i ryggen!
Men det var skönt så länge det varade, haha!!

Sitter just nu och äter fil med banan...och min bror kom precis hem med ett skrov. Att den pajken inte är med och tävlar om att vara världens fetaste unge är ett under. Han äter tre gånger så mke som mig men är spe som en pinne. Får inte ihop det.
Vissa kan tydligen äta vad som helst utan att ens visa tecken på att gå upp i vikt medans andra knappt bara behöver titta på onyttigheter så blir dom feeeta. Jag ligger nog mittemellan där tror jag.

Nä nu ska jag lägga mig och se sex and the city sen väntar sängen.

Natti natti

tisdag

2010-06-22 @ 18:20:07
Sitter och tar igen mig i soffan efter en otroligt påfrestande dag, har legat ute och stekt i princip hela dagen bortsett från då jag och maja fläskade oss lite extra och bakade en kaka. Så man kan ju lugnt sagt säga att jag har åstadkommit väldigt mycket för världen idag.
Morgondagen kommer nog bli ännu mer ansträngande då gräsklippning och ommålning av möbler står på schemat. Kan hoppas på bra väder så jag kan passa på att få lite färg på min solduschade hud.
Nog om mina viktiga uppgifter här i livet.

Ikväll ska jag släpa mig till 360 på yoga för första gången på alldeles för länge. Dock avrådde min sjukgymnast mig, men regler är till för att brytas, right? Men då kan ni säkert vänta er ett inlägg i morn om hur otroligt ont i ryggen jag har, men ärligt talat, det är värt det!

I brist på annat slänger jag in en bild på min olycksdrabbade tå för ca ett år sen då jag så skickligt ställde moppen på den. Var nog inte det mest intelligenta jag gjort kanske.


måndag

2010-06-21 @ 17:27:12
Första riktiga dagen på sommarlovet och vad har jag gjort då? nja inte alls så mke, har vart och hämtat ut Majas moppe som har vart inlämnad på service och eftersom lillgumman inte får köra än så fick jag rycka in. Och jisses vad den gick, en 30moppe som inte alls gick bara 30. tror jag håller mig inne då hon ska ut på vägarna, känns nog lite mer safe!
Sen har jag bakat cookies till min sockerberoende mamma. Blev en dubbel sats så vi i övriga familjen hinner ha en ärlig chans att smaka i alla fall.

Kvällen kommer nog spenderas med Maja och får jag som jag vill så drar vi nog ut en stund och njuter av sommarlovet. Även om vädret kunnat vara bättre, men nu lyser solen i alla fall och jag hoppas den kommer göra det ett bra tag här framöver också!

Fick ett trevligt telefonsamtal för ett tag sen av en viss Johanna, där jag fick höra väldigt detaljerat om hur otroligt jobbigt hennes sommarjobb är, hon jobbar på fotbollsskolan i medle, myckle(?) med en massa småbarn som hoppar på henne och slänger gräs efter henne. Hon hade lurat en kille som vägrade att vara med och spela match att han fick brotta ner henne efter lunchen om han gjorde ett mål och då sprang han glatt iväg och spelade match medan johanna nöjt tänkte att "han gör aldrig mål" men hon hade fel, han gjorde mål och kom springade till johanna och sa att han skulle brotta ner hon, men då kommer lögnaren Johanna och säger att hon sa att han skulle göra två mål....taskigt att vara dum med småbarn. Skulle ju aldrig jag vara....typ.

vart ett långt och onödigt inlägg såå, pusshej

söndag

2010-06-20 @ 17:13:05
Måste börja med att tacka alla för gårkvällen. Blev riktigt trevligt.
Började med middag på Johanna i parken med Linnea och Maja där jag åt lamm och det var grymt gott! blev sen att gå vidare mot Josef där även jesper var. Blev lite förfestande där för att sedan gå och möta upp julia. Vandrade sedan vidare mot festen som var helt okej, även om musiken som spelades var bland den sämsta jag hört. Blev hemgång vid två.
Är faktiskt lite sliten idag så har inte alls gjort mke. ska ut och gå i kväll sen blir det att chilla framför nån bra film.


fredag- SOMMARLOV

2010-06-18 @ 16:54:24

Då var det äntligen SOMMARLOV!!!!
Grymt skönt och en sommar fylld med sol, parteeey, underbara människor och sovmornar väntar. Kan det bli bättre? Ja faktiskt, jag blev idag 900kr rikare men även 500kr fattigare eftersom jag inte kan ha pengar utan att dom bränner i fickan, så jag for in på stan och köpte mig ett par shorts, ett linne och en skjorta.

Gårkvällens avslutningssupé var superbra. Lekar, sång från lärarna, karaoke och filmer från sexan bjöds det på och det blev en hel del skratt och gamla minnen. Tänk att fyra år kan förändra så mycket.
Dock bjöd kvällen även på en hel del myggbett vilket inte gillas, men är det sommar så är det!

Idag var det som sagt avslutning i kyrkan och jag grät såklart floder, även om jag inte tycker det är speciellt sorgligt att skiljas från klassen.  Efter avslutningen blev det lunchbuffé på tatung, mke gott!

Vad kvällen erbjuder har jag då ingen aning om, Johanna kommer hit sen drar vi väl ut och träffar lite trevligt och förmodligen onyktert folk medan vi kommer där spiknyktra men 1000kr rikare. Men vi kan ju ha kul utan alkohol....typ, kanske, ibland, nån gång....fast jag vet inte.
Men i veckan blir det picknick med brudarna där alkohol kommer drickas och livet kommer vara på topp!








torsdag

2010-06-17 @ 15:30:11
Ligger just nu i sängen och äter frukost och ska snart börja göra mig klar för niornas avslutningssupé ikväll.

Gårkvällen blev helt okej med kubbspel, grillning där vi helt utan förvarning blev bombarderade av vattenballonger, bad i älven(dock bara för killarna+ sandra och felicia), fotboll och annat kul. Mycket sova blev det däremot inte eftersom vi gick och la oss vid tre och steg upp vid åtta. Var måttligt pigg då, men det blev att fara hem och sova några timmar till.

Är grymt trött så jag tror jag lägger upp några bilder istället










onsdag

2010-06-16 @ 15:08:05
Då har vi gjort vår sista dag på brännan. Är väl med blandade känslor men känns riktigt skönt. Ikväll blir det som sagt övernattning i medle, är väl inte direkt så jag längtar, meeen de kan bli hyfsat. Sen behöver jag inte umgås med min klass nå mer i hela mitt liv... om jag inte vill såklart men ärligt så tror jag absolut inte det!

Nu ska jag göra lite pinnbröd och packa lite saker. Bilder på vår underbart fina(?) klass kommer förmodligen sen.


tisdag

2010-06-15 @ 14:00:17
Varning för att detta kommer bli ett emoinlägg!
Dagen började med elevens val, där jag och Johanna av någon anledning valt att sy väskor. Fråga då inte varför.  Hur som haver, igår lyckades jag i alla fall göra mig en väska, måttligt snygg och kommer förmodligen aldrig användas men what ever. Idag hade jag och Johanna en idé om att sy varsin ganska stor kudde med text på. Ägnade hela förmiddagen åt att klippa ut bokstäver i tyg för att sedan sy på dom och resultatet blev gräsligt och jag blev nästintill gråtfärdig då jag såg hur fantastiskt fult det blev. Hann heller aldrig klart den så det blir soptunnan nästa för min vackra lilla kudde!
Hann ha en halvtimmes lunch sedan var det körövning och det gick då inte alls bra. Sjöng värre än allt annat på denna jord och som resultat av körövningen har jag grymt ont i ryggen eftersom jag inte tål att stå stilla i mer tio minuter innan jag får ont.

Ska nog snart in på stan för att träffa ida(?) Hon skulle höra av sig så vi får väl se. Ska sen på Vila för att solduscha eftersom solen här uppe i norrland lyser med sin frånvaro. Lite brunare hoppas jag att jag blir i alla fall.

Sen taggar vi vår klassavslutning som kommer hållas i...(trumvirrvel)....Medle! Känns väldigt lockande att åka ut i buschen och slåss med världens alla mygg och det kommer dessutom regna och vara 12 grader varmt. Great, kan ju inte bli bättre!!?...fast joo, det kan det nog!


för att jag ska slippa städa gör jag detta ist...

2010-06-13 @ 16:53:38
ÄRLIGHET
ditt äldsta hångel? 92a
hur många har du varit riktigt kär i? två kanske
vad tycker du om kärlek? underbart ibland, skit ibland
när kramade du någon sist? idag
saknar du någon speciell person? jo men det gör jag väl
har du svårt för att bli kär? ja
när kysste/hånglade du med någon sist? ett tag sen
ångrar du det? ja
är du singel? ja
när fick du senast en komplimang? Idag tror jag
har du hånglat med någon av samma kön? hahah nä.

HAR DU NÅGONSIN
varit medvetslös?  ja
hånglat med någon riktigt ful? nae
hånglat med fler än 50 pers? näe
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej, två st, men inte mer
gjort något riktigt dumt? Ja
gjort något du verkligen ångrar? ja
varit nykter på nyårsafton? Ja
åkt ambulans? nix
gjort något olagligt? ja
blivit polisanmäld? nej
fått din mamma att gråta? ja typ 
skämts över dina föräldrar? ja
skämts över dig själv? Ja
sagt jag älskar dig och menat det? Ja
tar du droger? nej
varit kär? Ja
har du varit kär i någon du inte haft chans på? säkert
är du ensam nu? ensam hemma, ja. 
vill du gifta dig? typ
vill du ha barn? ja

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? jag
såg dig gråta? Johanna
fick dig att gråta? tim
du delade en drink med? mamma och moster, haha men dock var min alkoholfri
du gick på bio med? maja och linnea
skällde på dig? minns inte

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? ja
kramat någon? ja
pussat någon? nej
köpt någonting? nej faktiskt inte
sjungit? jo
saknat någon? ja

fredag

2010-06-11 @ 17:03:05
Dålig uppdatering här ett tag, men har varken orkat eller haft tid.
Igår blev jag firad av julia, en blomma, glass, cider och en mysig kväll vid älven fick jag. Kunde inte bli bättre!

Sitter just i detta nu och funderar på om jag ska fara till johanna i myckle eller inte. Är trött och allmänt sur så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Hela morgondagen ska ju spenderas med henne+ våra söta familjer. Jag och Johanna ska då bjuda på en trerätters...kan nog blir lite spännande med tanke på våra kunskaper inom matlagning.

Nästa fredag är jag förmodligen liiite mer taggad då det äntligen är sommarlov för oss!! Dock kommer kvällen firas i nyktert tillstånd pga mutor från mina päron, men det blir nog kul i alla fall. Har suttit ute och solat hela eftermiddagen så snart kan jag väl säga att det är acceptabelt för mig att vara barbent. Vilket är bra eftersom min klänning inte tillåter några bleka ben eller armar!


tisdag

2010-06-08 @ 15:59:13
Som Anneli skrev så fyllde jag ju år igår vilket betyder presenter, och det gillas av lisa kan jag lova!
På order av Johanna så ska jag lägga in vad jag fick så flickan blir nöjd!


Ser nu att man inte ser texten så bra, men skitsamma jag förmodar att ni inte är blinda så ni ser ju annars vad det är.

Nu ska jag ta och plundra kylen och se om det finns något att stoppa i magen innan jag far och kollar på balen med julia och några andra tjejer.

Har lagt in lite bilder från Stockholm nu, så jag lägger in dom, vart dock inte så många tagna!





anneli

2010-06-07 @ 16:27:44
Såg för övrigt att anneli inte har koll på månaderna, så jag får rätta henne, det är den j juni inte juli!

varning

2010-06-07 @ 16:25:43
Varnar för att bloggen kommer se lite konstig ut ett tag, jag ska försöka mig på att göra en ny design....

Anneli tar sig friheten att skriva

2010-06-07 @ 00:38:09
Vad är det för dag idag då? Jo, måndag i all ära.
Men inte vilken måndag som helst. Måndag den 7 juli 2010. Det betyder att det är hela 16 år sedan allas vår stjärna Lisa Melander kom till världen.
SÅ STORT GRAAAAAAAAAATTIS TILL HENNE!!!!
Hoppas du får en superbra födelsedag, älskar dig!


söndag

2010-06-06 @ 11:52:04
jaha, nu håller det på att packas för fullt. Flyget går vid tre så vi ska väl åka in till stan om en stund och jag måste säga att jag inte är det minsta taggad på att komma hem.

Hur som haver gårdagen vart jättelyckad, vi for först ut till Nacka forum där det blev ytterligare shopping där bl.a annat ett par skor inhandlades. Och tro det eller ej, jag har pengar kvar, även fast jag har shoppat en hel del. Men så fort jag kommer hem så drar jag väl in på stan och bränner dom hundralappar som är kvar.

kvällen igår var vi ute och åt på en restaurang som måste ha vart den finaste jag har ätit på. Vi kom in där och jag kände mig som en jävla bonde som inte kunde något om vett och etikett, hahah. Först använde jag min kniv som smörkniv för att sedan upptäcka att alla hade varsin enkom smörkniv. Sen kom dom och la en servett i knäet på en och jag kände verkligen att det där inte riktigt var min hemmaplan. Men god mat var det. Tror det var bland det godaste jag har ätit.
Kvällen avslutades i soffan framför familjen är värst.

Nej det här duger inte, nu måste jag göra mig klar och sen drar vi oss hemåt.


fredag

2010-06-04 @ 21:03:03
Idag var det shopping som stod på schemat. Efter nio timmar på stan så är vi rätt så trötta!
Har i princip gått omkring hela dagen, först inne i stan, sen genom gamla stan där vi tog en glasspaus på Ben and Jerry´s. Mke gott måste jag säga!! Sedan gick vi vidare till söder där det blev shopping. En puderrosa tröja från monki, ett par cykelbyxor och två jeansklänningar ifrån bik bok. Klänningarna var riktiga fynd. Tillsammans skulle dom ha kostat tusen men nu kostade dom tillsammans bara 200. Så det är jag riktigt nöjd över, även om ena klänningen är så tight att jag måste hoppa över maten den dagen jag ska ha på mig den. Meeeen som sagt, ska man vara fin får man lida pin. Bilder kommer sen!

Imorn blir det att fara på Nacka Forum där ännu mera shopping väntas!
Nu ska jag lägga mig och somna i soffan känns det som.


torsdag

2010-06-03 @ 17:41:15
Tippar på att det blir ett sista inlägg nu. Om jag känner mig själv så tror jag inte jag kommer att ha tid att blogga nånting i helgen.
Fick höra av moster att det är drygt 20 grader och sol där nere i kungliga huvudstaden, vilket gillas starkt.

Idag har jag äääääntligen gjort klart mitt projektarbete och det känns grymt skönt för då är alla inlämningar och prov avklarade. Blir att bara glassa runt nu dom sista veckorna.

Nu kom just mamma in i rummet och vill ha datorn så hon kan spela nått spel på facebook. Får väl vara generös och ge henne datorn då.

Vi hörs efter helgen och bara för att påminna er så fyller jag 16 på måndag! Kan inte bli bättre!



håååååj

kul

2010-06-02 @ 21:30:01
KÄRLEK
Är du kär just nu? 
Nae
Har du någon kille just nu? icket
Har du dumpat någon? Ja
Har någon dumpat dej? Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Ja
Vem kysste du senast? en
Vem kramade du senast? Mamma
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? har ingen kille

SKOLAN
Är du duktig i skolan?
aa...fast nää
Har du bra betyg? helt okej
Har du fått göra om ett prov någongång? tror inte det
Har du fått ett bra resultat på ett prov? jaa!
Sköter du dej i skolan? såklart
Har du tuggat tuggummi under skoltid? ja
Haft mobilen på lektionstid? nej aldrig...fast joo....haha ja jag är lättroad
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? jaa

FAMILJ
Hur många är ni i din familj?
4
Trivs hemma? jaarå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? rymt och rymt...
Har skrikit och slagit din mamma? inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? njaae
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? haha jaa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? ja



VÄNNER:
Du har vänner?
Ja?
Du brukar vara med? orkar inte räkna upp
Vem/vilka var du med sist? var och tränade med maja för några timmar sen 
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? men ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? haha jaa??
Har du pussat någon av dina kompisar? yes
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Nej?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? typ


FJORTIS
Du sminkar dej varje dag?
Ja
Tar kort på dina bröst? hahah jaa varje dag?
Använder foundation på läpparna? nej
Brukar dricka? dricka bör man annars dör man
Du har kysst en tjej? hahah eh nej....
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? fjortisfrisyr?
Ditt hår e knallblont? nae

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell?
Nej
Vill du bli kriminell? hah det är väl inget jag satsar på direkt
Varför gör du sånt här? sånt här? är det här kriminellt?
Vad är inte okej med att vara kriminell? haha vafan?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem?  nej?
Har du suttit i fängelset? nix
Vill du hamna i fängelset? ja det är ju mitt mål här i livet liksom...?

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden?
haha oh yes
När grät du senast? igår
Du har slagit ner någon? inte slagit ner men
Du har skadat någon med flit? jaja
Har du någon gång viljat döda någon? njaa
Vem bråkade du senast med? småtjafsar med johanna vaarje dag ju

ÖVRIGT
Motto?
lev som om du skulle dö i dag, dröm som om du levde för evigt.
Film? finns många bra
Musikgenre? de mesta
Lyssnade senast på? tv:n
Var det här kul? nää


onsdag

2010-06-02 @ 20:40:46
Kom hem från träningen för ett tag sen och herregud säger jag bara, i morn kommer jag att ha träningsvärk! Men de är det värt, för jag känner mig så duktig då jag kommer hem från träningen. fast just nu är jag lite emo eftersom jag bara har två gånger kvar på träningskortet och det blir inte att köpa nått nytt förrän efter sommaren. Och det är ju inte gratis direkt heller...3700kr. Deeeeet svider.
Haha och förövrigt kryper det en fluga tvärs över skärmen på datorn nu. anteckna det tack!

Näe egentligen borde jag inte sitta vid datorn nu. Moster ringde för ett tag sen och sa att det kommer vara kanonväder i helgen så jag måste nog ta och se över min packning och kanske ta lite andra kläder med mig. Och jag som var så nöjd igår över att jag äntligen lyckats bestämma mig vad jag ska ha med mig åsså måste jag byta ut det.

Blev ett liten paus i inlägget för jag och pappa for ut och körde motorcykel. Hur härligt som helst!!
Vet inte hur mke jag kan blogga i helgen, vi får väl se.

Annars: Sug och svälj, trevlig helg!