Fredag

2009-07-31 @ 13:07:51
I helgen blir det boviken hela helgen! =)
Blir säkert trevligt. Ska vara med Jonna och grilla och så ikväll., och som sagt har man ju aldrig tråkigt då man är med Jonnathaslave =P
Kan ju hoppas på lite bättre väder bara.

Igår vad jag med Maja, martin och nån Anton tro ja han hette (A)
Var väl rätt så kul =)

Ska ta och göra mig klar och sen brumma iväg till Booooviken =)



Kram (L)

Onsdag

2009-07-29 @ 18:24:16
Okej, bara för att Anneli tjatar ska ja skriva ett inlägg.
Har gjort ganska mke dom här dagarna då jag inte har bloggat.
I lördags sov Linnea, Maja och Jenny här. Sjukt roligt, måste göras om!!
Var hos Jonna i boviken i måndags, det var riktigt längesen jag hade så kul alltså! Lisa+Jonna= ...ojojoj!
I går firade jag och älsklingen 4 månader tsm, så han tog med mig på restaurang. Mke gott! =) Sen gick vi hem till mig och bara tog det lungt, såg film och myste.
I kväll ska jag träffa Jonna och Maja, Jonna ska nog sova här. Vet inte vad vi ska hitta på men nått kul blir det säkert!
Det är ju så himla fint väder nu, ÄNTLIGEN! Är så fruktansvärt less på regn så! =D

Nu har ni fått en tråkig liten uppdatering, men tänk såhär, i höst kommer bloggen bli så snygg och bra att Blondinbellas blogg kan slänga sig i väggen! Hah.

Tack och adjö, leva eller dö?!
 misstolka inget, jag älskar mitt liv.. =D



Kram (L)

Torsdag

2009-07-23 @ 12:51:21

Det här trodde ni inte va,? Att jag skulle vara back in bloggvärlden så fort va? =D
Nae men igår vare ändå rätt okeej. For upp till Maja efter middagen och eftersom jag var så fruktansvärt uttråkad så tog vi min lilla moppe och drog ut en sväng. Först for vi upp på maxi och köpte glass, sen vart det en tur till Morö backe där vi skulle leta rätt på Anneli tha king. Men eftersom  jag bara visste gatan och inte nummret hon bodde på så for vi runt där och skrek på kvinnan att hon skulle visa sig. Men ingen Anneli kom fram så efter två varv runt snöstigen ( Nu vet jag att alla Tha king fans kommer rusa till snöstigen och göra detsamma som vi gjorde, så sorry Anneli om du har en massa skrikande fans där ute nu! ), lämade vi morö backe för att dra vidare till A-torp men där vare öde öde och åter öde så vi for hem. Var inte hemma speciellt länge innan vi tog det cooliga beslutet att vi skulle dra till campingen för att joina Tim och Martin. Satt där typ en timme lr nått sen tog Tim min moppe och for å kolla nått, vette vare va, men iaf så började jag Maja och Martin vandra längs vägen mot Norrhammar. Väl där mötte vi upp tim igen och efter många om och men gick vi hem till Tim och såg film. Den var ändå riktigt bra. Eller det var kanske en lätt överdrift eftersom Maja och Martin aldrig kunde vara tysta så istället för att se film var dom bara allmänt jobbiga, dvs dom var sig själva! =)

Jaa, det var väl min går kväll kan man väl säga. Ska väl ta och äta nån slags frukost/lunch nu innan det blir middag!

Kram (L)


Onsdag

2009-07-22 @ 14:24:55
Hahah asså det här börjar verkligen bli pinsamt. Börjar typ varje inlägg med att säga att jag typ inte har några läsare, men det är verkligen så.
Men som jag har sagt så till hösten ska jag fixa till bloggen så att det blir lite finare!

asså jag känner verkligen ingen pepp på att blogga, har liksom inget att skriva om. Så jag tror jag avrundrar det här inlägget åsså får vi väl se nästa gång jag skriver, blir väl om några dagar eller så!

Kram (L)

Fredag

2009-07-17 @ 17:54:27
Jahap kära vänner, då vare ett taf sen ja blogga igen. Men till hösten ska jag verkligen ta tag i dena här bloggen, göra en total makeover på den, skriva mer osv!
Önskemål på vad ni vill se mer i bloggen skulle uppskattas :)

I kväll blir det nog lugnt, är ju trästocks men vi får väl se om ja orka pallra mig dit. Tror jag ska dit i morron me Maja.
Och i morron kommer ju Jonna thaslave hem från Gothia =D=D<3 Har inte hört av hon nått så jag vet inte hur det har gått för dom, men jag får fråga ut hon då hon kommer hem :)

Snart gissar jag att min söta bror kommer cyklandes med mat som jag tvingade han att åka iväg och köpa :]
Så ha det så bra i det just nu fina sommarvädret, men man vet aldrig om en timme kan det spöregna så glöm inte paraplyet =O

Kram (L)

Tisdag

2009-07-14 @ 13:48:52
Hahahh asså oh my god alltså! Min blogg har typ dött lr nått. Statistiken sjunker ju fortare än Titanic!
Men jag har verkligen inte hunnit blogga.
Mer eller mindre hela helgen spenderades med Johanna, Tim och Emil. Fredagen var vi i Johannas husvagn och såg film. Rec och Disturbia. Mke trevligt.
På lördagen styrde vi våra moppar mot Boviken. Snacka om kaos alltså. Jag och johanna stog fan i kö vid badet i en kvart för inge bilar tog sig förbi.
Lyckades i alla fall ta oss till min husvagn där vi väntade in Tim och Emil och sen drog vi till badet. Vart aningens besvikna faktiskt. Var inte alls så kul som vi trodde de skulle vara. Inget roligt folk lr nått. Så vi gick tillbaka till husvagnen.
Satt där och chillade ett tag innan vi bestämde att Tim och Emil skulle dra in till stan och hyra film osv.




Bilden från norran

Kvällen bestog av film, halloween, som kunde vart bättre. Bad, där killarna var sååå kaxiga. Klart dom skulle bada, inte var det kallt! När vi väl stog ute på stenarna och skulle hoppa i vare då inte boysen som var i först! Dom stog uppe på stenarna och frös.....men till slut så.
Sen vart det några kubb matcher också innan vi for hem till stan.

Jaa, sen har det väl inte hänt så mke mer.
Ska ta och gå ut och sola ett tag, för första gången på typ två veckor lr nått! =D

Kram (L)

Fredag

2009-07-10 @ 13:05:29
Blir ett snabb inlägg nu.
Ska på stan med Johanna i dag och i kväll blir det, om vädret tillåter, boviken med Tim, Emil och Johanna. Blir säkert trevligt, men vädret ser lite oroväckande ut om jag ska vara ärlig, så vi får väl se, blir det skitväder i kväll gissar jag att vi stannar i stan och hyr en film eller nått :)

Nu börjar jag faktiskt vara lite less på det här vädret! Jag vill ha sooool och framförallt VARMT!
Men på lördag skulle det vända tror jag, får väl hoppas på det!

Ha en bra dag! =)

Kram (L)

Bullbak

2009-07-09 @ 14:15:36

Denna dag kommer att innehålla bullbak åt min kära mor....vad gör man inte för pengar? Även om det värsta som finns är att baka bullar. Dock ska jag inte baka vanliga hederliga kanelbullar, utan det blir två olika sorter som man gör i långpanna. Får väl se om de blir en ny favorit. Men som sagt money talks!!
Men eftersom att vädret inte är det bästa så passar det väl ganska bra.
I morron peppar vi för Boviken beach soccer 2009! Okej, kanske inte såå lockande att glida runt på stranden och spana i bikini då man hellre tar på sig långkalsonger under jeansen (shhh, det talar jag aldrig om att jag har på sommaren!). Så vi får väl se vad det blir för en slags outfit i morron, men dit ska vi! Om vi så ska måsta ta på oss dunjackor!

Neej, nu börjar bulldegen vara färdigjäst!
Ha en bra dag!




















Kram (L)


Tisdag

2009-07-07 @ 19:24:49
Sitter just exakt at the moment och ser Michael Jacksons typ.....begravning/ceremoni. Egentligen slöseri med tv tid, eftersom att den senaste timmen har man fått följa bilen med Michaels kropp, som kör till placet där ceremonin ska hållas, samtidigt som nån random människa sitter och kommenterar i bakgrunden. Denna random människa säger i sin tur ännu mera random saker som man inte ens orkar lägga tid att lyssna på.
Men nu har den tydligen börjat, och jag upptäckte just att den inte textas, så engelska snillet, ja jag pratar om mig, får försöka förstå vad han säger. Just för tillfället har ja bara uppfattat att han pratar om Michael Jackson.....Känns aningens sjukt att cirukus 18 000 personer sitter och ska hedra någon som dött. Kan dom inte, precis som vi vanliga människor, bara följa den via tv? Det spårar typ. Visst, han var/är ju King of pop, men vad? Hade han inte dött hade han fortsatt vara hatad, dissad och alla hade fortsatt tycka att han beter sig som en lätt psykiskt störd person? Men nu är det utbytt och nu har han gått från, som jag sa hatad och dissad, till spårat hyllad och alla verkar blunda för alla saker han gjort som var helt wierda. Nu ska han hyllas som värsta hjälten, fastän de egentligen fortfarande tycker att han var knäpp.

Aja, ska inte ägna mer rader åt han nu.
Var som sagt hos Johanna i dag, och vi for ju och hyrde Titanic eftesom jag aldrig sett hela filmen.
Även om lilla Måns kom in och förstörde stämningen lite så rullade ändå ett par tårar ner för min kind, inget ovanligt i sig, men ändå =)

Kram (L)

cooläää brudaaaar

2009-07-07 @ 14:07:52

Nu ska vi vara duktiga brudar och åka och hyra titanic...okej, lite pinsamt kanske, men jag måste erkänna en sak här på bloggen. Jag har aldrig sett hela Titanic! =] men det ska de bli ändring på nu. Så håll er inne, nu är rallybrudarna ute på vägarna =D=D=D

Ha det så bra i det fina sommarvädret:)

Kram (L)


@ Johänaa

2009-07-06 @ 20:43:58
Sitter nu i Johannas rum och väntar medan hon lägger sin otroligt söta lillebror Måns. Haha han satt och sjöng/spelade gitarr i kväll. OMG så söt alltså!! =]

Tror inte att det blir så mke action i kväll. Blir nog bara att chilla och se film. Är en Beck film på 4an i kväll, gissar att det blir att se den och efter det antar jag att jag kommer vara veeeeery trött, så då tar jag väl min kära moppe och brummar hemåt =)
Ha en bra kväll allihopa!

Kram (L)

Måndag

2009-07-06 @ 15:57:40
Jaa, nu var det ju ett tag sen jag bloggade, men jag har mer eller mindre bott på stan i helgen. Var där onsdag och torsdag på dagen, sen var jag där hela fredagen och hela lördagen, och även en snabbis på söndagen.
Väääääldigt trevligt måste jag ju erkänna.

Under helgen har jag även fått en näradödenupplevelse! Den upplevelsen fick jag då jag åkte en karusell på, använder thakingandthaslaves namn på stadfesten, starreferren. Karusellen, i form av ett typ skepp som gungade, och som till slut gungade över ett helt varv, var bland det jävligaste jag har gjort. Näradödenupplevelsen kom då skeppet stannade upp och ner i luften. Jag var helt säker på att jag skulle falla ur och att mitt liv skulle vara ett avslutat kapitel. Men mig blir man inte av med så lätt, utan jag kunde kliva av karusellen några varv senare helt oskadd.

Fredagkvällen spenderades med Johänaa, Tim och Emil. Otroligt trevligt. Såg Erik Hassle då vi kunde konstatera,  efter att ha stått näästan längst fram, att han är verkligen inte snygg den där mannen alltså. Men sjunga det kan han!
Sen flumma vi runt ett tag och snackade med lite folk och så. Hann även med att åka en karusell med Emil, dock inte skeppet. Johanna och Tim åkte en annan som jag inte ens kan kolla på utan att må illa.

Lördagkvällen var jag på stads med Jonna. Hade lovat lill flickan att hon skulle få se Darin, så det var ju bara att ta plats...dock inte längst fram vid scenen då det var alldelens för mycket av skrikande tjejer som just loooooove Darin. Så vi satt på behörigt avstånd från dessa.
Men måste säga att han var bättre än jag trott =)
Senare på kvällen träffade vi Tim och Emil för lite karusellåkande.  Efter ca en halvtimmes övertalande och mutande fick Emil och Tim med sig Jonna upp i skeppet. Ojojoj vad kvinnan skrek alltså! Men jag är glad att jag inte åkte, för som sagt, efter första gången lovade jag mig att det var den sista!
Sen var det bara för mig att gå och köpa en rem åt Jonnagumman eftersom det ingick då hon åkte skeppet....
Kvällen avslutades med filmen Bortspolad hemma at my place.

Även på söndagen infann sig jag och Jonna, även kallad Tha slave, på starreferren.
Jonna köpte en tröja med texten "Jag kan inte få sparken, slavar måste säljas!". Fanns en rad olika sådana dära tröjor med olika text, bl.a en med texten " I norrland är myggen så stora att det är skönt då dom suger" och en annan "Det var bättre förr då kvinnor var kvinnor, män var män och fikus var en krukväxt"
Jag gjorde en sån här tatuering som typ bara sitter i en vecka lr nått =P



Neej nu ska jag ta och klä på mig, i kväll blir det att träffa min älskade fågelunge =D<3<3<3<3

Kram (L)

Onsdag

2009-07-01 @ 12:53:28
Nu mina kära vänner äre stadsfesten som väntar dom närmaste 4 dagarna! Peppa!! =D
Känns väl kanske inte såå lockande i dag med tanke på att det är 30 grader varmt, men eftersom det här var enda dagen Johanna kunde gå så får jag väl ställa upp för min lilla fågelunge =)


Blir ju som sagt att spendera både fredag och lördag kväll där. Har inte riktigt koll på vilka artister som är där på fredag, men jag vet iaf att Darin är där på lördagkväll, och det vet jag inte av den anledningen att jag vill se han, utan för att Jonna vill se han....hur hon nu kan vilja det, haha!
Nae men det kommer säkert bli mke trevligt, det är det ju alltid då man har med sig lilla Jonna :)
Gissar att jag inte kommer hinna uppdatera speciellt mke under helgen, skriver nog till veckan.

Sug och svälj, trevlig helg =D

Kram (L)