Torsdag

2010-01-28 @ 16:45:29

grymt skönt med helg i morn! Ska in på stan med Johanna efter skolan och shoppa lite nya kläder, behöver förnya min garderob lite grann, och eftersom jag fått barnbidraget så bränner pengarna såklart! Är det något jag är sämst på så är det att spara pengar!
Om det går som planerat ska jag, Johanna och Erik gå och se Snabba cash i morn också. Har stora förhoppningar, och eftersom Joel Kinnaman är med så spelar det nog ingen roll hur bra eller dålig filmen är!



Ikväll blir det yoga med Maja, ska bli riktigt härligt faktiskt! Sen har jag även lovar min lilla mamma att städa här hemma, eftersom jag frågade om hon kunde bjuda mig på bio. Så jag får väl göra lite nytta för pengarna!
Nu ska jag ta och måla naglarna, sen äre städning som gäller.


Mitt horoskop för i morgon. Såg väl hyfsat ut, bara en sak jag funderar lite på, mina besparingar? Kommer då definitivt inte utsätta några besparingar för några som helst påfrestingnar eftersom jag inte har några och har inte haft på många år!


Onsdag

2010-01-27 @ 21:28:45
Herregud vad veckan går sakta, vill bara att det ska bli lördag nu! Shit så taggad jag ääär!

Känns ju sådär lagomt kul med snöstorm ute också. Inte känns det bättre då jag sitter och pratar med Jonna som är i Thailand och har väl 27 grader. Skulle inte sitta fel! Håller på att övertala mamma att fara dit, och det känns som att hon nästan är övertalad faktiskt!

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Förstår inte, men jag är så grymt trött, orkar knappt med nånting!
Avslutar med några bilder från i lördags.






Ni är bäst mina älskade brudar!


Tisdag

2010-01-26 @ 17:18:43
Glömde ju berätta om min helg, som var otroligt kul!
På fredagen blev det alltså wook and roll med linnea, maja å jenny. Gott och otroligt kul, även om dom övriga gästerna kanske blev aningens irriterade att vi störde deras matro, men har man med sig Maja på restaurang får man vänta sig en högljudd middag.
Efter dom goda vårrullarna och friterade bananen med glass gick vi hem till mig och såg film. Mycket trevligt.



Lördagen spenderades med helt underbara tjejer. Det åts i mängder, och det blev även en hel del skratt!
Kvällen avslutades på stan med Tim och Jesper, och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde då vi träffade dom. För det första var dom inte speciellt nyktra, och för det andra så tog det ca 20 minuter att gå från typ MQ till max... Och jag och brudarna skrattade oavbrutet hela vägen kan jag ju lova!
Kvällen blev som sagt mycket lyckad och nu taggar vi lördag!!

Ska ta och göra mig klar för att åka iväg på hockeyn, men ska jag vara helt ärlig är jag inte ett dugg peppad!

Puss&Kram

Måndag

2010-01-25 @ 20:38:13

Jisses, nu sitter jag vid gammdatorn, och det var ett tag sen sist kan jag ju lova!
Ska kika igenom bilderna å se om jag hitta nå kuliga att lägga upp...även om dom flesta är grymt pinsamma...


Minns du?



 

 


Tordag

2010-01-21 @ 17:41:55
Snart blir det att fara på hockeyn och äntligen träffa min efterlängtade Julia Andersson!!!
Sen är det bara en ynka skoldag innan det är helg!
Är otroligt taggad på helgen alltså!

Fredag: Stan med Maja, sen möta upp Jenny och Linnea för att sedan gå på wook and roll och käka middag. Efter en, vad jag kan lova jätte god middag, går vi nog hem till mig eller maja och har det allmänt trevligt!

Lördag: 12.00 ska jag på begravning, mammas mormor har dött, alltså min gammelmormor. Är väl inget jag längtar till direkt, eftersom det värsta som finns är väl ändå att gå på begravning?
Direkt efter det blir det att skynda mig hem och göra iordning här innan mina älsklings tjejjer kommer hit, alltså Ida, Julia, Maja, Helena och Tess!
Det blir hockey, mat och garanterat en massa skratt! Ska bli förbannat kul, eftersom det var ett tag sen jag träffa dom! Och jag minns nästan inte när jag träffa Tess sist, så jag längtar verkligen!



Min man<3

Tisdag

2010-01-19 @ 18:22:50
Vart då ingen skola för mig i dag eftersom då jag kom hem efter att ha vart ute å gått i gårkväll blev jag jätteyr, så de blev att ligga i soffan och nöta film i dag med. Vid tre kom älsklingen hit och han hade laddat hem den nyaste Wallander, så det vart att lägga sig i sängen och se den. Myspys!

Nu i kväll blir det att gå ut och gå en liiiten stund, funderar på att gå förbi på balder, där Tim, Emil, Jeppe och nå fler är och spelar hockey.

I morn är det ju den 20e vilket gillas starkt eftersom mitt konto då utökas med 800kr.
En del av dessa pengar har jag tänkt spendera på ett halsband som jag har sett på nelly.com och en kavaj, om jag hittar nån i min storlek, men det verkar som att alla kavajer i världen bara finns i medium och större, vilken inte riktigt är min strolek.

Nä, nu ska jag ta och klä på mig och gå ut ett tag!


Måndag

2010-01-18 @ 16:40:02

Måndagens skoldag blev kort för mig. Var på första lektionen då vi fick vår kod så vi kan söka till gymnasiet. Så nu måste skellefteås alla 94or ta sig en funderare och sedan söka in.
För mig blir det samhällsprogrammet på kaplan som första val, sen tror jag det blir spectrum media journalistik som andra!
Efter den informationen vare dags för musik och 5 minuter innan lektionen slutade så kände jag att jag blev yr och gick då till Annika och hann precis fram till henne innan jag svimmade. Hon hann ta emot mig så jag slog mig inte men var skitläskigt iaf.
Har legat i sängen hela dagen och vilat och ska försöka gå ut och gå ikväll. Hade egentligen tänkt fara och träna, men det blir de nog inge av.


Ska vi satsa på att träna på onsdag ist, gumman?


Söndag

2010-01-17 @ 19:00:42
Gårkvällen blev mycket lyckad! Jag, Ida, Tim och Pierre for som sagt till Ida efter hockeyn. Vi lagade middag, åt (såklart), såg film och spelade monopol, som jag såklart förlorade. Idaslida vann, skitungen hade hela 5 hotell.
Vid halv ett for jag och älsklingen hem till mig och sov och idag har vi gjort absolut ingenting!

Älskar dig hjärtat!

Ikväll blir det å göra absolut nada! Elle jo förresten, har tänkt att göra en kladdkaka och fruktsallad med glass. (det är lugnt Johanna, jag tar bara en liiiten bit kladdkaka, vårt nyttiga liv gäller fortfarande!)
Sen blir det att bänka sig framför En annan del av Köping, dom är ju bara för söta alltså! Och dirr efter det Johan Falk, en riktig slappar kväll med andra ord!

Imorn äre skridskor på idrotten, herregud säger jag bara! Blir första gången den här vintern för mig, så jag kommer vara mer ostabil än vanligt!




Nu fick du äntligen en uppdatering julia! Saknar dig!<3

fredag

2010-01-15 @ 20:10:22
Sitter just exakt nu hemma hos älsklings Hööken i Myckle, vi ska le let´s dance och bara ta det lugnt. Blir nog mys!
Min fredag har vart riktigt ok, men vart lite stressigt i afton.
Direkt efter skolan for jag och Maja och tränade och efteråt duschade och bastade vi, riktigt skönt faktiskt!
Sen vare bara å skynda in på stan och träffa älsklingen min som såklart skulle tynga ner min väska med ytterligare några kilo eftersom hade skulle fixa dricka till i morn och sen fick då jag den stora äran att släpa hem dom...
Väl hemma var det bara att slänga i sig nån mat och direkt efter det promma vi väg på Kaplan för att se Johanna och hennes lag vinna mot Hammarängen med 6-0. Grattis!
 
Nu kom just snyggJohanna ut ur duschen, och om ja känner henne rätt kommer hon att klaga hela kvällen om att hon är nya bolltramparn, eftersom att under hennes match så råkade hon på något sätt trampa på bollen, och enligt henne så känner man sig aldrig så tjock som då man trampar sönder en boll. Men vi älskar henne ändå!

Nej, nu ska vi se lite dansande kändisar och käka grönsaker och dipp.




Sug och svälj, trevlig helg!

Onsdag

2010-01-13 @ 16:22:45
Ja, då har halva första skolveckan gått, och det har inte vart så hemskt som jag hade förväntat mig. Det enda som jag tycker är värt att klaga på är att de är kallt naaanting på skolan. Att gå omkring i T-shirt är inte ens att tänka på. Även om dom flesta den här tiden på året sällan går runt i T-shirt kanske, men ändå.

Har faktiskt en del planer för helgen, för en gångs skull. I vanliga fall planeras det ungefär några timmar innan, det inte i helgen.
Fredag blir det förmodligen se massa skräckisar med johanna och lördagen kommer bestå av hockeyn, sen troligtvis bure med Ida, Pierre och älsklingen. Där blir det middag, spel och film tror jag!

Måndag

2010-01-11 @ 16:38:07

Har jag världens mest uppdaterade blogg eller?
Händer otroligt mycket just nu, så denna blogg kommer nog vara fortsatt dålig uppdaterad.
Hur som haver, första skoldagen i dag. Känns väl sådär, det jobbiga kommer vara att orka stiga upp på morgonen.

Var ju som sagt på ikea och går och inhandlade en del nödvändigheter till mitt rum.





Ska och träna med den här bruttan i kväll, ska bli skithärligt faktiskt!

Nu ska jag ta och göra klart middagen och sen sätta ihop mitt sängbord!


Fredag

2010-01-08 @ 23:02:36

Sitter här med väääärldens huvudvärk, så just nu tackar jag gudarna...eller kanske forskarna (?) att alvedon och ipren finns!

Igår kväll var jag på hockeyn med Maja. Publiksiffran igår ska väl knappt nämnas, tror att det var, om jag inte minns fel, typ 3800 pers där och det är inte OK!

Dagen har spenderats med Johanna på stan. En tröja med nitar från gina och ett par örhängen från ur och penn fick följa med hem.
Tröja 149:- Gina Tricot

Dagen avslutades med bio, Luftslottet som sprängdes. Helt ok film, men lång naaanting!
Funderar på att ladda hem nån bra film och lägga mig och se den i sängen.

I morn ska jag mamma och pappa hem till älsklingen och se hockeyn och äta middag. Tror Tim skulle fara och se matchen men jag orkar nog inte det, så jag får se den med mina föräldrar och svärföräldrar...kan nog bli intressant!

På söndag åker jag mamma och pappa iväg på IKEA! Ska köpa lite nya grejer till mitt rum + att det förmodligen blir middag på McDonald´s.

Nu blir det att krypa ner i sängen.
Sov gott!


Söndag

2010-01-04 @ 23:50:52

Har inte orkat blogga nu på sistone, men nu kändes de som det var dags att uppdatera lite.
Har under tiden jag inte bloggat hunnit med att fira nyår, supporterresa till Luleå och en hel del slapp i soffan!
Det gamla året avslutades och det nya påbörjades med Maja, Linnea, och Pontus. Vi hade faktiskt riktigt trevligt.

Hur ska jag sammanfatta år 2009 då?
Har träffat och lärt känna otroligt mycket nytt folk
Har vart på en underbar utlandsresa
En mycket händelserik sommar
Den 28 mars blev jag och min underbara pojkvän tillsammans

Gav även i år ett nyårslöfte som detta år 2010 kommer att vara:
Träna mer, ät nyttigare!

Lägger in bilder från året som gått lite senare, känner att jag borde gå och lägga mig snart eftersom jag och Tim satt uppe och såg jvm-matchen som började klockan 3 i natt. Ska väl erkänna att jag såg första perioden sen sov jag resten. Men hursomhelst är jag riktigt trött och i morn kommer Johanna hit och jag vet att hon hatar att jag sover så länge, så för hennes skull ska jag snart gå och lägga mig.

Slänger in lite bilder från nyår och luleresan nu.